niufek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 No to trzymam kciuki za malenka .Sloneczko ,zdrowiej . Quote
Lilmo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Śnieżko, jesteś prześliczną dziewczynką :loveu: Serce boli na myśl, że ta maleńka tak cierpo. Mam nadzieję, że Śnieżka równie szybko pokona chorobę jak Lilu, u której widać niesamowitą poprawę. Wierzę maleńka, że i Ty zwycięsko z tego wyjdziesz, a w nagrodę otrzymasz cudowny domek. Quote
PaulinaT Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Trzymam kciuki za zdrówko! Taka z niej puchata śliczna dziewczynka... :loveu: Quote
snuszak Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 mam nadzieje ze to bedzie to i kuracja pomoze, wtedy Śniezka wyzdrowieje i do domku pojedzie Quote
Lolusia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Boziu! Taka śliczna malutka kruszyna...i pomyśleć,że ktoś mógł taką bidulę tak bezczelnie porzucić...:placz: Razem z rodzinką bardzo,bardzo chcielibyśmy wziąć Małą na tymczas,a poźniej,jeżeli wszystko pójdzie dobrze,może i na zawsze;) Ale...my mamy Lolę(która też była malutką biedulką,jak ją adoptowaliśmy,ale na szczęście już teraz jest świetnie!),a nie wiadomo czy Śnieżka będzie mogła przebywać z innymi psami...:sad: Czekamy więc z niepokojem na to,co powie weterynarz... A jak się teraz czuje malutka? Quote
supergoga Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Musimy czekać do piątku. Wtedy się okaże. Z Lolusia jesteśmy w kontakcie, a raczej z Lolusiową mamą. Jesteście dziewczyny kochane. Quote
halbina Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 taka jest słodka... do zacałowania! :loveu: Quote
Lolusia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Naprawdę śliczna mała! Tylko tulić,całować i kochać! Może już niedługo to my ją będziemy rozpieszczać;) Oby się udało. Malizno śliczna! Trzymaj się cieplutko i zdrowiej nam!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Seaside Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 nie było mnie kilka dni na dogo - gdzie mała jest teraz?? Quote
Lolusia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Śnieżka,misiaku! To jeszcze tylko 2 dni. Jakoś musimy to wytrzymać;) Jak się teraz czuje malutka? Co tam u niej? Wiadomo już coś? Przepraszam,że pytam,ale już nie mogę wytrzymać;) Quote
betka-sp Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 co u malutkiej????????? jak sie czuje?????? Quote
supergoga Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Jutro sunia ma wizyte kolejną u wetki. Tam się z nią zobaczę i wetkę szczegółowo wypytam. Bo to ona musi się wypowiedzieć, jak mała się czuje. Napiszę wieczorem. Ale może to być póxno, muszę keszcze jechać do hotewlu z Tobim. O ile do mnie trafi!:razz: Quote
snuszak Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 trafi trafi, juz ja o to bede sie starac :diabloti: czekam rowniez jutro na wiesci Śniezkowe Quote
gonia66 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 supergoga napisał(a):Jutro sunia ma wizyte kolejną u wetki. Tam się z nią zobaczę i wetkę szczegółowo wypytam. Bo to ona musi się wypowiedzieć, jak mała się czuje. Napiszę wieczorem. Ale może to być póxno, muszę keszcze jechać do hotewlu z Tobim. O ile do mnie trafi!:razz: No to czekamy..nawet poźno...byleby były jakieś wieści dobre:loveu: Quote
snuszak Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ja wiem tylko, że Śnieżka czuje się dużo lepiej, szczegóły napisze Goga Quote
niemand89 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 To moze ja napisze - Śnieżka rzeczywiscie czuje sie lepiej, dobrze reaguje na cynk, a dzisiaj o 15 jestem umówiona z jej opiekunem na odbiór Malutkiej :) Quote
Lilmo Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 niemand89 napisał(a):To moze ja napisze - Śnieżka rzeczywiscie czuje sie lepiej, dobrze reaguje na cynk, a dzisiaj o 15 jestem umówiona z jej opiekunem na odbiór Malutkiej :) Śnieżko wiedziałam, że będzie dobrze malutka :loveu: Ale co z nią dalej ? Śnieżka idzie do Ciebie na tymczas czy to dom stały ? :cool3: Quote
niemand89 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dom stały. Teraz tylko pozostaje spotkanie z moimi psiakami a potem mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej i maleństwo bedzie nam sie dobrze chowało :) Quote
Recommended Posts