Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śnieżko, jesteś prześliczną dziewczynką :loveu: Serce boli na myśl, że ta maleńka tak cierpo. Mam nadzieję, że Śnieżka równie szybko pokona chorobę jak Lilu, u której widać niesamowitą poprawę. Wierzę maleńka, że i Ty zwycięsko z tego wyjdziesz, a w nagrodę otrzymasz cudowny domek.

Posted

Boziu! Taka śliczna malutka kruszyna...i pomyśleć,że ktoś mógł taką bidulę tak bezczelnie porzucić...:placz:
Razem z rodzinką bardzo,bardzo chcielibyśmy wziąć Małą na tymczas,a poźniej,jeżeli wszystko pójdzie dobrze,może i na zawsze;)
Ale...my mamy Lolę(która też była malutką biedulką,jak ją adoptowaliśmy,ale na szczęście już teraz jest świetnie!),a nie wiadomo czy Śnieżka będzie mogła przebywać z innymi psami...:sad:
Czekamy więc z niepokojem na to,co powie weterynarz...
A jak się teraz czuje malutka?

Posted

Naprawdę śliczna mała! Tylko tulić,całować i kochać! Może już niedługo to my ją będziemy rozpieszczać;) Oby się udało.
Malizno śliczna! Trzymaj się cieplutko i zdrowiej nam!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Śnieżka,misiaku! To jeszcze tylko 2 dni. Jakoś musimy to wytrzymać;)
Jak się teraz czuje malutka? Co tam u niej? Wiadomo już coś?
Przepraszam,że pytam,ale już nie mogę wytrzymać;)

Posted

Jutro sunia ma wizyte kolejną u wetki. Tam się z nią zobaczę i wetkę szczegółowo wypytam. Bo to ona musi się wypowiedzieć, jak mała się czuje.
Napiszę wieczorem. Ale może to być póxno, muszę keszcze jechać do hotewlu z Tobim. O ile do mnie trafi!:razz:

Posted

supergoga napisał(a):
Jutro sunia ma wizyte kolejną u wetki. Tam się z nią zobaczę i wetkę szczegółowo wypytam. Bo to ona musi się wypowiedzieć, jak mała się czuje.
Napiszę wieczorem. Ale może to być póxno, muszę keszcze jechać do hotewlu z Tobim. O ile do mnie trafi!:razz:

No to czekamy..nawet poźno...byleby były jakieś wieści dobre:loveu:

Posted

niemand89 napisał(a):
To moze ja napisze - Śnieżka rzeczywiscie czuje sie lepiej, dobrze reaguje na cynk, a dzisiaj o 15 jestem umówiona z jej opiekunem na odbiór Malutkiej :)

Śnieżko wiedziałam, że będzie dobrze malutka :loveu:

Ale co z nią dalej ? Śnieżka idzie do Ciebie na tymczas czy to dom stały ? :cool3: