Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tez mam nadzieję, że pojawi się odpowiedni dom. Pola jest naprawdę fajna suczką. Oprócz tego, że jest bardzo aktywna, to nie sprawia żadnych problemów.  Przychodzi na wołanie, wcale nie szczeka w domu, nie niszczy, chodzi ładnie na smyczy, nie boi się niczego, jest totalnie lagodna do ludzi. Tylko problem z innymi zwierzętami, bo poluje. Wczoraj po spacerze z nią, zastaliśmy na schodach do domu świnię z kurą. Wpadła w taka ekscytacje na polowanko, że musieliśmy ja wziąć na ręce. Swinia ma 70 -80  kg, a ona ją chce gryźc po nogach. Taki zapał ma, że nie czuje żadnego lęku, mimo że jest mała. 

• Like 3
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 30.09.2022 o 11:58, Ellig napisał:

309851688_3333999716888301_3617952764013182187_n.jpg

Jeden paragon dotyczy Poli, drugi naszej Tosi. Opłaciłam dzisiaj pobyt obu suniek u Jaagi we wrześniu.

Bardzo dziękujemy Dorocie Ś. za wpłatę 100 zł dla Poli  ❤️ i Małgosi i Rafałowi za wpłatł150 zł❤️ Znowu udało się zamknąć miesiąc bez minusa!!!

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Kasi K. za wpłatę 25 zł dla Poli 🙂

Nasza sunia nie ma nadal szczęścia i nikt nie dzwoni w sprawie jej adopcji. Czekamy cierpliwie, aż kogoś zauroczą te jej oczy 🙂

Posted
Dnia 31.10.2022 o 14:03, Jaaga napisał:

Rozliczenie Poli 31x12 zl=372zł+ 69,90 zl 6 kg karmy John dog. Razem 441,90 zł.

Resized_20221031_140212.jpeg

Resized_20221031_135230.jpeg

Przelew poleciał. Bardzo dziękuję !

Opłacenie pobytu wsparli bardzo Dorota Ś. 100 zl i Małgosia i Rafał 300 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy!!!

• Ewa Marta changed the title to Maleńka, młodziutka zamojszczanka Pola zaczyna nowy etap życia - szukamy najlepszego domu dla niej. Prosimy z całego serca o wsparcie dla tej malizny.
Posted
Dnia 1.11.2022 o 12:25, Ellig napisał:

Wyróżniłam ogłoszenie Poli do 1 grudnia 2022r.

Właśnie miałam podpytac, jak wygląda sytuacja z ogłoszeniami. Ta cisza w sprawie Poli jest niezwykła. Może ogłosić ją na inne miasta? Sunia nie jest uciążliwa, nie jazgocze, nie niszczy, jest kontaktowa. nie potrafię zrozumieć braku zainteresowania nią.

Chciałam dać znac, że wpłata za Pole i Tosię są już na koncie, dziękuję bardzo.

• Like 1
Posted
Dnia 1.11.2022 o 12:47, Jaaga napisał:

Właśnie miałam podpytac, jak wygląda sytuacja z ogłoszeniami. Ta cisza w sprawie Poli jest niezwykła. Może ogłosić ją na inne miasta? Sunia nie jest uciążliwa, nie jazgocze, nie niszczy, jest kontaktowa. nie potrafię zrozumieć braku zainteresowania nią.

Chciałam dać znac, że wpłata za Pole i Tosię są już na koncie, dziękuję bardzo.

Ogłaszam Polę na OLX - Katowice
na Gratce- Kraków, Wrocław, Katowice
i na Facebooku na całą Polskę

Posted
Dnia 1.11.2022 o 12:57, Ellig napisał:

Ogłaszam Polę na OLX - Katowice
na Gratce- Kraków, Wrocław, Katowice
i na Facebooku na całą Polskę

U mnie olx na Wrocław. Chyba już wyróżnienie skonczyło się...

Nie wiem kto jeszcze robił ogloszenie na olx...może warto na Opole? Kraków? Bielsko-Biała?

Posted
Dnia 15.10.2022 o 20:52, Alaskan malamutte napisał:

Skończyło się wyróżnienie ogłoszenia Polci

Viki - radosna, pełna pozytywnej energii suczka poleca się do adopcji! Wrocław Śródmieście • OLX.pl

Może przenieść ..tylko gdzie?

Asiu, to ogłoszenie jest niedostępne.

Dnia 1.11.2022 o 13:17, Alaskan malamutte napisał:

U mnie olx na Wrocław. Chyba już wyróżnienie skonczyło się...

Nie wiem kto jeszcze robił ogloszenie na olx...może warto na Opole? Kraków? Bielsko-Biała?

Tego ogloszenia juz nie ma na OLX

Dnia 1.11.2022 o 13:24, Poker napisał:

Mogę zrobić ogłoszenie na Opole.

Super, dziękujemy.

Dnia 1.11.2022 o 13:39, Jaaga napisał:

Opole i Bielsko są dość niedaleko  i do tego mamy tam wizytatorów. To moze warto dorobić i wyróznić? 

tak, zdecydowanie warto.