Jump to content
Dogomania

Brat Andżeli - Zew. Już nie gnije na mokrym betonie. Nie wiem ile zajmie "regeneracja" tego psa, ciężko będzie bez Waszego wsparcia.

Recommended Posts

Posted

Jeszcze druga cześć rozliczenia Zewa, poza Zea- 170 zł Josera Festival. Kupiłam w zooplus jak zwykle w pakiecie 2 worki, żeby było taniej i proszę o 300 zł zwrotu za fryzjera, czyli razem 470 zł.

Posted
Dnia 6.01.2024 o 13:40, Jaaga napisał:

Jeszcze druga cześć rozliczenia Zewa, poza Zea- 170 zł Josera Festival. Kupiłam w zooplus jak zwykle w pakiecie 2 worki, żeby było taniej i proszę o 300 zł zwrotu za fryzjera, czyli razem 470 zł.

Zapłacone

Posted
Dnia 25.09.2023 o 11:35, Nadziejka napisał:
 kramcio
 Asia7  Dla Zewa poslalam z kramu zakonczonego 37 zl
             Proszę wpiszcie jeszcze w rozliczenie  ten baz z września
Posted
Dnia 18.01.2024 o 13:14, Isiak napisał:

Moja stała poszła 7 stycznia, ale nie napisałam w przelewie, że to od Isiak. Dla Zewa i Dylana.

Wszystko wpisałam u Dylana. Już poprawiam 🙂

To już nie wpłacasz na ZEA? Mam odnotowywać Twoje wpłaty w deklaracjach?

Posted
Dnia 18.01.2024 o 14:08, Alaskan malamutte napisał:

Wszystko wpisałam u Dylana. Już poprawiam 🙂

To już nie wpłacasz na ZEA? Mam odnotowywać Twoje wpłaty w deklaracjach?

Wpłaciłam na Twoje konto, bo była mowa, że od stycznia ZEA będzie ograniczać ilość operacji finansowych ze względu na koszty księgowości i wpłaty miały iść na konta skarbników. Ale od lutego znowu będę mogła wpłacać na ZEA jednym przelewem na wszystkie psy (do tej pory też tak robiłam).

• 2 weeks later...
Posted

Jest problem z karmą dla Zewa. Josera, żeby sprawiać wrażenie że nie podnoszą cen, zmieniła opakowania z 15 kg na 12 kg, przy cenie niższej o... 6 zł na worku. 12 kg to za mało na miesiąc dla Zewa, żeby dostał normalną porcje miseczkę dziennie.

W tym miesiącu dalam dla niego ze swoich zapasów jeszcze 15 kg za 170 zł. Jednak nie wiem, co robić dalej. On ma osobno swój worek, więc albo będę musiała dobierać z dodatkowego albo spróbować innej karmy. Tylko musi byc bez kurczaka i pszenicy, bo problemem u Zewa na innych średniej klasy karmach były biegunki. Tak czy inaczej, koszt karmy i tak wzrośnie. Chyba, że ktoś zna dobrą karmę  bez uczulających go składników w rozsądnej cenie i nie w dawkowaniu garsteczka dziennie, bo nie wytłumaczymy mu, że wg producenta te dwa liźnięcia językiemw misce mają mu wystarczyć. 

Bardzo proszę pomyślcie, dajcie propozycje. Czy kupować Josere z kaczka i łososiem dalej i dobierać brakujące kilogramy z kolejnego worka czy zmienić na coś innego, a jeśli tak, to na co? Mam rasę alergiczną, ale ich karmy to już ceny rzędu 380-400 zł za worek, więc zupelnie nie do przejścia przy owczarku. Mnie czasu brakuje na to, żeby siąść i poszperać po necie co może być korzystne cenowo i dobre.

Posted

Kupiłam mu tę Joserę w niezłej cenie na allegro. 168.90 za 14.3 kg. 2 worki. Przyjdą kurierem na Kasztanową. I oczywiście dobieraj mu 😄 z drugiego worka.

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Rozliczenie Zewa za luty: 430 zł na fakturę zea i 170 zł zwrot za Joserę. Trochę  jeszcze zostało, więc  jest akurat do dziś do karmy kupionej przez Aska7 na ten miesiąc i kolejny.