Jump to content
Dogomania

KONIEC - jest YURI !!! :))) Zapraszam ciepło i majowo do 26 maja na bazarek imienny, który pomoże rozpocząć nowe życie pięknemu kudłatkowi z zamojskiego schronu. Wiem, że i ten psiaczek może na Was liczyć :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.05.2022 o 08:31, Aska7 napisał:

Co tak pusto ?

Dnia 20.05.2022 o 09:45, Poker napisał:

Śpiom.

Dnia 20.05.2022 o 10:24, Alaskan malamutte napisał:

W pracy som 🙂

Racja - nie śpiom, nie śpiom, tylko tyrajom 😄

Na zwierzaki oczywiście!

Posted
Dnia 20.05.2022 o 11:40, limonka80 napisał:

Nie mam coś ostatnio weny, ( Wena nie obraź się :- )) ale może zaproponuję imię Ralf. I poproszę 10 głosów.

Brawo! Ralf to fajne imię przeca 🙂

Posted

Jeśli komuś nie podobają się uszy, pyszczki czy co tam jeszcze u psiaków - z góry przepraszam - to czysto autorska i niezaplanowana wizja 😉 😁

Posted

Jak robiłam bazarek, to nie chciał mi się zapisać.. a potem zapisał się w trzech egzemplarzach! 🤨 Napisałam na dwóch pozostałych, że do usunięcia, ale mogą być mylące - sorry. Na jednym z nich Jo37 oddała 2 głosy na Lobo. Tutaj więc je zapiszę. I dziękuję. 🙂

Posted
Dnia 20.05.2022 o 14:23, agat21 napisał:

Jeśli komuś nie podobają się uszy, pyszczki czy co tam jeszcze u psiaków - z góry przepraszam - to czysto autorska i niezaplanowana wizja 😉 😁

Mnie się bardzo podobają, pewnie trochę dlatego że mój Ralf na pierwszym miejscu 🙄 

Posted
Dnia 21.05.2022 o 19:50, Aska7 napisał:

Gdzie ?

w różnych miejscach, czasem w łóżku, czasem na ogródku, a czasem w kuchni.