Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla Szymusia wpłacili :

Iwona z Sosnowca 🌷 Pani Irenka z Katowic 🌺 Malti 🌷 Nuncek 🌺 Agat21 🌷 Feryenne 🌺 Nesiowata 🌷 Mari23 🌺Elik 🌷 Pani Agnieszka, koleżanka Elik 🌷 Mruczka 🌺 Aldrumka 🌷

Pani Anna G-R 🌺  Keyuta 🌺  ( na konto ZEA)

Bardzo dziękuję, to dzięki Wam Szymuś jest szczęśliwy i cieszy się życiem ❤️ 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Właśnie zauważyłam, że nie ma mojego postu z początku maja z aktualizacją wpłat za kwiecień  🤔 

Dogo mnie jakoś ostatnio nie lubi, To samo już mi się zdarzyło kilka razy na innych wątkach ...

Posted

Uzupełniłam wpłaty za maj i jeszcze raz te zaginione za kwiecień.

Szymusia wsparli :

MGOG 🌺 

Iwona z Sosnowca  🌼 

Nuncek 🌺 

Pani Irenka z Katowic 🌼 

Agat21 🌺 

Elficzkowa 🌼 

Malti  🌺

Aldrumka  🌼 

Feryenne  🌺  

Nesiowata 🌼  

Mari23  🌺 

Elik   🌼 

Pani Agnieszka  koleżanka Elik  🌺   

Bardzo Wam dziękuję za wspieranie Szymusia ❤️, to dzięki Wam chłopak                                                                     beztrosko hasa u Jaagi 😍  

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 12.01.2024 o 08:39, Jaaga napisał:

Ja również dziękuję.  Niestety, Szymek zaczął właśnie 11 rok. Musiałby go wypatrzeć ktoś, kto chce jakiemuś nieadopcyjnemu pomóc. Inaczej nadal, jak w schronisku jest niedostrzegalny dla ludzi.

Brak oczka jest widoczny, bo jest krótkowłosy i niektórym robi się słabo na sam widok. Moja Goplana miała amputowane obie gałki, ale spod grzywki nie było widać, że nie ma oczu. U Szymusia niestety jest inaczej.

Jednak możemy się domyśleć jak nędzną miałby wegetację w schronisku i nie wiadomo czy nawet dożyłby do dziś. A tak to sobie gospodarzy z Kretem i prowadzi normalnie psie życie. 

U mnie wciąż ma aktualne ogłoszenie na OLX, czasem przybywa wyświetleń, ale pobrań telefonu - zero 😞 

Posted

Na konto Szymusia wpłynęły wpłaty od :

Pani Irenki z Katowic    🍀🌼                

Mari23     🌼🍀                                               

Feryenne  🍀 🌼 

Nesiowatej  🌼🍀

Elik      🍀🌼

Pani Agnieszki koleżanki Elik    🍀🌼

Aldrumki   🌼 🍀

Mruczki  🍀🌼

Iwony z Sosnowca  🌼 🍀

Malti   🍀 🌼

Elficzkowej   🌼🍀

Nuncka   🍀🌼

Pięknie z Szymonkiem dziekujemy że jesteście   ❤️                     

• 2 weeks later...
Posted

Proszę wrzućcie linki do ogłoszeń Szymka. Gdyby udało się wpisać najwazniejsze informacje o nim do ogłoszeń to zabiorę się za nie od razu.

edit: na olx znalazłam tylko to jedno ogłoszenie, rozumiem, że to Toli.  w moim odczuciu należałoby zmienić tytuł i zdjęcie główne. Ogłoszenie jest na Wrocław. Mogłabym dorobić mu na Katowice, Kraków i Bielsko jeśli chcecie oczywiście

https://www.olx.pl/d/oferta/szymus-szuka-domu-CID103-IDR2R8b.html

Posted
Dnia 23.07.2024 o 20:35, kiyoshi napisał:

Proszę wrzućcie linki do ogłoszeń Szymka. Gdyby udało się wpisać najwazniejsze informacje o nim do ogłoszeń to zabiorę się za nie od razu.

edit: na olx znalazłam tylko to jedno ogłoszenie, rozumiem, że to Toli.  w moim odczuciu należałoby zmienić tytuł i zdjęcie główne. Ogłoszenie jest na Wrocław. Mogłabym dorobić mu na Katowice, Kraków i Bielsko jeśli chcecie oczywiście

https://www.olx.pl/d/oferta/szymus-szuka-domu-CID103-IDR2R8b.html

Dziękuję bardzo. Szymek nie jest szczekliwy, nie niszczy, zgadza się z innymi psami, niezależnie od płci  i wielkości.  Jest regularnie szczepiony, odrobaczony, Wykastrowany, z książeczką zdrowia, zachipowany. Jest całkowicie zdrowy.

Potrafi chodzić na smyczy, ale zdecydowanie chciałby mieszkać w domu z ogrodem, bo lubi wychodzić , czasem dłużej siedzieć w słoneczku, posprawdzać wszystkie kąty. Czasem zajmuje mu to kilka godzin. Daje znać, kiedy chce wyjść. 

Szymek jest psem wzorowym dopóki nie chce robić się czegoś wbrew niemu. Największy problem to czesanie, bo klapie zębami i trzeba go utrzymywać za obrożę, żeby nie dosięgnął. Dopóki  daje mu się spokój, to jest fajnym, bardzo spokojnym i zrównoważonym towarzyszem. Ze względu na to nie nadaje się  do domu z małymi dziećmi. Najbardziej nadaje się  na towarzysza dla spokojnej, starszej osoby.