kiyoshi Posted August 25, 2024 Posted August 25, 2024 Tak niesmiało spytam, czy były jakieś telefony o Szymka? ostatnio zaproponowałam go małżeństwu co starali się o innego pieska od nas...ale ...uznali że za stary 😞 naszego też nie dostali bo był dla nich za młody wg nas 😉 ale moze ktoś inny wypatrzył? kilka pobrań telefonów było... Quote
Nadziejka Posted August 27, 2024 Posted August 27, 2024 Dnia 23.07.2024 o 14:53, Nadziejka napisał: Pozdrawiam łapeczki ogromnie pozdrawiam posłałam do ZEA z z zakończonego baz. 50 zl dla Szymonka 1 Quote
Jaaga Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Dnia 25.08.2024 o 20:21, kiyoshi napisał: Tak niesmiało spytam, czy były jakieś telefony o Szymka? ostatnio zaproponowałam go małżeństwu co starali się o innego pieska od nas...ale ...uznali że za stary 😞 naszego też nie dostali bo był dla nich za młody wg nas 😉 ale moze ktoś inny wypatrzył? kilka pobrań telefonów było... Zapytałam własnie Tolę. Quote
limonka80 Posted August 28, 2024 Author Posted August 28, 2024 Ja niedawno pytałam Tolę - z mojego ogłoszenia też nikt nie dzwonił, choć były cztery pobrania telefonu ... Quote
limonka80 Posted August 28, 2024 Author Posted August 28, 2024 Dnia 27.08.2024 o 23:07, Nadziejka napisał: posłałam do ZEA z z zakończonego baz. 50 zl dla Szymonka Bardzo Ci dziękuję za pomoc dla Szymusia 🌷🌼 🌷 Quote
Jaaga Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Tola potwierdziła, że nikt nie zadzwonił. Szymek bardzo polubił naszego znajomego, który robił nam remont, rozpoznał go po 2 latach. Niestety, znajomy nie dał się nakłonić na Szymka. Po śmierci swojej suczki kilka lat temu nie chce już psa. Pasowaliby do siebie, ale cóż zrobić. Quote
kiyoshi Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Tak myślę jeszcze… na ile Tolu jesteś dyspozycyjna w odbieraniu telefonów?? Bo moje doświadczenie pokazuje że praktycznie nikt nie dzwoni drugi raz o psa. Zwykle mają listę kilku piesków i dzwonią po kolei - kto odbierze ten ma szansę. nie pisze o tym by kogoś jakoś urazić tylko wiem na pewno, że tak jest. U nas w przytulisku najczęściej telefon jest „na mnie” bo ja także w pracy odbieram każdy telefon. Potem przekazuję dalsze rozmowy Sabinie ale w ten sposób nie tracimy szans. w ostatnich 2 tygodniach był wysyp telefonów o psy. Pisze o tym tylko i wyłącznie by to, by może przemyśleć strategię. Życzę każdemu pieskowi najlepszego domu 2 Quote
Tola Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Dnia 29.08.2024 o 08:57, kiyoshi napisał: Tak myślę jeszcze… na ile Tolu jesteś dyspozycyjna w odbieraniu telefonów?? Bo moje doświadczenie pokazuje że praktycznie nikt nie dzwoni drugi raz o psa. Zwykle mają listę kilku piesków i dzwonią po kolei - kto odbierze ten ma szansę. nie pisze o tym by kogoś jakoś urazić tylko wiem na pewno, że tak jest. U nas w przytulisku najczęściej telefon jest „na mnie” bo ja także w pracy odbieram każdy telefon. Potem przekazuję dalsze rozmowy Sabinie ale w ten sposób nie tracimy szans. w ostatnich 2 tygodniach był wysyp telefonów o psy. Pisze o tym tylko i wyłącznie by to, by może przemyśleć strategię. Życzę każdemu pieskowi najlepszego domu Odbieram każdy tel. a jak nie mogę rozmawiać to odbieram i umawiam się na później lub oddzwaniam. Nie zawsze jednak wyświetlenie nr tel pokrywa się z zapytaniem tel. Moje doświadczenie pokazuje, że jak ktoś jest poważnie zainteresowany zwierzakiem, to dzwoni parę razy lub dodatkowo napisze. W przypadku szczeniaków i kociaków natomiast faktycznie to tak działa, że ludzie zaznaczają sobie po parę nr telefonów i dzwonią. Quote
Tola Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Dnia 29.08.2024 o 08:57, kiyoshi napisał: Tak myślę jeszcze… na ile Tolu jesteś dyspozycyjna w odbieraniu telefonów?? Bo moje doświadczenie pokazuje że praktycznie nikt nie dzwoni drugi raz o psa. Zwykle mają listę kilku piesków i dzwonią po kolei - kto odbierze ten ma szansę. nie pisze o tym by kogoś jakoś urazić tylko wiem na pewno, że tak jest. U nas w przytulisku najczęściej telefon jest „na mnie” bo ja także w pracy odbieram każdy telefon. Potem przekazuję dalsze rozmowy Sabinie ale w ten sposób nie tracimy szans. w ostatnich 2 tygodniach był wysyp telefonów o psy. Pisze o tym tylko i wyłącznie by to, by może przemyśleć strategię. Życzę każdemu pieskowi najlepszego domu Myślę, że w swoim ogłoszeniu możesz śmiało podać swój nr tel i wtedy nie będzie wątpliwości. Ja też nie znam dobrze Szymusia i w razie zapytania o niego i tak kontaktowałabym się z Jagną. Quote
Nadziejka Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 Dnia 29.08.2024 o 12:26, Tola napisał: Proszę o potwierdzenie jak będziesz miała czas Quote
kiyoshi Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 Dnia 29.08.2024 o 12:45, Tola napisał: Myślę, że w swoim ogłoszeniu możesz śmiało podać swój nr tel i wtedy nie będzie wątpliwości. Ja też nie znam dobrze Szymusia i w razie zapytania o niego i tak kontaktowałabym się z Jagną. Ja nie mam wątpliwości. Po prostu napisałam Wyrózniłam ogłoszenia SZymka na Katowice i Kraków, bo stare się skończyły a dziś zauważyłam promocje - 4,99 zł za miesiąc 🙂 🙂 no więc ma ode mnie do 1.10 🙂 i nadal trzymam kciuki 3 Quote
Jaaga Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 Rozliczenie Szymka za sierpień- 500 zl. Dajcie mi proszę znać, kiedy nazbiera się pełna kwota na zea i będę miała wystawić fakturę. Quote
Tola Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Wpłaty dla Szymusia na konto ZEA 50 zł - Keyuta (19.08.) 100 zł - Anna GR (21.08.) 50 zł - Nadziejka bazarek (28.08.) Quote
Nadziejka Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Wszelkiego dobrego limonko mam już konto Twoje. za 2 dni kończy się kramik kolejny Szymonkowy Quote
Nadziejka Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 Dnia 30.08.2024 o 22:32, Nadziejka napisał: zapraszam na kolejny dla Szymonka💓 limonko posłalam ku Tobie z zakończonego kramu Szymonkowego 113 zl 2 Quote
Tola Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 Wpłata dla Szymusia na konto ZEA 20 zł - mgog (03.09.) Quote
limonka80 Posted September 15, 2024 Author Posted September 15, 2024 Dnia 13.09.2024 o 10:54, Nadziejka napisał: limonko posłalam ku Tobie z zakończonego kramu Szymonkowego 113 zl Pięknie dziękuję, w imieniu swoim i Szymonka - 113 zł już na koncie chłopaka 💐 Jeszcze raz dziękuję Ci za wspieranie Szymusia ❤️ Quote
limonka80 Posted September 15, 2024 Author Posted September 15, 2024 Szymek bardzo dziękuje za wpłaty na moje konto : Iwonie z Sosnowca 🌺🍀 Mruczce 🍀🌼 Feryenne 🌺🍀 Mari23 🌼🌺 Nesiowatej 🌼🍀 Aldrumce 🍀🌺 Elik 🍀🌼 Pani Agnieszce, koleżance Elik 🌺🌼 Nunckowi 🍀🌼 Pani Irence z Katowic 🍀🌺 oraz wpłaty na konto ZEA : Pani Annie G-R 🌺 🍀 Keyucie 🌼🍀 MGOG 🌺🍀 Bardzo Wam dziękuję za stałe wspieranie Szymusia 😍 Quote
Gabi79 Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 Dnia 25.08.2024 o 20:21, kiyoshi napisał: Tak niesmiało spytam, czy były jakieś telefony o Szymka? ostatnio zaproponowałam go małżeństwu co starali się o innego pieska od nas...ale ...uznali że za stary 😞 naszego też nie dostali bo był dla nich za młody wg nas 😉 ale moze ktoś inny wypatrzył? kilka pobrań telefonów było... Chyba mam coś z głową, ale najbardziej boję się, żeby moje zwierzaki mnie nie przeżyły, a niektórzy nie myślą o tym, jak długo żyje pies i, że mogą zwyczajnie nie być w stanie się nim zajmować, za kilka, czy kilkanaście lat. Oby Szymusia wypatrzył ktoś sensowny 2 Quote
Nadziejka Posted September 21, 2024 Posted September 21, 2024 💚 Szymonkowy kramik kolejny szykuję 1 Quote
Jaaga Posted September 21, 2024 Posted September 21, 2024 Zadzwoniła Tola, że dzwoniła pani w sprawie Szymka. Zanim Tola wyśle ankietę, to zaproponowałam pani przyjazd na spotkanie z nim. Państwo mają być jutro. Mieszkanie w bloku na 9 piętrze. Chcę, żeby poszli z nim na spacer sprawdzić, czy sobie poradzą w ogóle. Dam jutro znać. 1 Quote
kiyoshi Posted September 21, 2024 Posted September 21, 2024 Dnia 21.09.2024 o 20:42, Jaaga napisał: Zadzwoniła Tola, że dzwoniła pani w sprawie Szymka. Zanim Tola wyśle ankietę, to zaproponowałam pani przyjazd na spotkanie z nim. Państwo mają być jutro. Mieszkanie w bloku na 9 piętrze. Chcę, żeby poszli z nim na spacer sprawdzić, czy sobie poradzą w ogóle. Dam jutro znać. Trzymam mocno kciuki ! Gdybyś jednak czuła, że brak "chemii" to może rozważ jakiego innego pieska pokazać, w razie "w". To powinni byc dobrzy i wrazliwi ludzie skoro wypatrzyli takiego psiaka. OBY SIĘ UDAŁO. Życze tego całym sercem ❤️ Quote
Recommended Posts