Jump to content
Dogomania

DYLAN za TM : ( Zmiana planów. Inny Rudy, duży i baardzo chory. Pewnie tak musiało być. Proszę o pomoc, to jeszcze pożyje, może i trawę powącha i potarza się radośnie. Proszę. Ma na imię DYLAN : )

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przyszły karmy dla Dylana i Wikarego od Aska7 - 4 worki :)

Dylan ma coraz większe problemy ze wstawaniem i poruszaniem się na tylne łapy. Najczęściej już musimy mu pomagać. Chcę poprosić dziś lekarza o jakaś kurację i mam nadzieję, że uda się  i tym razem postawić go na łapy, jak dwa poprzednie razy. Przy tak dużym psie nie wyobrażam sobie, że zaległby, jak mieliśmy z Barytonem czy Drugim. Sama nie dałabym rady nic przy nim zrobic, bo go nie uniosę.

Nie ma neurologa, bo dr Olender wraca z urlopu w drugiej połwie miesiaca. Wtedy tam na pewno bedzie szaleństwo po 3 wolnych tygodniach. Mam juz jednak zarezerwowany termin wizyty dla Lalicji z wodogłowiem i drugi na zapas na  USG mózgu. Jak coś to, poprosze, zeby zamiast USG p. doktor przyjęła Dylana. Choć nie wiem, czy to przejdzie, bo to jednak konsultacja z pełnymi badaniami, a nie badanie trwające 2 min.

• Upvote 1