Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panda ma się świetnie... wygląda też ;-) Właśnie ją wyczesałam :evil_lol:
Takie siedzenie w domu, bez szalonych spacerów ma poważny plus przy czesaniu - tym razem tylko godzina :multi: Alei tak wolę połazić po lesie i czesać 4 godziny, niż nudzić się w domu.
Tylko net mam do bani, i teraz już czas wolny mi się kończy (dziecko coraz głośniej domaga się uwagi), więc... fotki będą jak Malwcia pójdzie "aaaa"

Posted

W niedziele mieliśmy gości, więc Pandemonka uznała, że stół to jest to miejsce pod którym najbardziej opłaca się być

A to "tarzanes"

I to ma być pies po operacji? :crazyeye: No bo jednak sterylka to jest operacja :lol:
Panda próbuje na siebie zwrócić uwagę (szczeka)
jej ukochane dzieci jednak wolały zabawę z opryskiwaczem :-(

Posted

Troszkę Malwci :loveu:

Fajną masz brykę :razz: Dasz się pobawić?

Ooo... zobacz co tam leci...

Wygrałam :diabloti: Faceci są strasznie naiwni :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']http://images43.fotosik.pl/182/334d729c74b694e4.jpg
Czyzby to moj TZ????

No żartujesz, że masz takiego latawca :evil_lol:

Bonsai, instrukcja faceta przyda się... każdej kobicie niezależnie od wieku i stanu cywilnego :diabloti:

Przyszedł dziś placaczek dla Pandzi :multi:
Po co ja taki wielki zamówiłam? :roll: Ale najważniejsze, że mieści się tam miska na wodę (taka z materiału) i garść smaczków do nagradzania. Wodę muszę nosić sama... no chyba, że do kompletu dokupię jeszcze osła :lol:

Posted

Dziś wyszłam na spacer z dzieckiem i psem. Malwa na szczęście była w wózku, a miałam ochotę wziąć ją na rowerek :shake: Szłyśmy w odwiedziny do znajomych (bardzo spokojna okolica nie licząc ujadających psów podwórkowych). Gdy byłyśmy już prawie na miejscu z otwartej bramy wyleciał na nas rozwścieczony pies... Moja psica rozpoczęła negocjacje, a tamten nie reagował na jej gesty poddańcze, nawet można by pomyśleć, że one jeszcze mocnej tamtego psa rozjuszyły!!
Dopiero po chwili pojawiła się właścicielka tamtego psa i bezskutecznie próbowała go odwoływać, gdy odwołanie nie pomogło to łaskawie wyszła na ulicę i złapała psa, zamknęła bramę i padło przepraszam :roll:
Mój pies fizycznie nie ucierpiał! Moje dziecko wystraszone, ale szybko zapomniało o tym incydencie.
Od znajomych którzy mieszkają w sąsiedztwie dowiedziałam się ,że do tego domu często wita SM lub policja z interwencjami w sprawie psa.
Kary płacą nagminnie a jednak ciągle brama jest otwarta i pies atakuje przechodniów.
Zgłoszę na policję i co? Znowu zapłacą karę lub dostaną pouczenie... lub oddadzą psa do schronu :roll: