Jump to content
Dogomania

Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC, NIE MA KOMPLETU DEKLARACJI

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.02.2023 o 00:02, elik napisał:

Tysiu, zgodnie z zaproponowanym podziałem środków finansowych pozostałych po adopcji Micha, przelałam na konto Meluni kwotę 366,69 zł.

Gdy Pani Marta da znać, że otrzymała tę kwotę, potwierdź proszę na wątku Micha    < L I N K >

Potwierdzę. Bardzo dziękuję, że pomyślałaś o Meli, to pokryje prawie cały miesiąc hotelowania suni. 🙂

Posted
Dnia 12.02.2023 o 00:59, Tyśka) napisał:

Potwierdzę. Bardzo dziękuję, że pomyślałaś o Meli, to pokryje prawie cały miesiąc hotelowania suni. 🙂

Cieszę się bardzo i żałuje, że nie było więcej kasy do podziału  🙂 

Posted
Dnia 13.02.2023 o 12:12, Tyśka) napisał:

Pieniądze po Michu (366,69) już na koncie Melci. W imieniu Marty bardzo dziękuję. 🪻

Dzięki za wiadomość  🙂 

• Tyśka) changed the title to Mela na minusie 900 złotych! BRAKUJE 235zł MIESIĘCZNIE, aby Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC
Posted

Bardzo przepraszam! Marta przeoczyła jeszcze dwie wplaty:

- Aldrumka - 200 zł z bazarku

- Agnieszka, znajoma elik - 20 zł

W ramach przeprosin podrzucam Wam mojego Walentego:D

Screenshot_20230214_133541_Gallery.thumb.jpg.98f12a5cc91a46f13ffce9f38a5be347.jpg

• Like 2
  • Tyśka) changed the title to Mela na minusie 600 złotych! BRAKUJE 235zł MIESIĘCZNIE, aby Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 14.02.2023 o 20:05, Tyśka) napisał:

Na koncie Meli  -657,01zł.

Dziękuję.

Wstawiam rozliczenie za luty - 320 zł. Karma jeszcze z TOZ-u.

Tyśko,  możesz mi na priv wysłać nr tel. Do Marty Alicji, bo mam nowy telefon i nie zapisały mi się numery na karcie. Chciałam Jej wysłać paragon

IMG_20230228_155100.jpg