Jump to content
Dogomania

Drugi za TM : ( Drugi Feniś. To byłoby niesprawiedliwe, gdyby umarł w schronie. Tkwi tam od 2011. Dajmy Mu poczuć co to miłość. POMOCY !!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.02.2023 o 19:58, Moli@ napisał:

Kto ma psie ubranka do sprzedania..., w jakim rozmiarze?

Ja mam. Jutro rano wstawię link do bazarku, na którym je miałam wystawione. Tam mam wymiary podane. 

Posted
Dnia 22.02.2023 o 19:01, Jaaga napisał:

Myślę, że najlepiej na Vinted, ale tam trzeba mieć konto lub na olx. Mogę wysłać na messenger zdjęcia i wymiary, bo są podane na bazarku. Jak ktoś kupi, to podałabyś mi dane do wysyłki i wysyłałaby je. Na olx i vinted są tanie, kilkuzłotowe przesyłki. 

Może zresztą ktoś ma jakiś inny pomysł, gdzie ogłosić psie ubranka, żeby sprzedały się?

Podaj link to wezmę zdjęcia z bazarku, będzie mi wygodniej. Nie wiedziałam, że jest bazarek z ubrankami. Sama szukam do moich psiaków.

Czy ktoś wie jak się wystawia na Vinted?

Posted

chciałam wstawić link do starego bazarku Isiak z ubrankami, ale widze, że zdjecia są juz niedostepne.  Trzeba błoby zrobić nowy bazarek tu lub wyślę je Elik na messenger z opisami, ale to w wonej chwili, bo dziś czeka nas wyprawa do weta z Greyem a jutro z Kodą. 

Posted
Dnia 23.02.2023 o 09:30, Jaaga napisał:

chciałam wstawić link do starego bazarku Isiak z ubrankami, ale widze, że zdjecia są juz niedostepne.  Trzeba błoby zrobić nowy bazarek tu lub wyślę je Elik na messenger z opisami, ale to w wonej chwili, bo dziś czeka nas wyprawa do weta z Greyem a jutro z Kodą. 

Jeśli będziesz wysyłać to bardzo proszę wyślij na adres e-mail. Dla Ciebie to żadna różnica, a dla mnie duża  🙂  Z wiadomości e-mail znacznie łatwiej jest mi odbierać zdjęcia.

Posted
Dnia 23.02.2023 o 18:49, dwbem napisał:

Ja mam, mogłabym wysłać, oczywiście za darmo, prawie nie używane i nie używane ale musiałabym dostać adres.

Czy masz na myśli moją propozycję przyjęcia psich kubraczków? 

Posted
Dnia 23.02.2023 o 21:32, dwbem napisał:

Jeżeli się prztydadzą to oczywiście mogę oddać bo leżą w szufladzie nie używane.

Jeszcze bazarek trwa, ale już robię następny więc jeśli nie są potrzebne Twoim psiaczkom to chętnie przyjmę na bazarek. Dziękuję    ❤️  
Podam adres e-mail na PW. 

Posted
Dnia 12.03.2023 o 20:47, Nadziejka napisał:
Zaglądam z modlitwą wszelką psinuniu

U Drugiego wszystko w porządku, łapka się ładnie zagoiła. Znowu tylko okropnie śmierdzi mu mocz więc wprowadzimy Kefavet, który dostaliśmy z przychodni. Wcześniej dostawał inny antybiotyk po zabiegu, więc wolałam wąchać a odczekać 😉 Tamten niestety nie chwycił na baterie w pęcherzu. To jednak przy jego stanie jest normalne, że co jakiś czas trzeba pozbyć się bakterii z pęcherza i że one w ogóle będą sie tam namnażać. 

• Like 1