Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.12.2023 o 11:37, elik napisał:

Guciosław znowu na minusie?

Niestety, faktura za listopad wyniosła 1300 zł. Przy takim stanie zdrowia Guciusia koszty nie są małe.

Posted
Dnia 8.12.2023 o 12:00, agat21 napisał:

Niestety, faktura za listopad wyniosła 1300 zł. Przy takim stanie zdrowia Guciusia koszty nie są małe.

Biedaczysko, co mu się zdrowie trochu poprawi, to znowu coś szwankuje  😞  Może jeszcze przed świętami uda mi się uruchomić nowy bazarek, to Guciu będzie jednym z beneficjentów. Jak nie uda się w tym roku, to w styczniu na pewno.

Posted
Dnia 8.12.2023 o 12:30, elik napisał:

Biedaczysko, co mu się zdrowie trochu poprawi, to znowu coś szwankuje  😞  Może jeszcze przed świętami uda mi się uruchomić nowy bazarek, to Guciu będzie jednym z beneficjentów. Jak nie uda się w tym roku, to w styczniu na pewno.

Dziękuję Ci bardzo. Tyle tych psiaków w potrzebie.. jak tu nadążać 😔

Posted

U Gucia bez zmian. Bardzo rzadko podnosi się sam. Trzeba go postawić na łapki, wtedy chodzi. Czasem więcej czasem mniej. Po śniegu całkiem nieźle, w domu trochę gorzej (posadzka). W związku z tym mam pytanie czy raczej prośbę czy ktoś mógłby zakupić Guciowi takie antypoślizgowe psie butki? Łatwiej by mu się chodziło..

Posted
Dnia 10.12.2023 o 19:36, agat21 napisał:

U Gucia bez zmian. Bardzo rzadko podnosi się sam. Trzeba go postawić na łapki, wtedy chodzi. Czasem więcej czasem mniej. Po śniegu całkiem nieźle, w domu trochę gorzej (posadzka). W związku z tym mam pytanie czy raczej prośbę czy ktoś mógłby zakupić Guciowi takie antypoślizgowe psie butki? Łatwiej by mu się chodziło..

Może wybierz dla niego Agatko, jakie będziesz uważała za odpowiednie i podrzuć tu link, a ja kupię.

• Like 1
Posted
Dnia 11.12.2023 o 01:06, elik napisał:

Może wybierz dla niego Agatko, jakie będziesz uważała za odpowiednie i podrzuć tu link, a ja kupię.

Elu, dziękuję serdecznie, ale chrzestna Limonka zakupiła już wczoraj aż 3 pary i z paczką smaczków wysłała do Anecik 🙂

Ale bardzo bardzo dziękuję Ci za chęć i gotowość 😘

Posted
Dnia 11.12.2023 o 20:42, agat21 napisał:

Elu, dziękuję serdecznie, ale chrzestna Limonka zakupiła już wczoraj aż 3 pary i z paczką smaczków wysłała do Anecik 🙂

Ale bardzo bardzo dziękuję Ci za chęć i gotowość 😘

Dzięki Limoneczko  🙂   Niech się Guciowi dobrze chodzi.

Nie ma za co, wszystkie psy są nasze  🙂  Niech się Guciowi dobrze chodzi

Posted
Dnia 10.12.2023 o 23:47, Aldrumka napisał:

Moja deklaracja poszła 8 grudnia na konto ZEA

@Tola bardzo proszę o sprawdzenie konta, bo od pażdziernika moich wpłat nie potwierdzasz, Czy mam coś zmienić w przelewach ??

Wszystko jest dobrze, wpłaty są, już uzupełniam.

Posted

Wpłaty dla Gucia na konto ZEA :kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0157.gif

30 zł - Aldrumka (12.10.)

30 zł - Aldrumka ( 08.11.)

10 zł - Neesiowata (04.12.)

150 zł - Limona80 (05.12.)

30 zł - Aldrumka (08.12.)

20 zł - Ruta93 (07.12.)

Posted
Dnia 12.12.2023 o 20:09, Tola napisał:

Wpłaty dla Gucia na konto ZEA :kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0157.gif

30 zł - Aldrumka (12.10.)

30 zł - Aldrumka ( 08.11.)

10 zł - Neesiowata (04.12.)

150 zł - Limona80 (05.12.)

30 zł - Aldrumka (08.12.)

20 zł - Ruta93 (07.12.)

Bardzo pięknie Wam dziękuję za tak hojne wspieranie Gucia 😘🩷🧡🩵💜💚💛

Rozliczenie na pierwszej stronie uaktualnione.

Posted

Te najbardziej kolorowe ciutkę za małe na jego nadobne stópki, ale pozostałe pasują. Wypróbował już i lepiej mu się chodzi po posadzce. Ogromne dzięki! 😘❤️🧡💜💙💚🧡

image.jpeg.54127b2b0f946151788c097457575f2d.jpeg

Posted

U Guciusia niestety już bez zmian. Nie wychodzi mu za bardzo wstawanie, ale chodzi. Za kilka dni dostanie kolejną dawkę Librelli, może teraz będzie lepiej, bo ostatnio był słabszy po chorobie, a teraz wykurowany trochę, więc może librella zadziała lepiej.

Dużo siusia, trzeba go pilnować, żeby zdążyć wynieść go na czas, gdy jest bez pampersa. Karmiony jest cały czas z ręki.

Posted
Dnia 22.12.2023 o 10:37, agat21 napisał:

U Guciusia niestety już bez zmian. Nie wychodzi mu za bardzo wstawanie, ale chodzi. Za kilka dni dostanie kolejną dawkę Librelli, może teraz będzie lepiej, bo ostatnio był słabszy po chorobie, a teraz wykurowany trochę, więc może librella zadziała lepiej.

Dużo siusia, trzeba go pilnować, żeby zdążyć wynieść go na czas, gdy jest bez pampersa. Karmiony jest cały czas z ręki.

Trzymaj sie zdrowo kochany psiaku ❤️

wita23.jpg.55c8eee4ed1f39f4971917a4f7cd3abc.jpg.944d3d25dff80064a42aa0aeabef577c.jpg

Posted
Dnia 22.12.2023 o 10:37, agat21 napisał:

U mojego Dżekunia też librella przestała działać, choć na początku dawała spektakularny efekt. Też nie mógł wstać, chodził z trudem, potem wcale, i też karmiłam Go z ręki ...  Tak bardzo chciałabym znów Go nakarmić tym co tak lubił  -dorszem z ziemnakiem i buraczkami ...😔

Mam nadzieję, że Guciuś ma tylko jakiś kryzys, wiadomo że nie będzie już biegał jak wcześniej, ale że siły jeszcze mu wrócą, że jeszcze wiosna przed nim ... 

Trzymaj się Guciek ❤️

• Like 1