Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.08.2022 o 08:19, Bgra napisał:

Poszedł przelew za sierpień, proszę sprawdzić przelew  z 1 lipca bo w tytułu nie zmieniłam i stoi, że za czerwiec. 

Sprawdziłam, przepraszam za niedopatrzenie,wszystko poprawiłam i z całego serca dziękuję za wpłaty, bo finanse Gucińskiego coraz słabiej..

• Like 1
Posted

Gucio otrzymał imponującą kwotę 250 zł z bazarku zrobionego przez Feryenne ❤ i dzięki Anice, która wzięła w bazarku udział ❤

Dziękuję Wam najpiękniej! 🤗🌹🌹

• Like 1
Posted

Zapomniałam napisać, że GatoNegro wpłaciła stałą za sierpień - serdecznie dziękuję 😘🌼

A Mazowszanka podarowała mi syropki z lipy, mniszka i czarnego bzu oraz chipsy jabłkowe - wszystko własnej roboty 🤗🥰 Udało mi się sporo z nich sprzedać i 100 zł z tego utargu idzie na Gucia. Serdecznie dziękuję Mazowszanko za podarowanie tych wspaniałości 😘

• Like 1
Posted

Guciński dostał już wrześniową deklarację od Limonki - serdeczne dzięki! 🤗❤️

A bohater tego przelewu miewa się dobrze i leniwie w ostatnie dni upalne - przespał je prawie w całości w domu. Rano tylko rundka na siusiu, wieczorem dwie rundki 😉

• Like 1
Posted
Dnia 30.08.2022 o 16:53, agat21 napisał:

A bohater tego przelewu miewa się dobrze i leniwie w ostatnie dni upalne - przespał je prawie w całości w domu. Rano tylko rundka na siusiu, wieczorem dwie rundki 😉

Gucio nie leniwie, a dla urody spędzał w domu dni upalne, ma ciemną karnację 😉 nie chciał się jeszcze bardziej opalać 😉😉 kochany staruszek ❤️ 

• Like 1
Posted
Dnia 5.09.2022 o 09:23, mari23 napisał:

Gucio nie leniwie, a dla urody spędzał w domu dni upalne, ma ciemną karnację 😉 nie chciał się jeszcze bardziej opalać 😉😉 kochany staruszek ❤️ 

Trafne spostrzeżenie! 😄

I od razu dziękuję Ci pięknie Mari za deklarację wrześniową dla naszego z ciemną karnacją 😘🌼

• Like 1
Posted

Przyszły wrześniowe deklracje od Ruty93 oraz od Bgry (Bgra nie napisała dla kogo deklaracja, ale zakładam, że dla Gucia? 😉 )

Wielkie dzięki!!

🤗❤️💚

• Like 1
Posted
Dnia 8.09.2022 o 10:46, agat21 napisał:

Przyszły wrześniowe deklracje od Ruty93 oraz od Bgry (Bgra nie napisała dla kogo deklaracja, ale zakładam, że dla Gucia? 😉 )

Wielkie dzięki!!

🤗❤️💚

Przepraszam, tak, tak 🙂dla Gucia przystojniaka 🙂

Posted
Dnia 13.09.2022 o 18:33, Gabi79 napisał:

Agatko, gdzieś zapodziałam nr konta Gucia, ale przelałam na to, z którego wpłacasz na bazarki.

To to samo konto. Jutro sprawdzę, dzięki 😘🤗

• Like 1
Posted

Dostałam od Tysi fanty na bazarek dla Gucia - bardzo dziękuję. 🤗🌻 Postaram się go jakoś niebawem zrobić, ale kiedy dokładnie niestety nie wiem. Czas - kurczę jaki to deficytowy towar 😁