bou Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 prosimy o interwencję.(jeszcze w tym roku) :] 3 Quote
uxmal Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 U mnie częściowo działa. Mogę pisać na kompie ale na tel komórkowym nie. Quote
Tyśka) Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Mnie kilka osób zgłaszało problem, że są zalogowani, mogą czytać posty, ale już nie mogą komentować ani nie widzą zdjęć. Niezależnie od przeglądarki. Quote
uxmal Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 o! a teraz działa. A potem nie działa. Do Margo nie można wysyłać pw. Nie działa przycisk "wyślij" a w treści pw można tylko fotkę wstawić ;/ Admin zablokował już dawno temu odbieranie pw. Quote
Admin Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Była aktualizacja do najnowszej wersji z małymi potknięciami. Powinno już działać. Quote
rozi Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Dnia 9.12.2021 o 18:23, Admin napisał: Była aktualizacja do najnowszej wersji z małymi potknięciami. Powinno już działać. Działa, ale ostatnio (styczeń/luty) wywaliło w kosmos posty z wielu dni, a czasem to dosłownie o życie pieska gra idzie. Czy można prosić, na przyszłość, o powiadomienie o planowanej aktualizacji? Quote
Admin Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Dnia 9.12.2021 o 23:15, rozi napisał: Działa, ale ostatnio (styczeń/luty) wywaliło w kosmos posty z wielu dni, a czasem to dosłownie o życie pieska gra idzie. Czy można prosić, na przyszłość, o powiadomienie o planowanej aktualizacji? Aktualizację odbywają się praktycznie, co chwilę, więc trudno informować o każdej. Quote
Poker Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 Jak się planuje aktualizację przez 2 doby, to chyba można powiadomić. Quote
rozi Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 Znów się coś (że tak powiem) spi....ło? Od trzech godzin nie ma nowych postów na "Psy do Adopcji", to jest nieprawdopodobne zupełnie. Quote
helli Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Czy u Was też trwa chwilę, bo reklamy muszą się załadować, dopóki się nie przewalą, to nie można otworzyć wątków, nie wiem jaka jest reguła, czasem otwieram 10 razy zanim się odblokuje, android Quote
Recommended Posts