Ellig Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Super będzie Rmiku 🙂 Poprosze o info kiedy zamknąć ogłoszenie Remika. Quote
Alaskan malamutte Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 27 minut temu, Ellig napisał: Super będzie Rmiku 🙂 Poprosze o info kiedy zamknąć ogłoszenie Remika. A moze zamien na Bemolka? Na Zieloną Górę. Mogę tak prosić? Quote
Ellig Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 16 minut temu, Alaskan malamutte napisał: A moze zamien na Bemolka? Na Zieloną Górę. Mogę tak prosić? Zaraz sprawdzę bo Bemolka ogłaszam na Warszawę. Quote
Alaskan malamutte Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 3 minuty temu, Ellig napisał: Zaraz sprawdzę bo Bemolka ogłaszam na Warszawę. Eluś, ogłoszenie Bemolka nie jest wyróżnione? Quote
Ellig Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Eluś, ogłoszenie Bemolka nie jest wyróżnione? Wyróżnienie skończyło się wczoraj, spróbuję pozamieniać. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 Na konto Remika wpłynęło 10zł od Nesiowatej. Pięknie dziękuję! Quote
Isiak Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Dnia 5.07.2021 o 13:26, Tyśka) napisał: No coś Ty!!!! Jest PRZEŚLICZNY :) 100% psa w psie! Tylko ludzie oczu nie mają! No toż przecież ja w tym sensie :)))) Super, że chłopak już ma dom, i to TAKI :) Quote
Alaskan malamutte Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 No i pojechał słodziak kochany!! Bądź już zawsze szczęśliwy kochany Remiczku 3 Quote
Alaskan malamutte Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 Remik był trochę zestresowany, ale mam nadzieję, że szybciutko uśmiech zawita na tym ślicznym pycholku. Czekam z niecierpliwością na pierwsze wieści z domku od pani Ani. 1 Quote
Gabi79 Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Kochany słodziak, ja też z niecierpliwością czekam na pierwsze wieści z domku Quote
Alaskan malamutte Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Kochany słodziak, ja też z niecierpliwością czekam na pierwsze wieści z domku 1 godzinę temu, Ellig napisał: Remiku powodzenia! :) 22 minuty temu, b-b napisał: Będzie dobrze, musi! 😄 Dzwoniła pani Ania z pierwszymi wieściami. Chyba są dobre :-)) Chociaż sam początek..hmmm. Pani Ania przyjechała po Remika z pełnym wyposażeniem, czyli obróżka, smycz i adresatka. Tylko obróżka.....na yorka!! Oczywiście pani ania nie doczytała, jakiej wielkości jest Remik, zobaczyła zdjęcie i się zakochała!!!Na pytanie Hani, czy biorą w takim razie Remika, bo okazał sie większy, pani odpowiedziała, że przecież już go kochają i nie ma innej opcji!!! Remik w trakcie jazdy leżał grzecznie, potem przytulił się do pani ani i polizał ja w rękę. W domku wszystko zwiedził, powąchał (a ma co wąchać) Całą posesję obeszli na długiej smyczy. Remik jest spuszczony tylko na tej przyległej do domu części, cały czas pod okiem pani Ani. Pięknie zjadł kolację i dalej zwiedza...Zdjęcia jutro, dzisiaj wszyscy zaaferowani, poznają się nawzajem. Ufffff....mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. 2 1 Quote
Nadziejka Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Remik był trochę zestresowany, ale mam nadzieję, że szybciutko uśmiech zawita na tym ślicznym pycholku. Czekam z niecierpliwością na pierwsze wieści z domku od pani Ani. Quote
Alaskan malamutte Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Takie wieści z domku Remika: Jestem już w nowym domu. Jest mi tu wybornie, ale... jeszcze się nie uśmiecham. Zostawiam to na później. Nie krzyczą na mnie, nie gonią mnie, karmią bez przerwy, zabawiają, ale - potrzebuję czasu na miłość... Remik 4 1 Quote
Ellig Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Takie wieści z domku Remika: Jestem już w nowym domu. Jest mi tu wybornie, ale... jeszcze się nie uśmiecham. Zostawiam to na później. Nie krzyczą na mnie, nie gonią mnie, karmią bez przerwy, zabawiają, ale - potrzebuję czasu na miłość... Remik Cudownie! Quote
b-b Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Rozkręci się chłopak tylko potrzebuje trochę czasu. Przecież nie może pokazać ,że jest łatwym chłopakiem 😉 Quote
Nadziejka Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Takie wieści z domku Remika: Jestem już w nowym domu. Jest mi tu wybornie, ale... jeszcze się nie uśmiecham. Zostawiam to na później. Nie krzyczą na mnie, nie gonią mnie, karmią bez przerwy, zabawiają, ale - potrzebuję czasu na miłość... Remik Quote
Alaskan malamutte Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 Za pobyt Remika w hotelu w lipcu Szafirka policzyła 84zł . Tyle przelewam na konto hoteliku. Mam nadzieję, że wszystko u Remiczka w porządku i to będzie jego domek już na zawsze! Quote
dwbem Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Wspaniała wiadomość, Remik trafił do pięknego domu i mam nadzieję, że będzie kochany jak najdłużej. Quote
Alaskan malamutte Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 Jak tu nie wierzyć intuicji...od rana cos mnie niepokoiło, nosiło...Nie miałam wieści z domu Remika..... Zadzwoniłam...... Jestem zmartwiona... Remik załatwia się w domu...Nie ważne, czy biega po działce czy spaceruje poza..wraca i załatwia się w domu... No i szuka sposobności aby nawiać....sprawdza każdą dziurkę w płocie.... Nie wiem, jak to się skończy..... Pani Ania powiedziała, że będą pracować.. Poprosiłam p Olę, która robiła wizytę, aby zajrzała tam.... Quote
Ellig Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 51 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Jak tu nie wierzyć intuicji...od rana cos mnie niepokoiło, nosiło...Nie miałam wieści z domu Remika..... Zadzwoniłam...... Jestem zmartwiona... Remik załatwia się w domu...Nie ważne, czy biega po działce czy spaceruje poza..wraca i załatwia się w domu... No i szuka sposobności aby nawiać....sprawdza każdą dziurkę w płocie.... Nie wiem, jak to się skończy..... Pani Ania powiedziała, że będą pracować.. Poprosiłam p Olę, która robiła wizytę, aby zajrzała tam.... Nie możemy martwić się na zapas. Remik potrzebuję trochę czasu, żeby oswoił się z nową sytuacją. Wierzę, że da radę. Quote
Recommended Posts