Jump to content
Dogomania

Cynka z zamojskiego schroniska też dostała szansę na prawdziwy dom i czułą rodzinę. Cynka straciła dom we Wrocławiu, ale znowu ma rodzinę i koleżankę do towarzystwa:):):) Zamieszkała w Lwówku Śląskim.

Recommended Posts

Posted

Nie mam nowych wieści o Cynce, myślę, że nic się szczególnego  nie wydarzyło, ogłoszenie tez nie wzbudza jakiegoś zbytniego zainteresowania. Majówka zapowiada się z deszczem, więc wtedy może ktoś sunię zauważy.

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Nie mam nowych wieści o Cynce, myślę, że nic się szczególnego  nie wydarzyło, ogłoszenie tez nie wzbudza jakiegoś zbytniego zainteresowania. Majówka zapowiada się z deszczem, więc wtedy może ktoś sunię zauważy.

Tolu, chyba chciałabym być na Twoim miejscu...wiesz o czym mówię:-))

Cyneczka śliczna, wystarczy jeden telefon a nie naście beznadziejnych!! 

Poprosiłam Hanię o zdjęcia Niki takie domowe, zapewne zrobi całej wspaniałej ekipie :-))

Posted

Dobrze byłoby, jednak te domowe zdjęcia bardziej przyciągają przyszłe domy.

Oby tylko pogoda sprzyjała, bo u nas to szykuje się deszczowa majówka.

Posted

Cynka jest jak osioł ze Shreka - weź mnie! weź mnie! Ja! ja! :) Wszędzie musi być pierwsza, zwłaszcza do głaskania. Lubi rządzić w grupie psiaków, na koty trochę szczeka. Kiedy ładnie leży, więc chcę jej zrobić zdjęcie i się zbliżam, to ona od razu startuje i już na mnie skacze. Kiedy chcę zrobić zdjęcie innemu i się pochylam, to już mam przed sobą nochal Cynki :))) Jest ulubienicą Piotrka z wzajemnością. Gdy on jest w domu, to sunia cały czas się do niego przymila, a ja mogę głaskać inne psiaki. Na ostatnim zdjęciu powinien być Papi, no ale przecież Cynka musiała wskoczyć w kadr :)    Zobaczymy, co przyniosą dzisiejsze odwiedziny. Państwo przyjadą poznać Cynkę po 17.

Faktury za psiaki będą po weekendzie. Co prawda odebrałam je, ale dostałam informację, że coś tam jest źle.

IMG_20210430_085210_800x600.jpg

IMG_20210430_085224_800x600.jpg

IMG_20210430_085755_800x600.jpg

• Like 5
Posted

Ja jestem 3 razy, nawet 5 razy na tak. Ludzie młodzi, ale konkretni, mądrzy, tacy zwyczajni zarazem. Cynka przywitała ich delikatnym szczeknięciem, po czym zaczęła przymilać się do Pana. Pani ukucneła obok i czekała cierpliwie i jej cierpliwość została nagrodzona - Cynka podeszła po chwili i do niej. Obydwoje zauroczeni, zadawali pytania, słuchali odpowiedzi, obserwowali cały czas zachowanie suni. Przyjechali z Wrocławia ją poznać, a niewiele rodzin to robi, więc tu dodatkowy plus. Pani miała psiaki zawsze w domu rodzinnym, Pan nie, ale powiedział, że przygotowuje się do tego od dłuższego czasu i adopcja jest ich wspólną decyzją, która zrodziła się już jakiś czas temu, więc nie wczoraj na hura. Obydwoje pracują, obecnie zdalnie w domu, więc cała trójka miałaby czas na aklimatyzację. Myślę, że będzie dobrze.

• Like 3
Posted
1 godzinę temu, beataczl napisał:

i jak  po spotkaniu? 

Spotkanie podobno  udane, Hania jak wejdzie to napisze więcej.

Myślę, że Cynka zaprezentowała się z tej najlepszej strony;).

Odwiedzający to młodzi ludzie,  do mnie  w sprawie Cynki dzwonił  p. Marcin.

Nie wiem jednak, czy młodzi potrzebują jeszcze chwili na przemyślenie, bo nie dostałam adresu do wizyty.

Posted
12 godzin temu, szafirka napisał:

Ja jestem 3 razy, nawet 5 razy na tak. Ludzie młodzi, ale konkretni, mądrzy, tacy zwyczajni zarazem. Cynka przywitała ich delikatnym szczeknięciem, po czym zaczęła przymilać się do Pana. Pani ukucneła obok i czekała cierpliwie i jej cierpliwość została nagrodzona - Cynka podeszła po chwili i do niej. Obydwoje zauroczeni, zadawali pytania, słuchali odpowiedzi, obserwowali cały czas zachowanie suni. Przyjechali z Wrocławia ją poznać, a niewiele rodzin to robi, więc tu dodatkowy plus. Pani miała psiaki zawsze w domu rodzinnym, Pan nie, ale powiedział, że przygotowuje się do tego od dłuższego czasu i adopcja jest ich wspólną decyzją, która zrodziła się już jakiś czas temu, więc nie wczoraj na hura. Obydwoje pracują, obecnie zdalnie w domu, więc cała trójka miałaby czas na aklimatyzację. Myślę, że będzie dobrze.

Wspaniale,  cieszymy się  bardzo  z domku Cynki. Huraaaa!! 

Posted
Dnia 1.05.2021 o 21:08, Ellig napisał:

Dobry domek, trzymam kciuki. 

23 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Kciuki nadal zaciśnięte!!!

12 godzin temu, beataczl napisał:

Wspaniale,  cieszymy się  bardzo  z domku Cynki. Huraaaa!! 

12 godzin temu, Gabi79 napisał:

Zaglądam w oczekiwaniu, czy Państwo zdecydowali się na adopcję. 

10 godzin temu, b-b napisał:

I ja zaglądam i trzymam kciuki :)

Kciuki wciąż potrzebne, bo nadal nie wiadomo, czy Cynka ma ten domek, czy go nie ma.

Rozmawiałam z panem po odwiedzinach w hoteliku, Cynka podobała się, byli zadowoleni z odwiedzin;  wiedzą też,  że adopcję poprzedza wizyta przedadopcyjna.

No i na tym stanęliśmy, i nic się nie zmieniło, nie mam danych do wizyty. ;)

• Like 1