Tianku Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Też się przywitam :) znowu tyle dobrego sie dzieje :) Quote
b-b Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Witam pięknie!! Zaciskaj, zaciskaj! Jak już będzie gotowy do adopcji to poproszę o ogłoszenia, zrobisz? Jasne! O to nie trzeba mnie prosić :)) Postaram się też jakiś grosik wpłacić tylko w tym miesiącu już nie dam rady :( Quote
Ellig Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Jestem u cudownego Runo 💚 ogłoszenia chetnie zrobię. Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 4 godziny temu, Tianku napisał: Też się przywitam :) znowu tyle dobrego sie dzieje :) Bardzo nam miło!! Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 4 godziny temu, Ellig napisał: Jestem u cudownego Runo 💚 ogłoszenia chetnie zrobię. Witam cieplutko i bardzo dziękuję!! Jak już Runo będzie gotowy do adopcji, poproszę. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 4 godziny temu, guccio napisał: Dziękuję za zaproszenie.Caly czas jestem na wątku Feniksa.Wyadoptuje trójkę kotów pod moją opieką to z bazarkow będzie grosik.Pod koniec miesiąca 20 zł na dobry początek. Pięknie dziękuję!! Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 4 godziny temu, alma591 napisał: Dziękuję za zaproszenie.Poczytuję wątki wszystkich zamojszczaków.Moją skromniutką dyszkę z Szamanka przeniosę na Runa.Czy konto to samo? Ślicznie dziękuję! Konto to samo. Quote
mari23 Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 I ja dam skromniutka dyszkę stałej- tyle psiaków opuszcza schronisko, że jakoś trzeba fundusze podzielić... Quote
Ewa Marta Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Tyle się dzieje, że nie nadążam zaglądać na wszystkie nowe wątki:) Większość dnisiejszego dnia poświęciłam nowemu psiakowi, ktory jest w tej chwili u mnie, ale już siadam i cytam. NNiesamowite jak wiele serc poruszył Feniks i jak nam dał siłę do wyciągnięcia tylu zwierzaków. Bardzo przepraszam, że nie dam deklaracji, naprawdę nie dam rady, ale całym sercem jestem z Runo:) Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 2 godziny temu, mari23 napisał: I ja dam skromniutka dyszkę stałej- tyle psiaków opuszcza schronisko, że jakoś trzeba fundusze podzielić... Marysiu, pięknie dziękuję Przy okazji zaproszę na wątek małej Niki Nika z zamojskiego schroniska jedzie po nowe życie do hotelu Szafirka. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 1 godzinę temu, Shirayuki napisał: Melduję się u psinki 🙂 Bardzo nam miło Quote
kado Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Jestem i ja. Jutro rano nadrobię lekturę wątku,bo dzisiaj już nie podołam;) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 2 minuty temu, kado napisał: Jestem i ja. Jutro rano nadrobię lekturę wątku,bo dzisiaj już nie podołam;) Witaj Martuniu. Quote
Isiak Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 12 godzin temu, Tola napisał: To ten :( Śliczny "tygrysek". Jaki potwornie smutny :((( Quote
Alaskan malamutte Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 12 godzin temu, Ewa Marta napisał: Tyle się dzieje, że nie nadążam zaglądać na wszystkie nowe wątki:) Większość dnisiejszego dnia poświęciłam nowemu psiakowi, ktory jest w tej chwili u mnie, ale już siadam i cytam. NNiesamowite jak wiele serc poruszył Feniks i jak nam dał siłę do wyciągnięcia tylu zwierzaków. Bardzo przepraszam, że nie dam deklaracji, naprawdę nie dam rady, ale całym sercem jestem z Runo:) Ewuniu kochana, nie przepraszaj..macie z Elą tyle psiaków pod swoja opieką. Mam nadzieję, że Runo nie zasiedzi się długo w hotelu i w miarę szybko znajdzie domek. Zaglądaj tu do nas często, aktywność na wątku, to też pomoc.:-)) Quote
Alaskan malamutte Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 9 godzin temu, Isiak napisał: Śliczny "tygrysek". Jaki potwornie smutny :((( Mordka siwa....pewnie już nie wierzy, że stanie się cud... Quote
Isiak Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 21 minut temu, Aska7 napisał: Cud się zdarzy w niedzielę : ) Dla Runo i kilku innych tak, ale dla "tygryska" niestety nie :( Jeszcze nie teraz :( Ale może w przyszłości...? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 24 minuty temu, Aska7 napisał: Cud się zdarzy w niedzielę : ) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 3 minuty temu, Isiak napisał: Dla Runo i kilku innych tak, ale dla "tygryska" niestety nie :( Jeszcze nie teraz :( Ale może w przyszłości...? Tu trzeba kilku osób aby "wyczyścić" ten boks...Wszystkie te psy siedzą tam długo.... Quatro, Szaman, Pongo, Chester, Bonus teraz Runo... Quote
Alaskan malamutte Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 3 minuty temu, Aska7 napisał: To znowu mi się pomieszało : ( Oby nie..Niech dla tego pręguska tez się zdarzy cud1 Może nie tym razem, ale już zaistniał, już został pokazany... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 Transport Runo do Dexterki w niedzielę :) Aska nie chce kasy na paliwo, ale na wspomożenie swojej suni, którą będzie wiozła też do hotelu. Wpłacę 100 zł. chociaż tyle za ogromne serducho 2 Quote
Recommended Posts