Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
31 minut temu, Tola napisał:

Piękne zdjęcia, Runo zupełnie inny, radosny.

OLX na Warszawę

https://www.olx.pl/d/oferta/pokochaj-runo-ktory-bardzo-chcialby-miec-swoj-dom-CID103-IDK0Wmr.html

Zrobiłam po swojemu -  bez podawania miejsca pobytu, bo od Warszawy to spory kawałek i od razu zniechęca...

A tak jest nadzieja, że Runo spodoba się na tyle, że ktoś zadzwoni, a wtedy może wydarzyć się wszystko;)

Tolu, bardzo dziękuję!!kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0125

Posted
9 minut temu, Livka napisał:

Czy mogę wyróżnić ogłoszenie Runo - nie chcę znowu wyskoczyć jak Filip z konopi ;)

To na Warszawę jak najbardziej, bo nie jest wyróżnione:)

• Like 1
Posted

Cudne fotki, no ale jakie mają być, jak model pierwsza klasa :) Tyle czasu musiał biedak cierpieć i nikt o tym nie wiedział :( A co z tym rozszczepem podniebienia? Co wet na to?

Posted
9 godzin temu, Isiak napisał:

Cudne fotki, no ale jakie mają być, jak model pierwsza klasa :) Tyle czasu musiał biedak cierpieć i nikt o tym nie wiedział :( A co z tym rozszczepem podniebienia? Co wet na to?

Z rozszczepem nic nie będzie robione. Runo świetnie sobie radzi, nie krztusi się, nie zachłystuje. Po prostu nauczył się z tym żyć.

Posted
1 godzinę temu, Ellig napisał:

Runo odżył i jeszcze bardziej wypiękniał 🙂

To samo pomyślałam :) a w duecie z Rudym to już mega - cuda dwa :) :)

• Like 2
Posted

info od Dexterki: Runo coraz częściej sie bawi z innymi psiakami, ma takie momenty tzw "radosnego psa" Ale wystarczy jakiś hałas, albo nowi ludzie to od razu zmyka w bezpieczne miejsce. chociaż coraz rzadziej to się zdarza...Bardzo lubi spacery.

IMG-20210530-WA0002.jpg

• Like 1
Posted
14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Dexterka napisała: "Moje dwie sieroty nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0028Jak rzucam piłeczkę to Runo ucieka a Rudy nie może jej znaleźć nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0183"

Runo - YouTube

A to są gapy 🙃🙃