Jump to content
Dogomania

Moje pięknie, niepokorne szarości za TM. SUVI - Stara, szara, bura, smutna zamojszczanka - jeszcze będzie pięknie, tylko proszę pomóż

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za wpłaty dla "pieprzu z solą" : )

03.01.21 – 50,00 – limonka80 – styczeń

03.01.21 – 50,00 – Mruczka – styczeń

04.01.21 – 10,00 – mari23 - stycze[A1] ń 21

07.01.21 – 10,00 – Niesiowata – styczeń

07.01.21 – 30,00 – CZETKA – styczeń

10.01.21 -30,00 – kado – styczeń

12.01.21 – 30,00 – uxmal – styczeń

13.01.21 – 200,00 – Aska7 - styczeń

spacer.png

Posted

Wczoraj kucałam na wybiegu i albo Suvi ma słaby wzrok albo ośmieliło ją to, że byłam nisko, ale podeszła do mnie. Powąchała i po chwili odeszła.

• Like 6
  • Upvote 2
Posted
Dnia 20.01.2022 o 10:02, Jaaga napisał:

Wczoraj kucałam na wybiegu i albo Suvi ma słaby wzrok albo ośmieliło ją to, że byłam nisko, ale podeszła do mnie. Powąchała i po chwili odeszła.

Jak powąchała to dobrze. Jest postęp.

Posted

Następnym razem nasmaruj się pasztetową 🙂

• Like 4
Posted

Bardzo się cieszę, oby u Suvi wciąż było do przodu, chociaż minimalnie.

Posted

Wzrok Suvi nie ma tu znaczenia. Węch jest najważniejszy. Pies jest jednym, wielkim nosem :))) Nie podejdzie do źle kojarzonego zapachu.

A Twoja niska pozycja mogła jej dodać odwagi. 

Posted
Dnia 26.01.2022 o 17:14, Aska7 napisał:

Jagna, co tam ? Kucałaś, smarowałaś ? 😜

Jasne, nie doszłabym do wybiegu 😆za to gmeram jej w budzie za miskami, które tam znosi z upodobaniem. Czasem burczy, ale to tyle. Przywykła już ze właże jej do połowy do budy. Za kilka razy spróbuję ją dotknąć.  

• Like 1
Posted
Dnia 4.02.2022 o 11:50, Aska7 napisał:

Weź w końcu jakiegoś psa to Ci przywiozę i sama zrobię zdjęcia 😂😜

Ja na pewno nie wezme, bo mam dwa swoje adoptowane staruszki, które mi sie pogorszyły, a teraz wszystko kosztuje 😞 Do tego Laima i chory Baryton, z którym nie wiem co zadecydować. jesli ktoś będzie chciał dać psa na hotel, to po wyjeździe Wabi, Wolfika i Loni nie będzie problemu. Na razie pojechała tylko szczeniaczka, a dojechała Sara. W niedzielę jedzie Wabi, a mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia wspólnym transportem Wolfik i Lonia. 

Posted
Dnia 4.02.2022 o 17:28, Jaaga napisał:

jesli ktoś będzie chciał dać psa na hotel, to po wyjeździe Wabi, Wolfika i Loni nie będzie problemu.

a dałabyś radę przyjąć na hotel "brata" Andżeli ?

• Like 2
Posted
Dnia 4.02.2022 o 18:46, Aska7 napisał:

Pojadę natychmiast. Nawet sobie nie wyobrażacie jaki to przejmujący widok. O ile reszta biega, szczeka, to on oparty o te kraty i tylko patrzy.

😞

Posted
Dnia 4.02.2022 o 18:44, mdk8 napisał:

a dałabyś radę przyjąć na hotel "brata" Andżeli ?

Niestety nie, bo psa mogę wziąć tylko do domu. Musialby pojechać wiec Maro, żebym mogła wziąć innego dużego. Andżela nie jest łatwa. Dzis miałam zly dzień i chciala zaatakować Maxima.  Nie dawała się odciągnąć i dopiero drzwiami ich oddzieliłam, a jak udało mi się je zamknąć, ją zaprowadziłam na piętro.  Mamy tak, ze jak ona jest na ogrodzie, to on w domu i odwrotnie. Pies wiec musi być mniejszy i normalny. Nie wiem nawet, czy to dobry pomysł, żeby one w ogóle były kiedykolwiek razem ze względu na to, co się stało. 

Posted
Dnia 4.02.2022 o 19:30, Jaaga napisał:

Nie wiem nawet, czy to dobry pomysł, żeby one w ogóle były kiedykolwiek razem ze względu na to, co się stało. 

Rozumiem. W sumie to też myślę , że to nie jest dobry pomysł aby były znowu razem.

Posted

Bardzo prosimy o kciuki !!!

Suvi jutro rano jedzie do lecznicy, ma ropomaciczebeksa_V6_orig.gif

Teraz była wetka, dała antybiotyk, lek przeciwbólowy, Jagna zabiera ją do domu, będzie czuwała.

Bardzo się boję o sunię beksa_V6_orig.gif