Ewa Marta Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2025 o 16:24, elik napisał: Bardzo dziękuję Ewuniu za potwierdzenie 🌺 ❤️ Przy okazji chciałabym zapytać, czy wiesz może jak teraz można kopiować link do postu? Jeszcze w styczniu było po staremu, a teraz nie wiem jak to można zrobić. Komu przeszkadzało to, że było, jak było???? Elu, wydaje mi się, że tak jak dawniej. Ja zaznaczam link, robię kopiuj (ctrl insert), a potem na wątku wklej (shift insert) Quote
elik Posted February 4 Posted February 4 I po wybraniu opcji Share, pokazuje Ci się jak dawniej adres postu, który można skopiować? Mi pokazuje się taki widok Gdy najadę kursorem na adres i chcę skopiować (ctrl+C) adres znika 😞 Quote
Ewa Marta Posted February 5 Author Posted February 5 Dnia 4.02.2025 o 16:37, elik napisał: I po wybraniu opcji Share, pokazuje Ci się jak dawniej adres postu, który można skopiować? Mi pokazuje się taki widok Gdy najadę kursorem na adres i chcę skopiować (ctrl+C) adres znika 😞 Nie mam pojęcia co doradzić:( Bardzo serdecznie dziękujemy Synowi b-b za wpłatę 30 zł stałej na luty ❤️ Quote
elik Posted February 5 Posted February 5 Dnia 5.02.2025 o 14:14, Ewa Marta napisał: Nie mam pojęcia co doradzić:( Dziękuję 🙂 Quote
Ewa Marta Posted February 7 Author Posted February 7 Bardzo serdecznie dziękujemy Kate1 za wpłatę 40 zł stałej na luty dla Bonusa ❤️ Quote
Tola Posted February 9 Posted February 9 Wpłata dla Bonusa na konto ZEA 10 zł - Nesiowata (03.02. ) Quote
Ewa Marta Posted February 10 Author Posted February 10 Dnia 9.02.2025 o 14:43, Tola napisał: Wpłata dla Bonusa na konto ZEA 10 zł - Nesiowata (03.02. ) Bardzo serdecznie dziękuję za wpłatę i za informację ❤️ Quote
Ewa Marta Posted February 17 Author Posted February 17 Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę stałych Dulskiej - 30 zł ❤️ i Asce7 - 10 zł ❤️. Ja też wpłaciłam swoją stałą 30 zł. Quote
Tola Posted February 21 Posted February 21 Wpłata dla Bonusa na konto ZEA 70 zł - Anna G- R (21.02.) Quote
Tola Posted February 21 Posted February 21 Opłacona faktura za hotelowanie: 450 zł FAKTURA - Bonus ZEA 01.25.pdf Quote
Ewa Marta Posted February 23 Author Posted February 23 Dnia 21.02.2025 o 17:57, Tola napisał: Wpłata dla Bonusa na konto ZEA 70 zł - Anna G- R (21.02.) Bardzo dziękujemy za wpłatę❤️ Dnia 21.02.2025 o 17:59, Tola napisał: Opłacona faktura za hotelowanie: 450 zł FAKTURA - Bonus ZEA 01.25.pdf 86.07 kB · 0 downloads Bardzo dziękuję 🙂 Odpisuję z wpłat za ZEA. Quote
Ewa Marta Posted March 3 Author Posted March 3 Bardzo serdecznie dziękujemy mari za wpłatę 20 zł stałej na marzec ❤️ i Alaskan za wpłatę stałej 50 zł za luty i 50 zł za marzec❤️oraz Agnieszcze znajomej elik za wplatę 40 zł stałej na marzec ❤️ Quote
Ewa Marta Posted March 5 Author Posted March 5 Bardzo serdecznie dziękujemy synowi b-b za wpłatę 30 zł ❤️ i Dorci01 za wpłatę 20 zł ❤️ stałej dla Bonusa Quote
Ewa Marta Posted March 7 Author Posted March 7 Bardzo serdecznie dziękujemy Kate1 za wpłatę 40 zł stałej na marzec ❤️ Swoją stałą 30 zł też wpłaciłam dzisiaj. Quote
Ewa Marta Posted March 7 Author Posted March 7 Na prośbę Kasi zamówiłam karmę dla Bonusa i Rewuni:) Każde płaci po 161 zł: Quote
Ewa Marta Posted March 10 Author Posted March 10 Dzisiaj konto Bonusa zasiliła kwota 250 zl 🙂 To wpłata od Malwy - stała deklaracja za okres 11'24 do 03'25. Bardzo serdecznie dziękujemy ❤️ Quote
Ewa Marta Posted March 11 Author Posted March 11 Karma już u Bonusa:) Bardzo serdecznie dziękujemy Asce7 za wpłatę 10 zł stałej na marzec ❤️ Quote
Ewa Marta Posted March 13 Author Posted March 13 Dnia 12.03.2025 o 22:58, Tola napisał: Wpłata dla Bonusa na konto ZEA 10 zł - Nesiowata (04.03.) Bardzo dziękuję za informację, a Nesiowatej za wpłatę ❤️ Quote
Ewa Marta Posted March 14 Author Posted March 14 Bardzo serdecznie dziękujemy Dulskiej za wpłatę 30 zł stałej na marzec dla Bonusa ❤️ Quote
Ewa Marta Posted March 19 Author Posted March 19 Kasia napisała, że Bonusek się starzeje, co nie przeszkodzilo mu kilka dni temu złapać nogę Pana, który wycinał drzewka w ogródku. Kasia trzymała go na smyczy, a Bonus bez jednego warknięcia wyskoczył znienacka i dopadł nogę Pana. Kasia bardzo Pana przepraszała, ale i tak do pomocy w ogródku musi szukac kogoś innego, a Bonus na czas obecności obcej osoby będzie siedział w domu. Hojrak z niego straszny. On ma w tej chwili koło 11-12 lat, a zachowuje się jak kilkulatek. Na zdjęciach widac jak znakomicie radzi sobie na dworzu sam. Bardzo jesteśmy wdzięczne Kasi za opiekę nad tym trudnym psiakiem. On Kasię kocha i jest kochany. Mial naprawdę mnóstwo szczęścia, że do niej trafił ❤️ 2 Quote
elik Posted March 19 Posted March 19 Pewnie w jego mniemaniu ochronił Kasię przed niebezpieczeństwem ze strony pana. 1 Quote
Ewa Marta Posted March 19 Author Posted March 19 Dnia 19.03.2025 o 19:59, elik napisał: Pewnie w jego mniemaniu ochronił Kasię przed niebezpieczeństwem ze strony pana. Tak mogło być Quote
Tola Posted March 24 Posted March 24 Opłacona faktura za hotelowanie luty: 450 zł 410 zł deklaracji z konta ZEA + 40 zł z Wirtualnej Adopcji FAKTURA - Bonus ZEA 02.25.pdf Quote
Recommended Posts