Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.02.2025 o 16:24, elik napisał:

Bardzo dziękuję Ewuniu za potwierdzenie  🌺   ❤️
Przy okazji chciałabym zapytać, czy wiesz może jak teraz można kopiować link do postu? Jeszcze w styczniu było po staremu, a teraz nie wiem jak to można zrobić. Komu przeszkadzało to, że było, jak było????

Elu, wydaje mi się, że tak jak dawniej. Ja zaznaczam link, robię kopiuj (ctrl insert), a potem na wątku wklej (shift insert)

Posted

I po wybraniu opcji Share, pokazuje Ci się jak dawniej adres postu, który można skopiować?
Mi pokazuje się taki widok

linkowanie.png.ec3ef6a0016ed9aa0633858abf1f256c.png

Gdy najadę kursorem na adres i chcę skopiować (ctrl+C) adres znika  😞 

Posted
Dnia 4.02.2025 o 16:37, elik napisał:

I po wybraniu opcji Share, pokazuje Ci się jak dawniej adres postu, który można skopiować?
Mi pokazuje się taki widok

linkowanie.png.ec3ef6a0016ed9aa0633858abf1f256c.png

Gdy najadę kursorem na adres i chcę skopiować (ctrl+C) adres znika  😞 

Nie mam pojęcia co doradzić:(

Bardzo serdecznie dziękujemy Synowi b-b za wpłatę 30 zł stałej na luty ❤️

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy mari za wpłatę 20 zł  stałej na marzec ❤️ i Alaskan za wpłatę stałej 50 zł za luty i 50 zł za marzec❤️oraz Agnieszcze znajomej elik za wplatę 40 zł stałej na marzec ❤️

Posted
Dnia 12.03.2025 o 22:58, Tola napisał:

Wpłata dla Bonusa na konto ZEA kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

10 zł - Nesiowata (04.03.)

Bardzo dziękuję za informację, a Nesiowatej za wpłatę ❤️

Posted

Kasia napisała, że Bonusek się starzeje, co nie przeszkodzilo mu kilka dni temu złapać nogę Pana, który wycinał drzewka w ogródku. Kasia trzymała go na smyczy, a Bonus bez jednego warknięcia wyskoczył znienacka i dopadł nogę Pana. Kasia bardzo Pana przepraszała, ale i tak do pomocy w ogródku musi szukac kogoś innego, a Bonus na czas obecności obcej osoby będzie siedział w domu.

Hojrak z niego straszny. On ma w tej chwili koło 11-12 lat, a zachowuje się jak kilkulatek. Na zdjęciach widac jak znakomicie radzi sobie na dworzu sam. 

Bardzo jesteśmy wdzięczne Kasi za opiekę nad tym trudnym psiakiem. On Kasię kocha i jest kochany. Mial naprawdę mnóstwo szczęścia, że do niej trafił ❤️

• Like 2