Jump to content
Dogomania

Rozliczony.....Kwiatki z Lolciowej rabatki ---- czynne do -- 07.05.2021 - godz.20.00

Recommended Posts

Posted
26 minut temu, mari23 napisał:

sadzonki są nie tylko zaczarowane...one są wspaniale i bezpiecznie zapakowane. Wiele lat zamawiam wysyłkowo różne roślinki ale nigdy nie dostałam tak porządnie i bezpiecznie zapakowanych roślin, choć to przecież firmy specjalizujące się w sprzedaży wysyłkowej.

Dostałam dzisiaj dary po zmarłym psie, jest paczka psich pieluszek - rozmiar 6... czy przydadzą się Lolusiowi? Chętnie wyślę :)

Jak mi miło, że kfffiatuszki bezpiecznie dotarły  :)))

A to pieluszki dziecięce, czy pieskowe ?

Loluś waży ok. 8  kg i na taka wagę kupujemy pieluszki :)

Już doczytałam, że psie, zaraz sprawdzę wymiary :)

Posted
2 godziny temu, ona03 napisał:

Może na  tutaj wstaw fotki :)))))))))

Poproszę wszystkie ogrodniczki o fotki "moich" kfffiatuszków w Waszych ogródkach :)))

Niestety nie potrafię

Posted

i ostrogowiec, fantastyczna roślina, kwitnie od czerwca do listopada, uwielbia stanowisko słoneczne, suche i pustynne wręcz - im gorzej tym lepiej :) no i jest śliczny

spacer.png

• Like 4
Posted

Poproszę dodać mi do paczki po jeszcze jednej cebulicy i szafirki e, f i ff po jednej sztuce. 

Paczkę można wysłać, cebulice jakie wyrosną to będą. Przelew poszedł, więc za te dodatkowe dopłacę.

Cebulice jak wysoko rosną? 

Posted
48 minut temu, Poker napisał:

Piękne kwiatki masz bukowa.

dziękuję

szukałam fotki z kwiatkami i Nunuśką, ale nie mam, muszę nadrobić to niedopatrzenie

pozdrowienia od Nunuśki:)

Posted

Bardzo dziękuje bukowa :)))) Pięknie masz w ogródku, na fotki z Nunuśką czekamy, mizianka dla czorcicy :)))

A masz po drodze do Lolcia, możesz odebrać buziale całkiem gratiskowe :))))

Kto następny pokaże swój ogródek ???

59 minut temu, lunarmermaid napisał:

Poproszę dodać mi do paczki po jeszcze jednej cebulicy i szafirki e, f i ff po jednej sztuce. 

Paczkę można wysłać, cebulice jakie wyrosną to będą. Przelew poszedł, więc za te dodatkowe dopłacę.

Cebulice jak wysoko rosną? 

Zapisane, na razie w zeszyciku, później na wątku zaznaczę. Cebulice wys. 20-30 cm. Dopłata 7 zł :)))

Posted
12 godzin temu, Poker napisał:

OJ, przydadzą się pieniążki naszemu księciuniowi, bo zaczyna niedomagać ze zdrówkiem.

Komu jeszcze kfffiatuszka, Lolito zaprasza :)))

12 minut temu, b-b napisał:

Paczucha już czeka na odbiór. Dzięki Iw :****

To pędź :))))

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Dziś odebrane,dziękuję. Jakoś firma kurierska wolno pracowała, dopiero wczoraj wieczorem paczka była w punkcie.

A cóż oni sobie myślą, takie opóźnienia ......

Dobrze, że już dotarły :)))

Posted
17 godzin temu, ona03 napisał:

Może na  tutaj wstaw fotki :)))))))))

Poproszę wszystkie ogrodniczki o fotki "moich" kfffiatuszków w Waszych ogródkach :)))

Jak się dostanę do komputera to wstawię, kwitną narcyzy i hiacynty. Z ziemi wychodzą też trzykrotki, kokoryczka i serduszka. 

Mam zdjęcia na telefonie, ale są za duże... 

Posted
8 godzin temu, bukowa napisał:

Przepiękne chryzantemy z bazarku Oneczki, wyjątkowej urody

spacer.png

Tak, chryzantemy są piękne. Takie naturalne . I piękne pachną

Posted

Roslinki dotarły :) własnie rozpakowałam...i kurcze...nie moge się połapać....Wszystko pasuje poza: 2 funkie zielone, 2 funkie zielone z białym, 2 liatry, 3 floksy- tak zamówiłam.....Chyba floksy rozpoznałam- są już dośc rozwinięte....A poza nimi sa 3 sadzonki w fazie wychodzenia z ziemii....nie sa opisane i nie mam pojęcia- które sa które? .... czy to po jednej funkia, funkia, liatra....czy jak?

Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

Roslinki dotarły :) własnie rozpakowałam...i kurcze...nie moge się połapać....Wszystko pasuje poza: 2 funkie zielone, 2 funkie zielone z białym, 2 liatry, 3 floksy- tak zamówiłam.....Chyba floksy rozpoznałam- są już dośc rozwinięte....A poza nimi sa 3 sadzonki w fazie wychodzenia z ziemii....nie sa opisane i nie mam pojęcia- które sa które? .... czy to po jednej funkia, funkia, liatra....czy jak?

W jednej doniczce były dwie funkie i dwie liatrie, i na pewno była kartka z podpisem, może wypadła / sadzonki są małe/.

Zamawiałaś funkię a/ zielona  2 szt  i  b/ zielona z żółtym 2 szt.

Liatra to takie małe jasnozielone igiełki wychodzące z bulwy.

Posted
4 minuty temu, ona03 napisał:

W jednej doniczce były dwie funkie i dwie liatrie, i na pewno była kartka z podpisem, może wypadła / sadzonki są małe/.

Zamawiałaś funkię a/ zielona  2 szt  i  b/ zielona z żółtym 2 szt.

Liatra to takie małe jasnozielone igiełki wychodzące z bulwy.

Kurcze... Nie widzialam kartek :( no nic... Posadzę je na razie gdziekolwiek a jak wyjdą to rozsadze na miejsca docelowe bo wszystkie wyglądają prawie tak samo :) dziękuję :)))