Radek Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Dzień dobry, choć raczej smutny start w tydzień... :( Coraz straszniejszy ten świat :( 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Coś pustki na Forum... Może to przez zmianę czasu? Wszyscy jeszcze przyspani;) Quote
elik Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 23 minuty temu, Kawon5 napisał: KT dla 15 oraz 18, proszę Witaj, że witaj droga klientko Bardzo serdecznie dziękuję za przybycie i przerwanie ciszy bazarkowej. Już zakonotowane. Powiedz proszę kto ma Ci dostarczyć nabyte fanty - poczta, InPost, czy Ruch? Quote
Tyśka) Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: bo ja jestem pustakiem No wiesz... :( Quote
Kawon5 Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Witaj, że witaj droga klientko Bardzo serdecznie dziękuję za przybycie i przerwanie ciszy bazarkowej. Już zakonotowane. Powiedz proszę kto ma Ci dostarczyć nabyte fanty - poczta, InPost, czy Ruch? Witam serdecznie, najbliżej mam do paczkomatu :). PP też może być. Quote
elik Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 2 godziny temu, Kawon5 napisał: Witam serdecznie, najbliżej mam do paczkomatu :). PP też może być. Super się składa, bo ja także mam blisko do paczkomatu :) Ponieważ oba fanty nabyłaś w opcji K.T. czyli już nikt Ci ich nie podkupi, to bardzo proszę w wolnej chwili podeślij na PW adresik do paczkomatu wg wzoru: Imię i nazwisko adres e-mail nr telefonu adres paczkomatu - kod pocztowy i nazwę ulicy, na której znajduje się paczkomat. Quote
elik Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 36 minut temu, NikaEla napisał: posłałam grosik Bardzo pięknie dziękuję Quote
Radek Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 4 godziny temu, elik napisał: Bardzo podoba mi się ten entuzjazm :) Quote
elik Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 7 minut temu, Radek napisał: Bardzo podoba mi się ten entuzjazm :) Trudno się dziwić :) Entuzjazm to wspaniałe uczucie ;>) Bez entuzjazmu i entuzjastów życie byłoby szarobure! 1 Quote
themagda Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 elik a ja mozesz mi wysłać to wolisz na paczkomat? czy Ruch. Ile mam zapłacić i czy mozesz mi konto podesłać ja juz wiecej nie kupuje wiec nawet teraz możesz wysłać Quote
elik Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 47 minut temu, themagda napisał: elik a ja mozesz mi wysłać to wolisz na paczkomat? czy Ruch. Ile mam zapłacić i czy mozesz mi konto podesłać ja juz wiecej nie kupuje wiec nawet teraz możesz wysłać Ok podam Ci na PW konto :) Quote
elik Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 Obiecane fanty :) 81. A Torebka z kawałków skóry (handmade) Trzy części na zamki. C.W. - 10,00 zł 81. B Torebka z eko skóry. Długie "rączki" pozwalają na noszenie torebki na ramieniu. Zamknięcie na zamki i magnez. Dwie duże kieszenie zamykane na zamek W jednej boczna kieszeń na zamek, w drugiej 2 kieszenie bez zamknięcia. C.W. - 10,00 zł 89 A. Śliczny, elegancki, bardzo oryginalny szal. Wygląda jak nowy. długość 160 cm szerokość 51 cm C.W. - 25,00 zł Quote
guccio Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Oj kusi,na punkcie torebek mam ..... Jutro wet zabiera 3 koty do zabiegów więc tym razem tylko popatrzę... Quote
elik Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 4 godziny temu, themagda napisał: elik a ja mozesz mi wysłać to wolisz na paczkomat? czy Ruch. Ile mam zapłacić i czy mozesz mi konto podesłać ja juz wiecej nie kupuje wiec nawet teraz możesz wysłać Poz. 41 nabyłaś w opcji K.T. więc na pewno jest Twoja, ale poz. 28 licytowałaś za C.W. musisz więc poczekać na koniec bazarku, bo jeszcze ktoś może zaproponować więcej. Quote
elik Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 2 godziny temu, guccio napisał: Oj kusi,na punkcie torebek mam ..... Jutro wet zabiera 3 koty do zabiegów więc tym razem tylko popatrzę... Patrzeć można do woli, ale kotki ważniejsze :) Quote
Radek Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 7 godzin temu, elik napisał: Bez entuzjazmu i entuzjastów życie byłoby szarobure! To prawda. 6 godzin temu, elik napisał: Obiecane fanty :) Nie znalazłem nic, co by mi pasowało do kurtki ;) Quote
irysek Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 koszule 11 i 12, to bawełna? to takie typowe 40 czy zaniżone? Quote
Recommended Posts