Alaskan malamutte Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Dzisiejsze zapytanie na olx; "Jest jeszcze Chester?" hmmmm... Quote
Ewa Marta Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiejsze zapytanie na olx; "Jest jeszcze Chester?" hmmmm... Uwielbiam takie zapytania... Quote
Ellig Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiejsze zapytanie na olx; "Jest jeszcze Chester?" hmmmm... 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Uwielbiam takie zapytania... Ostatnio dostałam kilka wiadomości na OLX w sprawie adopcji w treści tylko " ." kropka :) Quote
mari23 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 42 minuty temu, Ellig napisał: Ostatnio dostałam kilka wiadomości na OLX w sprawie adopcji w treści tylko " ." kropka :) może ktoś sobie w ten sposób "zaznaczył" ogłoszenie i przegląda dalej...albo czeka, kto się na tą kropkę "odezwie", to od tego łaskawie adoptuje psa....ja też już wiele zadziwiających zapytań na olx miałam, ale kropki jeszcze nie ;) za to sms o treści: "dobry. ja w sprawie psa" Quote
beataczl Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiejsze zapytanie na olx; "Jest jeszcze Chester?" hmmmm... czasami tez pisze- pytam,, aktualne"? nim przejde do rzeczy. Czasami juz ogloszenia nieaktualne /wlasciwie czesto/a czlowiek sie ,,rozpisze" rozpyta niepotrzebnie ,szkoda czasu. co prawda nie o zwierze akurat chodzilo ale moze Ktos tak samo podchodzi wstepnie ;) tez tego jak ja doswiadczyl juz.... 1 Quote
Ewa Marta Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 Jutro o 11:30 Chester ma odwiedziny Pani Basi, którą prześwietlała Alaskan. Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie:) 1 Quote
mari23 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 5 minut temu, Ewa Marta napisał: Jutro o 11:30 Chester ma odwiedziny Pani Basi, którą prześwietlała Alaskan. Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie:) Jeśli wynik "prześwietlenia" był pozytywny, to domek pewny - pani Basia Chesterka pokocha od pierwszego wejrzenia :) 1 Quote
beataczl Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 10 godzin temu, Ewa Marta napisał: Jutro o 11:30 Chester ma odwiedziny Pani Basi, którą prześwietlała Alaskan. Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie:) to juz dzis ... 10 godzin temu, mari23 napisał: Jeśli wynik "prześwietlenia" był pozytywny, to domek pewny - pani Basia Chesterka pokocha od pierwszego wejrzenia :) mocno trzymamy kciuki :) Quote
Ellig Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 8 minut temu, beataczl napisał: to juz dzis ... mocno trzymamy kciuki :) Tak, mocno trzymamy kciuki. Quote
beataczl Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Trochę się stresuję:) to razem sie stresujemy ...nie chcialam pisac , ale od 3 godz. mam stresa tez... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Trochę się stresuję:) 8 minut temu, beataczl napisał: to razem sie stresujemy ...nie chcialam pisac , ale od 3 godz. mam stresa tez... To jest nas trzy..... 3 Quote
Ewa Marta Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 17 minut temu, beataczl napisał: to razem sie stresujemy ...nie chcialam pisac , ale od 3 godz. mam stresa tez... 13 minut temu, agat21 napisał: Wielkie kciuki za Chesterka :) 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: To jest nas trzy..... W grupie raźniej:) Dzisiaj to dopiero zapoznanie, ale od niego dużo zależy:) 1 Quote
Nadziejka Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Kciuki z calej duszy za Czestunia za domcik 2 Quote
limonka80 Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Dnia 15.03.2021 o 13:25, Alaskan malamutte napisał: "Jest jeszcze Chester?" Też zapytam - jest jeszcze Chester? :-)) Czy już się pakuje? Quote
Alaskan malamutte Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 9 minut temu, limonka80 napisał: Też zapytam - jest jeszcze Chester? :-)) Czy już się pakuje? Tak jak napisała Ewa, dzisiaj był spacer zapoznawczy. Czekam na info od pani. 1 Quote
limonka80 Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 10 minut temu, Alaskan malamutte napisał: dzisiaj był spacer zapoznawczy Wiem, ja właśnie w tym kontekście zapytałam, myślałam że Chester oczarował panią Basię i jest już zaklepany :-)) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 No właśnie:) Ustaliłyśmy, że to Alaskan będzie komunikowała się z Panią. Niepotrzebna Pani jestem jeszcze ja, więc zaczekajmy do wieczora co Pani powie. Aneta mówi, że Pani super. Widać, że Chester bardzo Pani przypadł do gustu. Mówiła nawet o przyjeżdżaniu do niego 2-3 razy, żeby ja lepiej poznał. Anecik delikatnie dała Pani do zrozumienia, że jeśli jest zdecydowana, to powinna się jakoś zdeklarować, żebyśmy wiedziały, czy szukać dalej, czy czekać na ten domek. Pani wspominała coś, że najchętniej adoptowałaby go po świętach. Dogadanie do konkretów zostawiamy Alaskan. To ona poświęciła dużo czasu na rozmowy z Panią, ona wie o domu najwięcej i do niej ostatecznie będzie należała decyzja co dalej. Ale zdjęcia ze spotkania są piękne. Moim zdaniem Chester jest prześliczny. Te jego oczy, takie mądre, spokojne... Elunia wgra zdjęcia:) Quote
Ellig Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 7 minut temu, Ewa Marta napisał: No właśnie:) Ustaliłyśmy, że to Alaskan będzie komunikowała się z panią. Niepotrzebna Pani jestem jeszcze ja, więc zaczekajmy do wieczora co pani powie. Aneta mówi, że Pani super. Widać, że Chester bardzo Pani przypadł do gustu. Mówiła nawet o przyjeżdżaniu do niego 2-3 razy, żeby ja lepiej poznał. Anecik delikatnie dała Pani do zrozumienia, że jeśli jest zdecydowana, to powinna się jakoś zdeklarować, żebyśmy wiedziały, czy szukać dalej, czy czekać na ten domek. Pani wspominała coś, że najchętniej adoptowałaby go po świętach. Dogadanie do konkretów zostawiamy Alaskan. To ona poświęciła dużo czasu na rozmowy z Panią, ona wie o domu najwięcej i do niej ostatecznie będzie należała decyzja co dalej. Ale zdjęcia ze spotkania są piękne. Moim zdaniem Chester jest prześliczny. Te jego oczy, takie mądre, spokojne... Elunia wgra zdjęcia:) Muszę powiedzieć, ze Chester to jest wyjatkowy pies, bardzo zrównoważony, bo ,że jest piekny to nie musze mówić. Spójrzcie ja sie zachowuje na spacerze z "obcą" osobą i na nie znanym terenie. Quote
Ewa Marta Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 3 minuty temu, Ellig napisał: A kot mu nie przeszkadza zupełnie:) jestem nim oczarowana, to naprawdę pies wyjątkowy:) Quote
Alaskan malamutte Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: A kot mu nie przeszkadza zupełnie:) jestem nim oczarowana, to naprawdę pies wyjątkowy:) W domku p. Basi jest koteczka. Bardzo zależało jej, aby Chesterek akceptował koty. Quote
Recommended Posts