Tianku Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 ściskam kciuki z całych sił za sprawną akcję w schronisku i szczęśliwą podróż ogromnie się cieszę :))) Quote
beataczl Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 mnie az cos sciska w gardle jak pomysle o calej akcji nowe zycie przed chlopakamiz zaczyna sie dzis...piekny dzien :) Szamanek trzymaj sie! Quote
Anula Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Na zachodzie przepiękny dzień ciepły,słoneczny.Na śląsku też powinien taki być.Kochane psiaczki,szerokiej drogi,niech wam się szczęści. Quote
Tianku Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 na wschodzie jeszcze sporo śniegu do schroniska pewno dalej dojazd nie taki łatwy nie doczytałam wcześniej... kiedy psiaki miały ruszyć? Quote
mari23 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 24 minuty temu, Tianku napisał: na wschodzie jeszcze sporo śniegu do schroniska pewno dalej dojazd nie taki łatwy nie doczytałam wcześniej... kiedy psiaki miały ruszyć? Chyba waśnie będą wyruszać, Alaskan jest w tej chwili w schronisku. Quote
Ewa Marta Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Ale emocje, zamiast pracować latam po wątkach całej trójki :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Jestem. Wiem, że wszyscy czekają na wieści, juz wszystko piszę. Psiaki cudowne, spokojne, miziaste!! Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Pracownik wyprowadzał psiaczki po kolei, pierwszyszy wyszedł batonik od Onaa. Cudowny spokojny piesek, trochę zestresowany, ale kraina łagodności. Po kolei zakładaliśmy obróżki i psiaki wskakiwały do klatek. Batonik musiał być wniesiony, ponieważ on podróżuje w kuszetce, na piętrze:-)) Pomocy też potrzebował Dropiatek. Przy wchodzeniu do kontenera, odwrócił się, jakby prosił: "Pomóżcie wejść, ja też chcę jechać!!! Chesterek spokojniutki, cichutki, z ogonkiem pod brzusiem...Założyłam obróżkę, wymiziałam i wskoczyl do klatki. Psiaczki pojechały ok 13,30. 4 Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Szamanek wyszedł rozmerdany, rozdawał buziaki, dreptał w miejscu z niecierpliwości, jakby pytał: Jadę? Na prawdę jadę?? 4 Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Przywitał się z batonikiem. To bardzo przyjazny psiak 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Bez żadnego problemu wskoczył do klatki i szybko się ułożył. P. Arek powiedział, że to turysta:)) widać, że podróż dla niego to żaden problem :-)) 3 Quote
agat21 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Ależ wspaniałe wieści o wszystkich psiakach. Aż się wzruszyłam, mimo, że w miejscu publicznym jestem :D Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Mam info z trasy. Pieski jadą cichutko, spokojniutko. Czasami pośpiewa koteczka od Toli. Pierwszy wysiada batonik w Krakowie. Ciekawa jestem jak pierwsze wrażenie Onaa, jak zobaczy psiaczka ... 1 Quote
Tianku Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Piekny Szaman :) ciekawe czy wyjdzie z niego jednak niebieskookość Hihi Quote
Nadziejka Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Z calego serca wzruszenie radosci ogromna rycze z tej radosci Dziekuje serca dziekuje na wszystkich wateczkach lapuniek cud dzisiaj spokojnej drogi kokanym Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 36 minut temu, Tianku napisał: Piekny Szaman :) ciekawe czy wyjdzie z niego jednak niebieskookość Hihi Wcale by mnie to nie zdziwiło:-)) On z całej czwórki najbardziej uchachany:-)) 2 Quote
Recommended Posts