Jump to content
Dogomania

5 psów ze schroniska zaczyna nowe życie, a wsród nich ona, mała Heidi znaleziona nad rzeką w czasie tych mroźnych dni. Heidi zamieszkała w Żaganiu:)

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, szafirka napisał:

Dzisiaj Haidi zaczęła bawić się z innymi pieskami, bardzo też lubi być blisko nas, więc w zasadzie to pies ideał :)

Bardzo się cieszę, że wszystko tak wspaniale się ułożyło i nie trafiła do schroniska,  że mogła dojechać w tym kontenerku do Was:)

Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Wiem ,ze jeszcze trochę czasu mi nie ale jak tylko będzie już można to pomogę w ogłoszeniach :)

Bardzo Ci dziękuję:). Poczekam jeszcze na kolejne zdjęcia i spróbujemy szukać tego jedynego domku. Sunia ideał to i dom taki by się przydał;). Mam nadzieję, że spokojnie poczekają, aż sunia wydobrzeje po sterylce. 

Posted
Posted
Dnia 28.01.2021 o 18:28, Alaskan malamutte napisał:

Heidi bardzo dziękujeserce-ruchomy-obrazek-0824.gif

Posted

Zniknęło sporo postów, miedzy innymi ten o planowanej sterylce i potem o odwołanym zabiegu.

Heidi najpierw będzie szczepiona p. wirusówkom, a dopiero potem sterylizowana.

Posted
20 godzin temu, b-b napisał:

Czy mi się dobrze wydaje ,że sunia miała mieć sterylkę?

Miała mieć, ale trochę się przestraszyłam, że to tak szybko no i jednak najpierw będziemy szczepić, żeby potem, jak będzie osłabiona po zabiegu, nic złego się nie przyplątało...

Posted

Heidi rozkręciła się już na całego. Zaczęła zaczepiać koty, ale to w ramach zabawy, no i wskakiwać na nasz parapet, na którym koty mają jedzonko. Lubi kłaść się blisko moich nóg, w ogóle lubi bliskość, przytulanie. Chętnie siada na krześle przy stole i towarzyszy nam w posiłkach :))

https://youtu.be/aJ021fQz1Q8

IMG_20210123_143555_800x600.jpg

IMG_20210124_101319_729x600.jpg

• Like 2
Posted

Sępiciel z niej widać :D

Słodka jest. Domek będzie w miej miał świetnego towarzysza jak widać nawet przy posiłkach :)) 

• Like 1