Tyśka) Posted January 8, 2021 Author Posted January 8, 2021 Skończyły mi się lajki, a psiaki już mają 118zł na drogę :) ♡♡♡ Quote
Poker Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Tyśka , ja za przelewy płacę i nie chcę już robić przelewu. Może coś jeszcze kupię. 1 Quote
Tyśka) Posted January 8, 2021 Author Posted January 8, 2021 1 minutę temu, Poker napisał: Tyśka , ja za przelewy płacę i nie chcę już robić przelewu. Może coś jeszcze kupię. Dobrze, dziękuję za wyjaśnienie. Mnie się nie spieszy :) Quote
Tyśka) Posted January 8, 2021 Author Posted January 8, 2021 31 minut temu, b-b napisał: Może ktoś jeszcze wspomoże psiaki? :) Byłoby fajnie, jeszcze jest trochę do uzbierania. Quote
Livka Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Dzień dobry :) Poproszę 10 kanisterków paliwa :) Tysiu dziękuję za całokształt :) 1 Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Zapraszamy! 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Dziękuję, że wytrwale podnosicie :) Mam nadzieję, że dzisiaj ktoś jeszcze zrobi zakupy :) Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 2 godziny temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Poproszę 10 kanisterków paliwa :) Tysiu dziękuję za całokształt :) Łaaaał, pięknie zaczęty dzień :) Dziękuję, Livko! Konto jest krecikowe, jedynie trzeba podać nick i że to bazarkowe :) Ale wyślę Ci za chwilę nr konta raz jeszcze. :) Jestem Ci wdzięczna za uratowanie kolejnego psiego życia. <3 Quote
uxmal Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Dzień dobry. To życzenie poproszę. Nr1 żeby myśliwych nie było. Nr 2 żeby w miastach było więcej parków I drzew. Nr 3 Żeby bylo mniej popytu na mięso a więcej na warzywa Nr 4. Żeby sklepy z alkoholem czynne 24 h zlikwidowali. 1 Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 1 godzinę temu, uxmal napisał: Dzień dobry. To życzenie poproszę. Nr1 żeby myśliwych nie było. Nr 2 żeby w miastach było więcej parków I drzew. Nr 3 Żeby bylo mniej popytu na mięso a więcej na warzywa Nr 4. Żeby sklepy z alkoholem czynne 24 h zlikwidowali. Jak miło Cię widzieć, uxmal <3 I to jeszcze z taką bombą przyszłaś :) DZIĘKUJĘ! Wysyłam Ci numer konta. 1 Quote
uxmal Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 39 minut temu, Tyśka) napisał: Jak miło Cię widzieć, uxmal <3 I to jeszcze z taką bombą przyszłaś :) DZIĘKUJĘ! Wysyłam Ci numer konta. :)) mam ostatnio bardzo mało czasu a jutro egzamin końcowy. Trzymaj kciuki, :) Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 10 minut temu, uxmal napisał: :)) mam ostatnio bardzo mało czasu a jutro egzamin końcowy. Trzymaj kciuki, :) Trzymam bardzo mocno :) 1 Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 5 godzin temu, Nadziejka napisał: 2 godziny temu, b-b napisał: I ja pokażę bazarek :) 1 godzinę temu, Livka napisał: Zapraszamy do pomocy :) Dziękuję, że pilnujecie bazarku :) Na razie mamy uzbieraną 1/6, może jeszcze coś wpadnie. I doszły mnie słuchy, że transportem pojedzie jeszcze jakiś psiak - o ile się uda oczywiście :) Quote
Livka Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 4 minuty temu, Tyśka) napisał: Dziękuję, że pilnujecie bazarku :) Na razie mamy uzbieraną 1/6, może jeszcze coś wpadnie. I doszły mnie słuchy, że transportem pojedzie jeszcze jakiś psiak - o ile się uda oczywiście :) Super :) Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 1 minutę temu, Livka napisał: Super :) Oj, cudownie byłoby, gdyby jeszcze chociaż dwa psiaczki wsiadły do samochodu :) Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 Nie mam lajków, a chciałam dać. To chociaż podniosę. Quote
b-b Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Poczekajmy i miejmy nadzieję,że jeszcze ktoś wleci :)) Quote
Tola Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Fajny pomysł na bazarek transportowy:) To ja podpisuję się pod marzeniem POker i dorzucę na drogę 8 kanistrów z paliwem. 1 Quote
Recommended Posts