Poker Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 10 grudnia dzięki uprzejmości Anecik i jej męża pod opiekę mojej koleżanki Bożeny trafiła malutka sunia, Lisiczka. Została zabrana ze schroniska w B. , gdzie kompletnie sobie nie radziła. Sunia w końcu zaczęła siusiać na spacerku, kupki do wczoraj robiła w domu. Jest bardzo łagodna do ludzi i kotów. Nie sprawia żadnych problemów. Wygląda na to ,że jest pani chętna na nią. Trzymajcie kciuki. Sunia ma 3-4 latka, jest już wysterylizowana Julcia dostaje w spadku po Frotce 372 zł Wydatki : szelki 27 zł karma 20 zł 372-47=325 zł saldo: 325 zł przekazuję dla Dango 26 zł 26 zl saldo 13.04. 299 zł 3 Quote
Poker Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 Sunieczka jest przekochana. Spokojna pieszczocha wyleguje się z koleżanką na kanapie. Ma jeszcze wpadki z czystością , ale na szczęście robi tylko w jednym miejscu , więc koleżanka zostawia jej podkłady coby parkiet nie ucierpiał. Wczoraj miała wizytę zapoznawczą. Czekam na efekt. 1 Quote
Anula Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Ale śliczna ta malutka,autentycznie lisiczka.Trzymam kciuki za DS. Quote
Poker Posted December 30, 2020 Author Posted December 30, 2020 Trzymajcie kciuki. Malutka, która będzie miała na imię Jula , jutro idzie do DS. Odbieramy ją z DT ok. 13. Jak wcześniej pisałam , adoptuje ja "babcia" Kofi, która pojechała ponad rok temu do Holandii. Jula będzie mieszkała na moim osiedlu , więc będę ją widywać. Małpka, zaczęła trochę rozrabiać i podgryzać różne rzeczy, mimo że bardzo krótko i rzadko przebywa sama w domu. A spacerów ma dużo. W DS też będzie miała bardzo dużo spacerów, , kilka kilometrów dziennie. Jula ma przytkany kanalik łzowy w jednym oczku , ale pani leczenie bierze już na siebie. Jestem umówiona z " mamą" Kofi , że w razie potrzeby zaopiekuje się Julą. Quote
Tyśka) Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Ogromnie zaciskam kciuki! Anecik ma ręce pelne roboty. :) Quote
Poker Posted December 30, 2020 Author Posted December 30, 2020 4 minuty temu, Tyśka) napisał: Ogromnie zaciskam kciuki! Anecik ma ręce pelne roboty. :) Sunie nie jest u Anecik. jest u mojej koleżanki we Wrocławiu. A że Anecik ma pełne ręce roboty, to wiem. Quote
Tyśka) Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 A byłam pewna, że pojechała do anecik... ;) ojej, ale mi się miesza wszystko. Lista jest cudna to mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze. Quote
Poker Posted December 30, 2020 Author Posted December 30, 2020 37 minut temu, Tyśka) napisał: A byłam pewna, że pojechała do anecik... ;) ojej, ale mi się miesza wszystko. Lista jest cudna to mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze. po części masz rację, bo była u Anecik przez jedną noc. Quote
Nesiowata Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 4 godziny temu, Poker napisał: Trzymajcie kciuki. Malutka, która będzie miała na imię Jula , jutro idzie do DS. Odbieramy ją z DT ok. 13. Jeszcze jedna poświąteczna radość. Quote
Poker Posted January 1, 2021 Author Posted January 1, 2021 Sunieczka , od wczoraj Jula , już u swojej pańci . 2 1 Quote
Nesiowata Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Cudna lisiczka, fizycznie trochę podobna do Mimiśki. Dobrze, że nie psychicznie. Trzymaj się mała. Quote
Poker Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 Chyba poznikały posty. Spieszę donieść ,że sunia, obecnie Jula od Sylwestra jest w DS , na moim osiedlu, u " babci" Kofi, która była u nas w DT półtora roku temu. Sunia pięknie chodzi z pańcią na długie spacery, bawi się w berka z kotkiem, uwielbia głaskanie. Ma apetyt jak wilk. Ma jeszcze swoje lęki , ale uważam , że jak na 4 tygodnie, to jest bardzo dobrze. A jej pańcia jest z niej bardzo zadowolona. 1 1 Quote
Recommended Posts