Jump to content
Dogomania

Zamieszkał u wspaniałej Rodziny we Wrocławiu. Okruszek Bilbo, teraz Bingo - więzień mimo woli, jeśli już, to za winy "swojego pana". Bez grosza przy duszy, a czeka go duuuże leczenie :( Okruszek bardzo prosi o pomoc w finansowaniu leczenia.

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, Tyśka) napisał:

O ja :))) to trzymam kciuki bardzo mocno.

Dzięki  🙂 
Rozmawiałam z panią  Kasia o tym, o co mnie prosiłaś. Może, może  🙂 Podam Ci na PW nr telefonu.

Posted
3 minuty temu, Nadziejka napisał:

image.jpeg.d901b78133559f8a47aa37de322ca13d.jpeg

Dzięki Nadziejeczko  🙂  Niestety skończyły mi się lajki jeszcze wczoraj i czekam na ich powrót.

Posted
2 minuty temu, Nesiowata napisał:

Świetnie! Powodzenia chłopaku!

Dzięki  🙂     Najwyższy czas. Rodzina jakby skrojona dla niego  🙂    

• Like 1
Posted
10 godzin temu, Nadziejka napisał:
Matko jedyna niechaj sie stanie najcudowniejsze i jeszcze dla Lemonka takie cudenka dla Lemunia rudunia sciskamy bardzo bardzo

Nie można Cię nie kochać Nadziejeczko za Twoje gorące serduszko   607033078_serce8.gif.317b9cc65ec16632aa039dbdffba99ce.gif

Posted
1 minutę temu, mari23 napisał:

To kciuki mocno, mocno zaciskam !!!

Dzięki. Ja na razie boję się cieszyć, bo do 2.09. jeszcze trochu czasu jest, ale raczej nic się nie zmieni  🙂  

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Dzięki. Ja na razie boję się cieszyć, bo do 2.09. jeszcze trochu czasu jest, ale raczej nic się nie zmieni  🙂  

Chyba nikt z nas nie odważy się cieszyć w najbliższym czasie ;) ;) tylko kciuki, do 5 września nawet, nie tylko do 2.09. :)

Posted
Przed chwilą, mari23 napisał:

Chyba nikt z nas nie odważy się cieszyć w najbliższym czasie 😉 😉 tylko kciuki, do 5 września nawet, nie tylko do 2.09. 🙂

1472127248_buziakdlaCiebie.jpg.49c3be65deb6f8f1ad882d35f5367cda.jpg

Posted

Słuchajta, słuchajta Ludkowie mili, Boinguś jest już w drodze do Wrocławia!  Znajoma Pani Kasi jedzie do Wrocławia (zdaje się na wystawę psów) i zabrała Bingusia. Pani Agnieszka jest już powiadomiona i ma telefon do znajomej Pani Kasi. Wysłałam umowę adopcyjną Bingusia do Pani Agnieszki z prośbą o wydrukowanie w 2-ch egzemplarzach i po podpisaniu wysłanie jednego egz. do mnie. Posłałam także link do karmy, którą kupowałam dla Bingulka, żeby, przynajmniej na początku, nie zmieniał diety. Mamy obiecane zdjęcia i relacje z pobytu Bingulka w DS.

Bingusiu słodki piesełku, kochaj i bądź kochany. Bądź grzeczny i szczęśliwy już zawsze!

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Bardzo, bardzo ogromnie i serdecznie dziękuję Wam wszystkim za pomoc dla psiaczka, odwiedzanie, doradzanie i wspieranie w trudnych momentach. Bardzo serdecznie Wam dziękuję. Ten dom, to nasz wspólny sukces!

439242566_dzikuj8.gif.8694bb7f1394631c8c4b3f8f0b4641a1.gif

Posted
7 minut temu, Poker napisał:

suuueper, ale się cieszę. Rodzina i Binguś będą mieli więcej czasu na zapoznanie się. No i transport zaufany.

Bardzo serdecznie dziękuję Ci za szybkie i owocne przeprowadzenie wizyty PA. To bardzo duża pomoc .

Bez niej nie zdecydowałabym się adoptować tam Bingusia.

922188789_dziki.gif.398b981c56ff4859a1e6ce93275e8662.gif    407170831_dzikujzserca.gif.f92f5fb0d0c96138a0af48f27f840370.gif

Posted
6 godzin temu, elik napisał:

Słuchajta, słuchajta Ludkowie mili, Boinguś jest już w drodze do Wrocławia!  Znajoma Pani Kasi jedzie do Wrocławia (zdaje się na wystawę psów) i zabrała Bingusia. Pani Agnieszka jest już powiadomiona i ma telefon do znajomej Pani Kasi. Wysłałam umowę adopcyjną Bingusia do Pani Agnieszki z prośbą o wydrukowanie w 2-ch egzemplarzach i po podpisaniu wysłanie jednego egz. do mnie. Posłałam także link do karmy, którą kupowałam dla Bingulka, żeby, przynajmniej na początku, nie zmieniał diety. Mamy obiecane zdjęcia i relacje z pobytu Bingulka w DS.

Bingusiu słodki piesełku, kochaj i bądź kochany. Bądź grzeczny i szczęśliwy już zawsze!

Image about heart in Drawings and paintings by Yfie Mennen