Jump to content
Dogomania

Do trzech razy sztuka? Mała Mela/Małgorzatka już w nowym domku. Wierzymy, że tym ostatnim, najlepszym:)

Recommended Posts

Posted
Dnia 31.10.2021 o 09:48, Sowa napisał:

No to bym natychmiast korygowała. Nic nie robi gorszej opinii zwierzakom niż ujadanie na ludzi na spacerach, a szczekanie w domu łatwo może stać się bardzo uciążliwe dla sąsiadów.

Przy adopcji Meli pan Adam zostal pinformowany o zachowaniach i szczekliwości Meli. Pan ma kontakt ze szkoleniowcem, do którego chodzil z Venomem, na pewno skorzysta z jego porad. O tym też rozmawialismy. 

• Like 1
Posted
Dnia 31.10.2021 o 09:51, Poker napisał:

Żeby nie rozpuścił dziewczyny, bo potem będzie trudna do opanowania. Na razie go to bawi, a potem będzie uciążliwe.

Wedlug mnie nie bawi to pana Adama. Po prostu poinformowal nas, ze takie zachowania czyli szczekliwość własnie się pojawily. Byl uprzedzany o tym przy adopcji Meli. 

• Like 2
Posted

Wygląda na to, że Mela zakotwiczyła w końcu w docelowym miejscu. Pozostało na jej koncie 231 zł. Porozmawiałyśmy z Elunią o podziale i choć nie jest to duża kwota, chciałybyśmy się nią podzielić.

Mam nadzieję, że darczyńcy zgodzą się na taki podział jej kasy:

100 zł - dla naszej Natki
100 zł - dla Runo pod opieką Alaskan
31 zł - dla Maxa, którego właśnie ratuje z fatalnych warunków Alaskan. 

• Like 2
Posted
Dnia 2.11.2021 o 14:01, Ewa Marta napisał:

Wygląda na to, że Mela zakotwiczyła w końcu w docelowym miejscu. Pozostało na jej koncie 231 zł. Porozmawiałyśmy z Elunią o podziale i choć nie jest to duża kwota, chciałybyśmy sie nią podzielić.

NATKA

RUNO

MAX

• Like 1
Posted
Dnia 2.11.2021 o 14:01, Ewa Marta napisał:

Wygląda na to, że Mela zakotwiczyła w końcu w docelowym miejscu. Pozostało na jej koncie 231 zł. Porozmawiałyśmy z Elunią o podziale i choć nie jest to duża kwota, chciałybyśmy się nią podzielić.

Kochani, nie ma sprzeciwu, w związku z tym rozdzielam kasę Meli wg tego, co zacytowałam powyżej. Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za pomoc Meli, za jej wspieranie:)

Posted

Wieści z domku Melci:

"U nas wszystko dobrze, dużo się dzieje!. Melcia poznała już całą rodzinkę! Jest typem zazdrośnika ale to pewnie spowodowane brakiem czułości, której szuka na każdym kroku. Radzimy sobie z tym. Stresuje ją jazda samochodem, ale powoli, małymi kroczkami i z tym sobie poradzimy. " 

IMG-20211107-WA0002.jpg

• Like 4
  • Upvote 1
Posted
Dnia 11.11.2021 o 13:46, Poker napisał:

Melcia jak widać jest posłuszna. Dobrze, że nie ma zapędów do ucieczki.

Ona zawsze trzymała się blisko człowieka. Na tych filmikach widać, jaka jest uśmiechnięta, zadowolona:)

Posted
Dnia 12.11.2021 o 13:54, Alaskan malamutte napisał:

Pan Adam, Melcia i Venom przebywają aktualnie w domku po babci, w górach. Pan Adam napisał że jest cudnie, cisza, spokój...

Jest jeszcze filmik, ale to wrzuci Ellig

IMG-20211112-WA0002.jpg

jestem zachwycona rodzinką i domkiem Meli ❤️

• Like 2