Jump to content
Dogomania

Do trzech razy sztuka? Mała Mela/Małgorzatka już w nowym domku. Wierzymy, że tym ostatnim, najlepszym:)

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 8 months later...
Posted
Dnia 17.12.2022 o 17:18, Alaskan malamutte napisał:

Melcia przeprowadza się z Venomem i panciem do swojego mega wypasinego domku. 

Ellig za chwilkę wrzuci filmik. Patrzcie i podziwiajcie😊

• Like 1
Posted
Dnia 17.12.2022 o 17:05, Ellig napisał:

Szczęśliwa Melcia.

Widać, że całkowicie zaufała panu, kompletnie się nie boi. Z ufnością pokazuje brzuszek z pełnym uśmiechem na pysiu  🙂 

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Dostałyśmy wiadomość z domu Meli...

IMG-20240914-WA0002.jpg.d74a056fbc0d76aefec9920804eaf596.jpg.1a7a55d8aba8ce0b163fa23e8763849d.jpg

"Chcialabym się z Panią podzielić hmm pewna dramatyczna historia jaka przeszliśmy… Melcia dosc powaznie zachorowala rok temu. Trafialismy na roznych weterynarzy, ktorzy starali sie ja leczyc sterydami na alergie pokarmowa. Doszlo do takiego stanu, ze Mela cala wylysiala, byla opychnieta, wszedzie stany zapalne i ropne. 3 lekarzy chcialo ja uspac…. Jednak pozniej dostalismy sie do cudownego Pana Doktora. Od razu zlecil pobranie wycinkow do badan, badania krwi itp. Okazalo sie, ze zachorowala na pecherzyce lisciasta. Mela byla w takim stanie, ze chcial ja uśpić. Nawet nie mam zdjec, poniewaz Melcia wygladala jak doslownie pies zombi… Jednak z milosci do tego cudownego kundelka podjelismy sie drogiego leczenia- z ryzykiem, że organy moga nie wytrzymać. Obecnie Melcia chyba dobrze sie czuje:) jest na malej dawce lekow, które podtrzymują jej stan. Więc do końca życia bedzie je przyjmować …Ale uratowaliśmy Melcię. I przez to wszystko adoptowalismy Benia- gluchego kundelka ze schroniska i Mela ma kumpla na dobre i na zle👌🫠 bo chow chow to jak starszy zdynstansowany brat."

Meli trafiła się wspaniała Rodzina, jesteśmy poruszone, wzruszone i szczęśliwe, że tak ją ratowali. Że tak ją kochają i są pełni empatii dla zwierząt. Jesteśmy Im bardzo wdzięczne. ❤️ 

IMG-20240914-WA0000.jpg.90f98f304250896db3a44f59d1548d84.jpg

IMG-20240914-WA0001.jpg.1cb4ad9b1486d14a1fbc27b309a92723.jpg

• Like 3