Ewa Marta Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 U Figuszki coraz lepiej. Pani zachwycona jej charakterem. Figuś zachowuje czystość w domu, pięknie chodzi na dworze, po schodach też coraz lepiej schodzi. Pięknie śpi, ma apetyt, nie sprawia żadnych problemów. Ogonek już cały czas w górze. Pani Kasia zeszła na chwilę do sklepu dzisiaj. Figa przywitała ja z merdającym ogonkiem i uśmiechem na pysiu. Chodzi za Panią krok w krok, a jak już Pani jest w kuchni, to Figa nie spuszcza z Pani wzroku. Dla mnie bomba:) 6 Quote
Nesiowata Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 12 minut temu, Ewa Marta napisał: U Figuszki coraz lepiej. Pani zachwycona jej charakterem. Figuś zachowuje czystość w domu, pięknie chodzi na dworze, po schodach też coraz lepiej schodzi. Pięknie śpi, ma apetyt, nie sprawia żadnych problemów. Ogonek już cały czas w górze. Pani Kasia zeszła na chwilę do sklepu dzisiaj. Figa przywitała ja z merdającym ogonkiem i uśmiechem na pysiu. Chodzi za Panią krok w krok, a jak już Pani jest w kuchni, to Figa nie spuszcza z Pani wzroku. Dla mnie bomba:) Wieści super ale lajków brak. 2 Quote
Ewa Marta Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 22 minuty temu, Nesiowata napisał: Wieści super ale lajków brak. Bez lajków i tak wiem, że dobrze życzysz naszej suni:) Quote
Poker Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 A ja dałam lajka :) Bardzo się cieszę. 1 Quote
ewu Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Bardzo, bardzo Wam dziekuje za uratowanie Figi. Tak się cieszę ze kruszynka juz u siebie . 1 Quote
Ewa Marta Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 19 godzin temu, ewu napisał: Bardzo, bardzo Wam dziekuje za uratowanie Figi. Tak się cieszę ze kruszynka juz u siebie . Szczęśliwe obie z Panią:) Figa jest jej cieniem:) 1 Quote
ewu Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 15 minut temu, Ewa Marta napisał: Szczęśliwe obie z Panią:) Figa jest jej cieniem:) Cudownie. Kochana malutka. 1 Quote
b-b Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Bądź szczęśliwa okruszku. Niech miłość twoich opiekunów do ciebie będzie większa niż twoja do nich :) 2 Quote
Ellig Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Dla Wszystkich życzymy , zdrowych i szczęśliwych Świąt. Quote
elik Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Dnia 23.11.2020 o 16:57, Ewa Marta napisał: Szczęśliwe obie z Panią:) Figa jest jej cieniem:) Są może jakieś nowe wieści od Figuni? Quote
Ewa Marta Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 15 minut temu, elik napisał: Są może jakieś nowe wieści od Figuni? Elu, jakis czas temu dzwoniłam i wszystko było super. W ostatnim czasie za dużo mam kłopotów, za bardzo mnie dołują telefony w sprawie adopcji, z ktorych nic nie wychodzi i nie dzwonię pytać co u psiaków. Quote
elik Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 9 minut temu, Ewa Marta napisał: Elu, jakis czas temu dzwoniłam i wszystko było super. W ostatnim czasie za dużo mam kłopotów, za bardzo mnie dołują telefony w sprawie adopcji, z ktorych nic nie wychodzi i nie dzwonię pytać co u psiaków. Rozumiem. Tyle jest bieżących spraw, że trudno je ogarnąć :( Quote
Recommended Posts