Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciociu spokojnej nocy spokojnego tygodnia Wam  lapeczki 

Bede slala ku Cioci nmostwo mnostwo fantusiow, na dwie paczki  to bedzie 

W tym tyg postaram jedna poslac z kilku bazareczkow

a za jakis czas kolejna 

Posted

Spokojnej nocy Cioci i lapucinkom 

Odpoczywajcie 

Niechaj sie wysni Ciociu lepsze jutro spokoj w kazdy dzien 

aby nie umartwaic o normalne zycie

Posted
4 godziny temu, Nadziejka napisał:

Spokojnej nocy Cioci i lapucinkom 

Odpoczywajcie 

Niechaj sie wysni Ciociu lepsze jutro spokoj w kazdy dzien 

aby nie umartwaic o normalne zycie

Sny nic nie pomogą, rzeczywistość jest jaka jest i to człowieka dołuje całkowicie. 

Posted

Ptyś wtym roku nie doczeka się kastracji = gmina wyczerpała środki przeznaczone na ten cel. Wniosek złoże i będzie sobie czekał na decyzję w 2021 r. Spokojnie zrobimy badania a chłopak będzie się cieszył swoją "męskością" trochę dłużej. Złośliwa bestia z niego. Dziś rano wypuszczałam Lalę i zamknęłam mu drzwi przed nosem aby ona mogła spokojnie załatwić swoje potrzeby (on i Nesia wcześniej dwa razy sobie wychodzili). Kiedy wróciłam - akurat kończył oblewać kuchnię. Z radości jeszcze drapał podłogę tylnimi łapami. Na pysku uśmiech od ucha do ucha. Fajny chłopak, prawda?

Posted
9 minut temu, Nesiowata napisał:

Ptyś wtym roku nie doczeka się kastracji = gmina wyczerpała środki przeznaczone na ten cel. Wniosek złoże i będzie sobie czekał na decyzję w 2021 r. Spokojnie zrobimy badania a chłopak będzie się cieszył swoją "męskością" trochę dłużej. Złośliwa bestia z niego. Dziś rano wypuszczałam Lalę i zamknęłam mu drzwi przed nosem aby ona mogła spokojnie załatwić swoje potrzeby (on i Nesia wcześniej dwa razy sobie wychodzili). Kiedy wróciłam - akurat kończył oblewać kuchnię. Z radości jeszcze drapał podłogę tylnimi łapami. Na pysku uśmiech od ucha do ucha. Fajny chłopak, prawda?

Ptysiek ptysiaczek 

zachwgcajacy 

sciskuniam tulinkam

Ciociu nie nerwuj bardzo nie nerwuj

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

To może złożymy się jakoś na kastrację.Ile kosztuje?

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

To może złożymy się jakoś na kastrację.Ile kosztuje?

A czy ma to sens? Zostały dwa miesiące roku, szybko zleci a chłopak nigdzie się nie spieszy. Niech się przyzwyczai do normalnego życia.  Jest taki szczęśliwy kiedy może łazić po trawie! Pieniądze przydadzą się innym psiakom będącym w potrzebie.  Podatki płacę więc dlaczego mam nie skorzystać z dofinansowania? trzeba będzie i tak płacić za antybiotyki po zabiegu. A o cenę nawet się nie pytałam. Nie przewidziałam, że zejdzie się tyle czasu. Po wyleczeniu oczodołu przez 21 dni brał antybiotyk na chorobę odkleszczową i dlatego tak wyszło. Ale będzie dobrze, musi być!

• Like 3
Posted
7 godzin temu, Nesiowata napisał:

Normalka, chłopaki tak mają:) Mój Meffi woli oblać futryny niż wyjść na dwór jak pada deszcz:)

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

A czy ma to sens? Zostały dwa miesiące roku, szybko zleci a chłopak nigdzie się nie spieszy. Niech się przyzwyczai do normalnego życia.  Jest taki szczęśliwy kiedy może łazić po trawie! Pieniądze przydadzą się innym psiakom będącym w potrzebie.  Podatki płacę więc dlaczego mam nie skorzystać z dofinansowania? trzeba będzie i tak płacić za antybiotyki po zabiegu. A o cenę nawet się nie pytałam. Nie przewidziałam, że zejdzie się tyle czasu. Po wyleczeniu oczodołu przez 21 dni brał antybiotyk na chorobę odkleszczową i dlatego tak wyszło. Ale będzie dobrze, musi być!

Musi być:)

Posted

Ptyś przypomina się zaglądającym. Pospacerował, zjadł i poszedł na nowo spać. Wymaszerował na dwór już po 3 rano (w ,o dziwo, pełnym towarzystwie), trochę pospał, pojadł i stwierdził, że odpoczynek jest bardzo wskazany.

Posted
Dnia 1.11.2020 o 10:57, elik napisał:

Czas szybko płynie.

2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Ptyś przypomina się zaglądającym. Pospacerował, zjadł i poszedł na nowo spać. Wymaszerował na dwór już po 3 rano (w ,o dziwo, pełnym towarzystwie), trochę pospał, pojadł i stwierdził, że odpoczynek jest bardzo wskazany.

Ciocia elikowa posylam ku Tobie dla ptysia Krzysia 16 zl z tego kramku dla kocinki Ebi,

Pieniazki sa darem od Mamunki Klarciowej iwp74 

Lista Lucyfera,pachnidelka,slodkosci,kuchenne przybory dla kotuni Ebi Zajrzyj Dobraduszko do 14 .11.

• Like 1
Posted
Dnia 5.11.2020 o 09:08, Nadziejka napisał:

Ciocia elikowa posylam ku Tobie dla ptysia Krzysia 16 zl z tego kramku dla kocinki Ebi,

Pieniazki sa darem od Mamunki Klarciowej iwp74 

Lista Lucyfera,pachnidelka,slodkosci,kuchenne przybory dla kotuni Ebi Zajrzyj Dobraduszko do 14 .11.

Ciocia skarbniczkowa 

prosze serdecznie o potwierdzonko na bazarku dla Ebi 

• Like 1
Posted
44 minuty temu, Nadziejka napisał:

Ciocia skarbniczkowa 

prosze serdecznie o potwierdzonko na bazarku dla Ebi 

Nadziejeczko kochana jak tylko zaglądnę do banku i będą pieniążki od Ciebie Ciociu Nadziejeczko, to natentychmiast dam znać i potwierdzę na wątku Ebi :)