kiyoshi Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 8 godzin temu, b-b napisał: Czy ja mogę już prosić o dane do wpłaty i wysyłkę fantów?:) Dzień dobry :))) Podam wszystkim razem na koniec bazarku dobrze?? Quote
iwna5702 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 15 godzin temu, kiyoshi napisał: dane podm na koniec bazarku jak będe robic podliczenie wszystkich ;) jeszcze mamy tydzięń kochana <3 bardzo bardzo Ci dziękuje <3 kochane, przepraszam Was bardzo, że praktycznie mnie tu nie było dobe. Strasznie mnie przytłacza ta sytuacja w radysach...próbuje cały czas coś działać, ale juz wiem, że głową muru nie przebije...pod moją opieke chyba żadnego pieska nie wezme....ale za to dziś znalazłam aż 3 domy stałe dla psiaków co sa obecnie w radysach :) jeden u mojej znajomej, którą poznałam gdy ok. 1,5 roku temu przjechał do naszego przytuliska adoptować Axela :) od tego czasu mamy stały kontakt, dziś zdecydowała się adoptować takiego bidnego starszego samca ...już rozmawiała z Pogotowiem dla zwierząt, będzie miec najperw umowe na dom tymczasowy :) w dodatku jej znajomi postanowili tez adoptować i to 2 :) :) Cudowna wiadomość - :) Quote
Tyśka) Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Ja tylko przeglądam zdjęcia radysiaków... pojawiają się stale nowe... i tylko pokazuję mężowi: "patrz, i ten w naszym typie... nadałby się do nas na DT..." :( Ale na razie nie mamy jak dać ten DT, jeszcze musimy poczekać. :( Quote
b-b Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Dzień dobry :))) Podam wszystkim razem na koniec bazarku dobrze?? OK. Nie będę przecież utrudniać ;) Quote
kiyoshi Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 5 godzin temu, Radek napisał: Amatorzy dobrych filmów pilnie poszukiwani. 1 godzinę temu, Radek napisał: Melomani też by się przydali. NO właśnie :) :) Quote
Isiak Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Te płyty to filmy i muzyka? Czy są też może jakieś książki? Quote
Radek Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 1 godzinę temu, Isiak napisał: Te płyty to filmy i muzyka? Tak. Jeżeli nic nie przegapiłem;) Quote
Radek Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 4 minuty temu, Poker napisał: Kamila na posterunku Bez Kamili bazarek spałby do dziewiątej;) Quote
kiyoshi Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 16 godzin temu, Isiak napisał: Te płyty to filmy i muzyka? Czy są też może jakieś książki? Tylko filmy i muzyka. Quote
Radek Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Tylko filmy Ale za to jakie. 1 Quote
Recommended Posts