Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z e s t a w i e n i e

Nr zakupionego         Nabywca     Należn.      Opłata    Razem         Wpłata            Nad.       Dla         Potw.
fantu                                                  za fanty     poczt.                      Data   Kwota     płata      psów       odb.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
3, 68, 91,  94       Negra & Anna       35,00

4
                                   Isiak              14,00

6, 25, 26, 34,  35, 37
  Aska7          134,00

47, 65, 86, 97

10, 18, 46, 58, 100  martucha854   38,00

16, 62, 106                   Koki-99        16,00

21, 75,                        Nesiowata      13,00

29                                  wtatara        20,00

42, 53, 85
                    Anna G-R       60,00        13,99      51,99      23.06.   80,00

67, 69, 70, 72               Poker            38,00        13,99      51,99      17.06.   52,00       0,01      38,01     jest 

78, 80                           Malachit       15,00

84, 90, 102            Babcia Ania        44,00

5, 99                             Jaaga             13,00
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
                                              440,00

Serduszka 
...   ..                   .Deklaracja                                                                                       Wpłata
                                                                                                                                                         .Data        Kwota
Havanka          15,00 zł
jaguska            30,00 zł
koja                   15,00 zł
Isiak                  20,00 zł
bakusiowa       20,00 zł
Radek               10,00 zł
                  110,00 zł
Posted

Zbiorę ciuchy i wyślę tylko Ela gdzie , do Krakowa czy na działkę jeśli na działke to daj adres na jakis kiosk w Krakowie też nie mamm adresu kiosku. A jak mozesz to odeślij ubranko dla psa to w panterkę bo już Blusia tak utyła ze będzie na nia dobre Jak będę wysyłać kioskiem ruchu to dam ci adres kiosku koło mnie to znaczynie kiosku tylko tego punktu zbiorczego

Posted
9 godzin temu, Koki-99 napisał:

Dla mnie nierejestrowany priorytet proszę :)

9 godzin temu, Isiak napisał:

Poproszę wysyłkę nierejestrowaną. Już piszę PW.

Dziękuję ślicznie za info  :)      Adresiki na PW plisssss  2133174786_dzikuj3.jpg.df3ac61552e4b8a933fb30163b3d9b37.jpg

Posted
9 godzin temu, themagda napisał:

Zbiorę ciuchy i wyślę tylko Ela gdzie , do Krakowa czy na działkę jeśli na działke to daj adres na jakis kiosk w Krakowie też nie mamm adresu kiosku. A jak mozesz to odeślij ubranko dla psa to w panterkę bo już Blusia tak utyła ze będzie na nia dobre Jak będę wysyłać kioskiem ruchu to dam ci adres kiosku koło mnie to znaczynie kiosku tylko tego punktu zbiorczego

Madziu podam Ci adres kiosku Ruchu w Bochni, a Ty podaj mi adres Twojego kiosku Ruchu, to odeślę psiapsiowe ubranko  :)

Posted
2 godziny temu, Radek napisał:

Konto to samo co zawsze?

Tak Radeczku to samo co zawsze :)  Zaraz będę wysyłać wszystkim zestawienie i nr konta. Zestawienie jest gotowe od wczoraj, ale nie miałam czasu wcześniej, żeby go wysłać.

Posted

Elik, jesli bluzka nr 56 jest tak na oko rozmiar M, to jeszcze poprosze za 5 zł. Niby jesty szeroka, ale widzę, że marszczona, więc trudno mi stwierdzić. Nr butków sprawdziłam, zgadza się. 

Posted
2 godziny temu, Jaaga napisał:

Elik, jesli bluzka nr 56 jest tak na oko rozmiar M, to jeszcze poprosze za 5 zł. Niby jesty szeroka, ale widzę, że marszczona, więc trudno mi stwierdzić. Nr butków sprawdziłam, zgadza się. 

To pytanie jest do themagda, bo ten fant jest u Niej. Zapytam  :)

EDIT

Przy bluzce podane są wymiary więc zmierz się i będzie wiadomo czy pasuje. Decyduj się szybko, bo Magda jutro wysyła do mnie wylicytowane fanty.

Posted
38 minut temu, elik napisał:

To pytanie jest do themagda, bo ten fant jest u Niej. Zapytam  :)

EDIT

Przy bluzce podane są wymiary więc zmierz się i będzie wiadomo czy pasuje. Decyduj się szybko, bo Magda jutro wysyła do mnie wylicytowane fanty.

To niech tez ją wysle, niie bede głowy zawracać ;)

Posted
1 minutę temu, Jaaga napisał:

To niech tez ją wysle, niie bede głowy zawracać ;)

Ale jaki problem Jaguś? Są wymiary więc wystarczy się zmierzyć i wiadomo będzie, czy to Twój rozmiar  :) 

Zapisać, że kupujesz?

Posted
21 minut temu, Nesiowata napisał:

Czy moja przesyłka  nie przejdzie jako list polecony?

Muszę zobaczyć co  wylicytowałaś.

EDIT

Bluzkę możesz odebrać od Magdy, ale musiałabyś się z nią skontaktować, żeby nie włożyła jej do paczki. Jutro ma wysłać do mnie wszystkie wylicytowane fanty. 
Spodenki są u mnie. Musiałyby się zmieścić w kopercie i  to tak, żeby nie była grubsza niż 2 cm. Jeśli się nie zmieszczą, w co wątpię, to będzie to format L i opłata wyniesie 15,60 zł  :(

Zadzwonię jutro i pogadamy.

Posted
8 godzin temu, elik napisał:

Tak Radeczku to samo co zawsze :)  Zaraz będę wysyłać wszystkim zestawienie i nr konta.

Dziękuję za info:) Jutro się uiszczę.

Posted
10 godzin temu, Radek napisał:

Dziękuję za info:) Jutro się uiszczę.

Dziękuję  :)   Dam znać jak kasa zamelduje się na koncie.

• Like 1
Posted
17 godzin temu, themagda napisał:

Coś niebywałego a mne się nie udaje zebrać 800 na paszczęki moich suniek , Jak ci ludzie umieja tak zdobyś szmal . 

Tam jest dramat, tragedia, a to zawsze otwiera serca i portfele. Dobrze to i nie dobrze.

Posted

Fanty błyskawicznie dotarły do mnie na działkę. Wczoraj po południu Madzia nadała paczkę, a dzisiaj do południa już do mnie dotarła.

Jutro zacznę wysyłkę fantów.

Posted

Znowu nie można cytować wrrrrr

W takim razie spodenki poczekają na Twoje zakupy na następnym bazarku, który już wkrótce  :)