MartynaP Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 sprzedasz.pl e-zwierzak.pl portal.animalia.pl ale.gratka.pl eoferty.com.pl pajeczyna.pl kokosy.pl kupiepsa.pl ogloszenia.aleokazja.pl pineska.pl petworld.pl gumtree.pl vetmozga.com adin.pl neeon.pl ogloszenia.e-gratka.info adpedia.pl vendito.pl kupsprzedaj.pl ogloszenia.24polska.pl olx.pl rozglos.net ogloszenia.hodowle.info ojoj.pl owi.pl sory ze dopiero dziś ;) Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Romina_74 napisał(a):Oczywiscie kompletnie nie wiem jak to zrobić i czy ten banerek mogę wkleić do swojej "stopki" :shake: Lusia jakaś jest ostatnio niespokojna i nieposłuszna :mad: Morduje tą moja Kasię okropnie - już coraz częściej Kasia piszczy i warczy na nią niż bawi się z przyjemnością. Na spacerach strasznie wyrywa się Lusia do obcych psów ujadając niemiłosiernie. Najgorsze jest to, że zaczyna szczekać jak wychodzimy z mieszkania :angryy: Kot mój zamknięty w pokoju chorobę sierocą już ma chyba :-( Rozważałam już możliwość ponownej odwózki do Mosi. Moim zdaniem ona po prostu musi przebywać w dłuższym wymiarze czasu na dworze - wybiegać się, zmęczyc. Ja niestety nie mogę jej zapewnic takiej formy rozrywki. Dodatkowo martwię się o kota. Dlatego podłamana jestm brakiem widoków na dom Romina, a ona by się nie nadawała jako stróż? umie dobrze szczekać? :evil_lol: diabelkowa ma jeden dom dla stróża. Quote
Romina_74 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 __Lara napisał(a):Romina, a ona by się nie nadawała jako stróż? umie dobrze szczekać? :evil_lol: diabelkowa ma jeden dom dla stróża. OJ KOCHANA!!! Jak ona dobrze szczeka!!! HO HO Możemy spróbować z tym stróżem jeśli to aktualne jeszcze Mój numer - jako, że na dogo wpadam od czasu do czasu - 790 420 278 Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Romina_74 napisał(a):OJ KOCHANA!!! Jak ona dobrze szczeka!!! HO HO Możemy spróbować z tym stróżem jeśli to aktualne jeszcze Mój numer - jako, że na dogo wpadam od czasu do czasu - 790 420 278 A to by chyba trzeba do ciotki diabelkowej się zgłosić... albo podeślę jej Twój numer :) Quote
Romina_74 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 __Lara napisał(a):A to by chyba trzeba do ciotki diabelkowej się zgłosić... albo podeślę jej Twój numer :) Byłabym wdzięczna - ponieważ kompletnie nie mam pojęcia, o którą Ciotkę chodzi ... :oops: Quote
HebaNova Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Lusinda będzie w sobotę na akcji? może jakiś domek się zakocha? Quote
Romina_74 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 No właśnie będzie, będzie... Jutro ją odbieram z wczorajszej adopcji :-( A już dzisiaj z Jotką ugadałyśmy moją opiekę nad Kubą w sobotę w SCC a tu proszę ... Lusilda is back :angryy: Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Romina_74 napisał(a):No właśnie będzie, będzie... Jutro ją odbieram z wczorajszej adopcji :-( A już dzisiaj z Jotką ugadałyśmy moją opiekę nad Kubą w sobotę w SCC a tu proszę ... Lusilda is back :angryy: Z wczorajszej adopcji? Quote
Romina_74 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 __Lara napisał(a):Z wczorajszej adopcji? No tak - ogłoszenia podziałały i w poniedziałek adoptowało Lusię młode małżeństwo z Będzina. Ale już wczoraj kobieta dzwoniła, że niestety muszą ją oddać ponieważ ich 9 - miesięczny synek się jej boi i bardzo płacze ... I tak oto dzisiaj o godz. 16.00 odebrałam Lusię, która powtórnie zamieszkała u mnie kątem ... :shake: Quote
__Lara Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Romina_74 napisał(a):No tak - ogłoszenia podziałały i w poniedziałek adoptowało Lusię młode małżeństwo z Będzina. Ale już wczoraj kobieta dzwoniła, że niestety muszą ją oddać ponieważ ich 9 - miesięczny synek się jej boi i bardzo płacze ... I tak oto dzisiaj o godz. 16.00 odebrałam Lusię, która powtórnie zamieszkała u mnie kątem ... :shake: :shake: szkoda... a temu Państwu może innego pieska podesłać? jakiegoś małego? masz do nich tel Romina? Quote
Romina_74 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A mam, ale żebym ich polecała to nie powiem. Wydają mi się mało rozsądni niestety ... Zdecyduj sama: 518 634 803 Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Romina_74 napisał(a):A mam, ale żebym ich polecała to nie powiem. Wydają mi się mało rozsądni niestety ... Zdecyduj sama: 518 634 803 Rozumiem.... Quote
Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witam Lusiaka! niebawem znowusz bedzie siala postrach w SCC ale zycze domku jeszcze predzej. A Ci ludzie no......ehem ehem nic nie napisze:cool3: Quote
Romina_74 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Oznajmiam wszystkim cioteczkom, że Lusia od dzisiaj ma nowych Państwa i domek na stałe !!! :multi::multi::multi: I to jaki! Rewelacja. Właśnie wróciliśmy z Włocławka, gdzie od dzisiaj mieszkać będzie Lusia. Adoptowało ją małżeństwo (Państwo mają po ok. 50 lat), które mieszka sobie samotnie w domku z wielkim ogrodem stanowiącym wybieg dla Lusi (na prawdę okazały). Dodatkowo Pan Domu jeździ sobie turystycznie na rowerze i ma w planach zabieranir ze sobą Lusi. Państwo mają również domek w Gdyni, z ogródka którego jest zejście wprost nad brzeg morza - tam Lusia będzie spędzała wakacje i niektóre weekendy. Ludzie bardzo mili, uczciwi i odpowiedzialni (Pani rozpieszcalska a Pan stanowczy). Przed kilkoma dniami stracili 9 - letnią sunię (wziętą 6 lat temu ze schroniska) mieszańca owczarka i labradora (stąd też Lusia od razu wpadła im w oko - w tym miejscu za allegro dziękuję Larze!!!), która odeszła na skutek nie zdiagnozowanej w porę babeszjozy. Państwo doświadczeni w obcowaniu i układaniu dużych psów. Powiem tak: REWELACJA !!! Wierzcie mi - nie przesadzam. Jestem szczęśliwa - dla takich chwil warto żyć :cool1: Quote
maciaszek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Juhuuuuuu :multi::multi::multi:. Nareszcie się udało :multi::multi::multi:. BArdzo, bardzo, BARDZO się cieszę :multi::multi::multi:. Quote
Gisic87 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Gratuluje niech się dziewczynie powodzi w nowym domku:multi: a jak tam rozstanie z Tobą? Quote
Romina_74 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Aj ... Lusia czuła co się święci i jak zaczęliśmy mówić o zbieraniu się to nie dstepowała mnie na krok. Położyła pysiurę na moich kolanach i tak sobie westchnęła, że niestety znów się poryczałam. Nie dała się niczym zająć, nie pozwoliła na odwrócenie jej uwagi czymkolwiek. lJak odejżdżaliśmy stała przy furtce z pyszczyskiem między szczeblami... Ale wiem, że będzie jej tam dobrze - po milion razy lepiej niż u mnie :roll: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Romina :loveu::loveu::loveu::loveu:zaraz zobaczę ile jeszcze zostało do końca allegro, może macie jakąś bidę jaką można wcisnąć na miejsce Lusi ewentualnie? :razz: No proszę, a ja dziś miałam telefon w sprawie labradora i miałam podawać namiary na Rominę zaraz :razz: a tu taka niespodzianka :multi: Quote
Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 no no no ale super wiesci:loveu: oby wiecej takich domkow:lol::lol: Quote
JOMA Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Rominka to teraz jakiś urlop ci się należy :lol: Quote
HebaNova Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ooooooo ale szczęśliwy dzień :multi::loveu::lol: Quote
Romina_74 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='JOMA']Rominka to teraz jakiś urlop ci się należy :lol: oj bez kokieterii powiem, że dłuuuuuugi, Lusia dała mi w kość ale i tak ją kocham :evil_lol: Quote
Recommended Posts