Romina_74 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ciociu HebaNova - mogłabyś uaktualnić informacje na stronie fundacyjnej - adopcyjnej dot. Lusi? Tutaj link do świeżutkich danych: ADOPTUJ Lusię - daj jej dobry dom | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Quote
Romina_74 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 HebaNova napisał(a):i co Lusindo dalej bezdomna jesteś :shake: :-( niestety Dzisiaj jadę z ciocią Rominą na zapoznanie do potencjalnego domku stałego, ale to jeszcze nic pewnego ... Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Romina, wiem, że mnie zastrzelisz za to allegro, ale tym razem nie miałam dostępu do kompa od soboty, dopiero dziś już mam. To czekamy na wyniki wizyty, jak będzie to nie ten domek to wystawiam allegro. Przepraszam Cię, że to tak długo trwa. Quote
Romina_74 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No z domku raczej NITKI :shake: Pani była zaskoczona OGROMNYMI rozmiarami Lusildy - chciała bowiem o połowę mniejszego ... Jakieś widocznie nieporozumienie nastąpiło na linii Jotka - potencjalna pani Lusi ... Obiecała oddzwonić jaka decyzja po konsultacji z małżonkiem - ale nie raczyła. Porobiłam Lusi kilka ogłoszeń na rozmaitych portalach (na allegro nie - więc Laro kochana sprawa nadal aktualna) ale cisza, spokój, kontemplacja :-( Quote
Romina_74 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ogłoszenia Lusi: [url=http://www.adopcje.org/adopcja30079.html]Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz Quote
maciaszek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Szkoda, że z domku nici :shake:. Jakiś zastój w ogóle teraz z adopcjami. Zwłaszcza większych psów. Mam nadzieję, że to się szybko zmieni. Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ok, to robię allegro Lusi, super wyróżnione, pokrywane ze skarpety katowickiej. Allegro Lusi: Labrador mix, szuka domu!! pies / psy (655447352) - Aukcje internetowe Allegro 20,45zł. ;) Quote
Romina_74 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Bardzo dziękuję !!! Mam nadzeję, że ktoś się skusi na Lusię :angryy: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 MartynaP napisał(a):tak sobie poczytałam tu troszkę-widze ze wątek nie za długi,jakby umierał troche wiec się dopisuję i obiecuję zrobić ogłoszenia ;) Martyno :loveu: witamy :lol: każda pomoc na wagę złota ;) Quote
MartynaP Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 tak sobie poczytałam tu troszkę-widze ze wątek nie za długi,jakby umierał troche wiec się dopisuję i obiecuję zrobić ogłoszenia ;) Quote
MartynaP Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Wysłałm też prośbę o banerek ;) Zabieram się za ogłoszenia Quote
Romina_74 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Martyna Kochana! Dziękuję bardzo Tytaj jest najbardziej aktualne info na temat Lusi: ADOPTUJ Lusię - daj jej dobry dom | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj mogę też podesłać na maila ładne jej fotki - nie wychodzi mi na dogomanii wklejanie zdjeć niestety :oops: Quote
MartynaP Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 niestety nie zrobie w chwili obecnej ogłoszeń,zdjęcia na watku zapisuja mi się jako "obraz-mapa bitowa" i nie wchodza mi w ogłoszenia. Więc prosze o przesłanie zdjęc na maila [email protected] EDIT no własnie [SIZE=2]Romina_74 dopiero teraz przeczytałam twoja odpowiedz ;) to przesyłaj,postaram sie jeszcze jakies zrobic troche mnie czas goni bo jade zaraz ale sie spreżę Quote
Daria_13 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Czy mogę umieścić suczkę w gazecie mój pies? tylko czekam jeszcze na odp. od redakcji, bo chcieli ode mnie mixa jamnika, ale nic takiego nie mam więc może waszą podeśle Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Daria_13 napisał(a):Czy mogę umieścić suczkę w gazecie mój pies? tylko czekam jeszcze na odp. od redakcji, bo chcieli ode mnie mixa jamnika, ale nic takiego nie mam więc może waszą podeśle W katowickicm schronie siedzi jamnik, ale jeszzce na kwarantannie... Quote
maciaszek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 __Lara napisał(a):W katowickicm schronie siedzi jamnik, ale jeszzce na kwarantannie...Ten jamnik już w domu :). Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 maciaszek napisał(a):Ten jamnik już w domu :). O, super :loveu: już się o niego martwiłam. Quote
Romina_74 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Daria_13 napisał(a):Czy mogę umieścić suczkę w gazecie mój pies? tylko czekam jeszcze na odp. od redakcji, bo chcieli ode mnie mixa jamnika, ale nic takiego nie mam więc może waszą podeśle Byłoby super !!! Quote
Romina_74 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Piękny banerek !!! A czy z banerka może być przekierowanie na stronę z ogłoszeniem poza dogo?? Quote
maciaszek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Możesz :). A co tam słychać u pięknej Lucindy? Quote
Romina_74 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Oczywiscie kompletnie nie wiem jak to zrobić i czy ten banerek mogę wkleić do swojej "stopki" :shake: Lusia jakaś jest ostatnio niespokojna i nieposłuszna :mad: Morduje tą moja Kasię okropnie - już coraz częściej Kasia piszczy i warczy na nią niż bawi się z przyjemnością. Na spacerach strasznie wyrywa się Lusia do obcych psów ujadając niemiłosiernie. Najgorsze jest to, że zaczyna szczekać jak wychodzimy z mieszkania :angryy: Kot mój zamknięty w pokoju chorobę sierocą już ma chyba :-( Rozważałam już możliwość ponownej odwózki do Mosi. Moim zdaniem ona po prostu musi przebywać w dłuższym wymiarze czasu na dworze - wybiegać się, zmęczyc. Ja niestety nie mogę jej zapewnic takiej formy rozrywki. Dodatkowo martwię się o kota. Dlatego podłamana jestm brakiem widoków na dom Quote
maciaszek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kopiujesz banerek, który chcesz wstawić (zaznaczasz go myszką i robisz kopiuj). Wchodzisz w "edytuj sygnaturę". Wklejasz banerek. Kopiujesz adres strony,do której ma odsyłać banerek (najlepiej otwórz sobie tą stronkę wcześniej w nowym oknie) Lewym przyciskiem myszy zaznaczasz banerek (klikając na niego) i klikasz na pasku ikonkę z kulą ziemską W okienku które ci się pojawi wklejasz adres stronki który skopiowałaś wcześniej. Klikasz OK. Zapisujesz podpis. Gotowe. Quote
Recommended Posts