Radek Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Nadziejko, obrazek na czasie. Ptaszki dzisiaj mokną. Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 5 godzin temu, Jo37 napisał: Zapraszamy...... Bardzo serdecznie zapraszamy :) 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry Dobry, bo pochmurny. Może popada deszcz :) 2 godziny temu, Radek napisał: Późne dzień dobry:) Lepiej późno niż wcale :) :) 2 godziny temu, themagda napisał: Też jest niebieski Z bliska to cały brzuszek niebieski Jak dla mnie to trochu za dużo tych kolorków. Prawie kicz. 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: ten to ma kolory No właśnie :) 1 godzinę temu, themagda napisał: A ten wieloszpon to marny A nasz niebieski gołąb to co gorszy tez niebieski Piękne ptaki, piękne :) Dzięki Madziu za ich pokazanie, bo to nasze, polskie piękne ptaki :) Wapiszon to polski paw :) 51 minut temu, Kamila Proc napisał: nie gorszy A nawet piękniejszy 24 minuty temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy Niezmiennie :) Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 1 minutę temu, Radek napisał: Nadziejko, obrazek na czasie. Ptaszki dzisiaj mokną. A u mnie jeszcze nie pada :( Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 Dnia 11.05.2020 o 23:23, Radek napisał: Dla mnie ciuszków za bardzo nie ma;) A na to, co by mnie interesowało, spóźniłem się. Za to zawsze chętnie kupię cegiełkę. Poproszę o cegiełkę za dziesięć złotych i informację, gdzie przesłać pieniądze. Bardzo serdecznie dziękuję Radku :) Dzisiaj wieczorem wyślę numer konta wszystkim, którzy dokonali zakupów. Muszę jednak wyjaśnić, że fanty od nr 1 do 90 są na razie u themagda i te zakupione dotrą do mnie po zakończeniu bazarku. Tak więc nie będzie możliwe wysłanie tych fantów przed zakończeniem bazarku. Natomiast fanty od nr 91 do końca mogą być wysłane po dokonaniu wpłaty i dostarczeniu adresu do wysyłki. Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 17 minut temu, Radek napisał: O, to niedobrze. Deszcz roślinom potrzebny. Bardzo niedobrze :( Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 1 godzinę temu, omi napisał: Dzień dobry :) Mam pytanie czy nr 57 (sukienka biała) to bawełna? 57 minut temu, omi napisał: :) I nr 52- czy bawełna? Witam serdecznie :) Musimy poczekać na themagda, bo te fanty są na razie u Niej. EDIT Rozmawiałam z Madzią, bluzka i tunika są z bawełny. Quote
themagda Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Potwierdzam bawełnę a one też niebieskie i papugi bywają niebieskie Quote
themagda Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 podrzucanie mozna robić zdjęciami zwierzątek to każdy chętnie przyjdzie popatrzeć a przy okazaji..... Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 Przed chwilą, themagda napisał: podrzucanie mozna robić zdjęciami zwierzątek to każdy chętnie przyjdzie popatrzeć a przy okazaji..... Masz rację :) To dobry pomysł. Zachęcam :) Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Ja tam podrzucę bez zwierzątek, a co? U nas nie ma cenzury :) Quote
themagda Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Zwierzaczki bywają piękne jak ten motyl witrażowy A też czasem zupełnie nie piękne a wręcz straszne brzydactwa jak ten nietoperz , co za facjata!!!!!!!!!!! Quote
Kamila Proc Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 nietoperz teraz sie niezbyt dobrze kojarzy 1 Quote
rozi Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Nietoperze w ciemnościach, facjaty mają ukryte. To coś, jak kobieta, która w świetle świec, albo bez okularów jest oglądana, a w świetle dziennym, przez okulary, szok :D Quote
Radek Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 2 godziny temu, themagda napisał: Zwierzaczki bywają piękne jak ten motyl witrażowy Zjawiskowy jest. Quote
Kamila Proc Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 24 minuty temu, rozi napisał: Nietoperze w ciemnościach, facjaty mają ukryte. To coś, jak kobieta, która w świetle świec, albo bez okularów jest oglądana, a w świetle dziennym, przez okulary, szok :D troche o mnie 1 Quote
Ewa Marta Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Dzień dobry, podrzucę bazarek i zapraszam na zakupy:) Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: nietoperz teraz sie niezbyt dobrze kojarzy Teraz? Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 6 godzin temu, themagda napisał: Zwierzaczki bywają piękne jak ten motyl witrażowy A też czasem zupełnie nie piękne a wręcz straszne brzydactwa jak ten nietoperz , co za facjata!!!!!!!!!!! 3 godziny temu, Radek napisał: Zjawiskowy jest. Oba zwierzaczki są zjawiskowe :) Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: troche o mnie Kamilaaaaa no so Ty???? Quote
elik Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: Dzień dobry, podrzucę bazarek i zapraszam na zakupy:) Witaj Martusiu :) Quote
Recommended Posts