Tola Posted December 3, 2024 Author Posted December 3, 2024 Grudniowy wieczór u Reszki we Wrocławiu🥰 1 Quote
agat21 Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Nie będzie już zdjęć Pajdy, moja koleżanka, która ją adoptowała niestety nie żyje. Z jej mężem nie mam już tak bliskiego kontaktu. Quote
Tola Posted December 3, 2024 Author Posted December 3, 2024 Dnia 3.12.2024 o 17:46, agat21 napisał: Nie będzie już zdjęć Pajdy, moja koleżanka, która ją adoptowała niestety nie żyje. Z jej mężem nie mam już tak bliskiego kontaktu. Ojej, bardzo mi przykro😢 Quote
Jo37 Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Smutne. Mam nadzieję, że sunia nie straci domu. Quote
agat21 Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Sunia jest ukochanym członkiem rodziny, nawet bardziej była przywiązana do męża Gosi, więc o jej los nie trzeba się martwić. Nawet dowiedziałam się, że na miejsce niewidomej kociczki Muffinki, która umarła nagle na nowotwór płuc, pojawił się kolejny kot, bo mąż i syn Gosi nie wyobrażają już sobie domu bez kota.. Więc mam pewność, że dom, mimo braku Gosi, będzie nadal wspaniałym miejscem dla zwierząt. Tylko już bez Gosi 😞 Ale to Ona była tym dobrym duszkiem, dzięki któremu Pajda i Muffinka tam trafiły. 1 Quote
Poker Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Zła i przykra wiadomość o śmierci koleżanki, dobra, że sunia nie straci domu. Quote
Recommended Posts