Nadziejka Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Najcudowniejsze chwile najcudowniejsza para swiatunia wzruszenie ogromne 2 Quote
Livka Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 Przywitam się u Tobisia, życzę wszystkim dobrej i spokojnej niedzieli :) Wypocznijcie :) Quote
Livka Posted May 18, 2020 Author Posted May 18, 2020 Dzień dobry :) Co słychać u naszego malucha ? Miłego dnia wszystkim :) Quote
szafirka Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Tobiś, kochany dziadeczek na filmiku, który zaraz podeślę, i nie tylko na filmiku wcina paróweczkę jak najlepszy smakołyk, a świeżą trawkę traktuje jak matę węchową, albo jakby nie mógł się nacieszyć jej zapachem. Byłam dzisiaj u weterynarza, by podpytać o nadal luźne kupy Tobisia. Zasugerował, że może karma mu nie służyć. Otrzymałam trochę suchej karmy royal gastro i saszetkę probiotyku typowo dla zwierząt. Ząbki i dziąsła są w nie najgorszym stanie, więc royala ma schrupać, a mokrą karmę odstawić. Jutro albo pojutrze mam zanieść kał do badania. 1 Quote
Livka Posted May 19, 2020 Author Posted May 19, 2020 Kochana kruszyneczka :) Dziękuję za fotki i filmik. Trzeba próbować z karmą, może rzeczywiście Tobisiowi nie pasuje. Badanie kału jak najbardziej trzeba powtórzyć. Quote
Livka Posted May 19, 2020 Author Posted May 19, 2020 Mam nadzieję, że Tobiaszek się nie rozchoruje ... Wstrętne, podstępne choróbska ... :( Quote
Dusia-Duszka Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Psy przebywały razem. Czy nie trzeba by sprawdzić Tobiego pod kątem parwowirozy? Quote
Livka Posted May 20, 2020 Author Posted May 20, 2020 Haniu, czy u Tobisia wszystko dobrze ? Jest zdrowy ? Quote
Livka Posted May 21, 2020 Author Posted May 21, 2020 Są nowe, fajne fotki czy ktoś jeszcze mógłby ogłosić szkrabka - wyróżnię :) Quote
Havanka Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 24 minuty temu, Livka napisał: Są nowe, fajne fotki czy ktoś jeszcze mógłby ogłosić szkrabka - wyróżnię :) Może ja spróbuję. Wieczorem ułożę jeszcze jeden tekst do ogłoszeń i zrobię olx. Quote
Livka Posted May 21, 2020 Author Posted May 21, 2020 Przed chwilą, Havanka napisał: Może ja spróbuję. Wieczorem ułożę jeszcze jeden tekst do ogłoszeń i zrobię olx. Dziękuję Havaneczko, jesteś jak zawsze chętna do pomocy :) Przynosisz psiaczkom szczęście :) Quote
Havanka Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 4 godziny temu, Livka napisał: Dziękuję Havaneczko, jesteś jak zawsze chętna do pomocy :) Przynosisz psiaczkom szczęście :) Oby tak sie stało i tym razem Livko. Tobi na Poznań: https://www.olx.pl/oferta/pokaz-tobiemu-lepszy-swiat-i-dobroc-ludzka-CID103-IDF1FUk.html Quote
Livka Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 18 godzin temu, Havanka napisał: Oby tak sie stało i tym razem Livko. Tobi na Poznań: https://www.olx.pl/oferta/pokaz-tobiemu-lepszy-swiat-i-dobroc-ludzka-CID103-IDF1FUk.html Dziękuję najserdeczniej Havanko :) Właśnie Tobisia wyróżniłam :) Quote
Havanka Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Przed chwilą, Livka napisał: Dziękuję najserdeczniej Havanko :) Właśnie Tobisia wyróżniłam :) Super ! Oby kolejny raz uśmiechnęło się do niego szczęście ! 1 Quote
szafirka Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 Tobi drepcze sobie radośnie, je, nie ma objawów parwo, ale oczywiście mogę zrobić, jeśli będzie tak zdecydujecie. W tygodniu natomiast miał robiony ponowny test na lamblię i niestety wyszedł pozytywny. Wet powiedział, że u starszych psów giardia jest niestety trudna do wyleczenia. Tobiś zaczął przyjmować leki inne, niż na początku i kupa zaczyna przybierać prawidłową formę, więc to raczej nie jest kwestia mokrej karmy. Już nawet miałam w planie gotować mu kurczaka z marchewką i ryżem, tak jak to kiedyś robiłam jamniczkowi Maksiowi, ale na razie uważam, że jest dobrze. Quote
Recommended Posts