elik Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Na kartce Pan Green napisał: 4 lutego 3 marca 3 kwietnia 1 czerwca Czy na niej znajduje się odpowiedź? Nic mi te daty nie mówią. Quote
elik Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Już ktoś rozgryzł Jasnowidz :) Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Odpowiedź: 4 lutEgo: czyli czwarta literka 3 maRca: trzecia literka 3 kwIetnia: trzecia literka 1 Czerwca: pierwsza literka Czyli Eric jest mordercą Quote
agat21 Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 Ale ja doszłam do tego zupełnie inaczej. Pomyślałam sobie, że na tej kartce są daty tych weekendów, co to ten Eric właśnie przyjeżdżał :D A tu proszę, przez przypadek siem udało :D 1 Quote
uxmal Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 2 minuty temu, agat21 napisał: Ale ja doszłam do tego zupełnie inaczej. Pomyślałam sobie, że na tej kartce są daty tych weekendów, co to ten Eric właśnie przyjeżdżał :D A tu proszę, przez przypadek siem udało :D :)) fajna dedukcja :))))) Quote
Radek Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: :)) fajna dedukcja :))))) Nie jestem w stanie nadążyć;) Quote
Kamila Proc Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 10 godzin temu, agat21 napisał: Ale ja doszłam do tego zupełnie inaczej. Pomyślałam sobie, że na tej kartce są daty tych weekendów, co to ten Eric właśnie przyjeżdżał :D A tu proszę, przez przypadek siem udało :D dobre Quote
Kamila Proc Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 10 minut temu, uxmal napisał: Dzień dobry, dzisiaj fajna pogoda. :) gdzie? ja sie pytam Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 10 minut temu, Kamila Proc napisał: gdzie? ja sie pytam Wawa, jest pochmurno może deszcz spadnie Quote
Kamila Proc Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Wawa, jest pochmurno może deszcz spadnie aha, no w sumie tak Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 3 minuty temu, Aska7 napisał: Sprawdzam, Binio na razie bezpieczny : ) Tak, na razie :) Quote
Radek Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 34 minuty temu, Kamila Proc napisał: zobaczymy co dalej Trzeba śledzić rozwój wydarzeń. 1 Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Reklama sponsorowana przez Wydział Aktorów Mniej Popularnych zwany dalej WAMP. Kazio: utalentowany, atrakcyjny i elegancki oraz elokwentny. Dla niego źródłem inspiracji jest muuzyka. Zaczynał od piosenek biesiadnych poprzez disco-dogo aż do muzyki pop-dog. Uwielbia Agat'y i swojego kuzyna Cezik'a. Talent do aktorstwa odkrył niedawno przy projekcie muzycznym współtworzonym z Agat. Marzy o roli życia. Prywatnie mąż albo nie mąż tajemniczej damy. ---------------------------------------------------- Gucio : aktor występujący najczęściej w filmach drogi i przyrodniczych. Zaczynał w serialu romantycznym z ówczesną gwiazdą kina Mają. Wspólna praca zaowocowała w życiu prywatnym. Para założyła Akademię Talentów Helli oraz doczekała się wielu małych bąbelków. Gucio marzy o roli w filmie akcji lub komedii. Chciałby sprawdzić się także w dubbingu. Prywatnie miłośnik miodu i rumianku. ---------------------------------------------------- Alex nowa twarz aktualnie twającego kastingu. Pochodzi z rodziny policyjno detektywistycznej. Jego wujek był scenarzystą filmowym I od niego złapał bakcyla filmowego. Kilka lat temu poznał słynną b-b. To ona wydobyła z niego najlepsze cechy aktorskie oraz wykreowała wizerunek. Jest wspaniały. Prywatnie: Kocha podróże I kulinaria, wieczorami delektuje się muzyką bee doogs. Marzy o roli pierwszoplanowej. ---------------------------------------------------- Iker : najlepszy bramkarz Świata, mistrz nad mistrzami sportowymi. Odważny i romantyczny. Nikt nie potrafił z taką precyzją rzucać się na piłkę. W 2020 roku zakończył karierę piłkarską. Z krwi i kości i od urodzenia doskonały aktor i reżyser. Uwielbia dubbingować bohaterów Marvela i Disneya. Pierwsze kroki stawiał na deskach teatru Poker. Wspaniała dykcja, pamięć i charyzma. Będzie z niego Mistrz sztuki. ---------------------------------------------------- Joda: Aktor charakterystyczny, który marzy o wyjściu z ram Science Fiction. Doświadczony orator i piewca. To Holoubek wszechczasów. Pochodzi z rodziny wnuczków., powiązany jest ze znaną w branży Ewu. Prywatnie miłośnik lewitacji i podróży kosmicznych. ---------------------------------------------------- Dyzio : Miłośnik wina, tańców i swawoli. I w takich rolach czuje się jak pies na spacerze. Energiczny, wiecznie uśmiechnięty. Bohater komedii romantycznych i kina akcji. Za swoje role otrzymał nagrodę za całokszatałt. Często spotykany z tajemniczą 3X. Wzdychają do niego fanki i fani. Prywatnie uwielbia spacery po plaży, wodę i aportowanie. ---------------------------------------------------- TEO: aktor, pisarz i marzyciel. Uwielbia cyfrę siedem i siedem dni tygodnia. Optymista w każdym calu. Swoją pierwszą rolę zagrał pod okiem Aska7. Marzy o wspólnej roli z wiewiórkami oraz nagrodzie publiczności. Jego eteryczny głos rozbrzmiewa w sercach widzów długo po seansie filmowym. ---------------------------------------------------- Emir zwany także E-Mir - Film z jego udziałem bił rekordy popularności w Pakistanie. Aktor zdobył statuetkę złotego Krokodyla za rolę pierwszoplanową. Ukończył prestiżową Szkołę Aktorską pod okiem profesor Nesiowatej. Jego charakterystyczne "Rrr" jest znane i cenione w branży aktorów. 2 Quote
Nesiowata Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Dzień dobry, dzisiaj fajna pogoda. :) Jaka fajna? Deszczu nie ma a buro od samego rana. Quote
Poker Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 GENIALNE , uxmal , jesteś niesamowita. Twoja fantazja jest nie do przebicia. Pp prostu jesteś GENIUSZEM 2 Quote
Aska7 Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Ja też jestem pod wrażeniem. Inteligencji, poczucia humoru, wyobraźni i błyskotliwości. I jeszcze paru przymiotów : ) 1 Quote
Recommended Posts