Tyśka) Posted September 26, 2020 Author Posted September 26, 2020 Dnia 23.09.2020 o 22:45, jankamałpa napisał: A dziś były moje urodziny - ciągle jestem młoda przynajmej duchem :). Ojej, a ja przegapiłam... Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, spełnienia marzeń, jak najmniej zmartwień <3 Marta miała zapytanie na olx o Polę, podała namiary tel. do jankamałpa. Quote
kiyoshi Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 JankaMałpa- NAJserdeczniejsze życzenia kochana <3 spóźnione ale szczere :) Quote
jankamałpa Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Ojej, a ja przegapiłam... Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, spełnienia marzeń, jak najmniej zmartwień <3 Marta miała zapytanie na olx o Polę, podała namiary tel. do jankamałpa. 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: JankaMałpa- NAJserdeczniejsze życzenia kochana <3 spóźnione ale szczere :) Dziękuję dziewczyny za życzenia, a jeśli choodzi o Polę to na razie nikt do mnie nie dzwonił, a z którego ogłoszenia to zapytanie, z jakiego miasta? Quote
Nadziejka Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Dnia 7.09.2020 o 18:16, Nadziejka napisał: Z calego serducha cudnej przeuroczej Polence Zapraszamy Dobreduszki na kramik super ale maluszki super fantuszki !Rozliczam bedzie ok 100 zl! Dziekuje Ciocia koja za 75 zl Polence!Mikolaj duzy home you,ksiazki i przydasie dla Polenki naszej!do 24.09. Polenko sciskam za wszystko i zdrowenko w tym tygodniu posylam do skarbnikowej pieniazki z zakonczonego Bedzie ok 100 zl Quote
jankamałpa Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 7 godzin temu, Nadziejka napisał: Polenko sciskam za wszystko i zdrowenko w tym tygodniu posylam do skarbnikowej pieniazki z zakonczonego Bedzie ok 100 zl Jaka niespodzianka - bardzo dziękuje. Jak tylko będą na koncie to potwierdzę. Miałam dziś zapytanie o Pole Małopolska,dom jednorodzinny, państwo na emeryturze ale zdrowi na ciele umyśle jak się wyraziła pani. W domu były dwie sunie, jedna odeszła z aTM, a została sunia 13 letnia. Z tego co mówiła Pani to psy są pod dobrą opieką weterynaryjną. Pola się pani bardzo spodobała, łapka nie jest żadnym problemem, pani się nawet już konsultowała z wetem jak można by było tę łapkę uakatywnić. Ale żeby nie było tak słodko to pani miała jak dobrze zrozumiałam umówione jeszcze dwie rozmowy w sprawie adopcji i panią najbardziej martwi wiek Poli bo tak naprawdę to chciała trochę starszego psa, a z drugiej strony Pola jej się bardzo podoba. Dałam namiary do Murki, pani miała zadzwnić dziś albo jutro i ma dać odpowiedź, czy nadal jest zainteresowana. Mówiłam też,że soptykamy się w miejscu gdzie ma przebywać pies i rozmawiamy z zainteresoowanymi adopcją, ale albo mnie nie zrozumiała, albo pominęła tę kwestie, bynajmniej nie powiedziała - tak zapraszam nie ma żadnego problemu. Zobaczymy. Quote
kiyoshi Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Dobrze brzmi. Nawet BARDZO dobrze. Trzymam równie mocno. Oby to był ten dom. Quote
Tyśka) Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 I ja trzymam kciuki, MOCNO :) Quote
jankamałpa Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Mam pytanie, gdyby pani zadzwonila i była na tak to czy mamy kogoś w okolicy Niepołomic żeby zrobił wizytę PA? Quote
b-b Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 11 godzin temu, jankamałpa napisał: Mam pytanie, gdyby pani zadzwonila i była na tak to czy mamy kogoś w okolicy Niepołomic żeby zrobił wizytę PA? Z Krakowa jest Elik. Quote
jankamałpa Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 53 minuty temu, b-b napisał: Z Krakowa jest Elik. Nie wiem, czy coś z tego będzie bo pani miała zadzwonić do Murki i po rozmowie poinformować mnie, czy nadal jest na tak, ale do tej pory nie zadzwoniła :(. Quote
jankamałpa Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Wyróżniłam ogłoszenie Poli na Lublin za 12,72 zl. Nadal czekamy. Wczoraj ta pani naprawdę dobrze brzmiała tylko już na początku romowy zaznaczyła, że jednak wolałaby starszego psiaka. Niezależnie od decyzji miała mnie poinformować, ale do tej pory jeszcze nie zadzwoniła nie wiem, czy dzwoniła do Murki. Quote
Aldrumka Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Może jednak da znać, nie uzna, że brak odpowiedzi wystarczy Quote
jankamałpa Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Odświeżyłam jeszcze ogłoszenia na Warszawe i Kraków po 1 zl. Quote
b-b Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Wyróżniłam dużym pakietem + jakieś tam jeszcze dodatki to ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta/pola-brzydka-bo-kaleka-CID103-IDF8Lh6.html A https://www.olx.pl/oferta/niezwykla-choc-calkiem-zwykla-CID103-IDGot3E.html dodałam mu tam coś :) Quote
jankamałpa Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 50 minut temu, b-b napisał: Wyróżniłam dużym pakietem + jakieś tam jeszcze dodatki to ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta/pola-brzydka-bo-kaleka-CID103-IDF8Lh6.html A https://www.olx.pl/oferta/niezwykla-choc-calkiem-zwykla-CID103-IDGot3E.html dodałam mu tam coś :) Bardzo dziękuję. Pani niestety nie odezwała się. Quote
jankamałpa Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Pola nie ma jeszcze domu, a na wątku zamojskich psiaków zobaczyłam tego biedaka. Może ktoś by chciał założyć mu wątek? Quote
jankamałpa Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 U Poli nadal cisza, a ja zapraszam na mój pierwszy samodzielny wątek na Dogo: https://www.dogomania.com/forum/topic/352549-szaleństwo-nr-2/ Quote
Murka Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Rozliczenie suni: Stan konta na 1 wrzesień wynosił -384 zł +384 zł jankamałpa -360 zł hotelowanie 02.09-01.10 Stan konta na 1 październik wynosi -360 zł. Quote
Tyśka) Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 Mam strasznie zabiegany czas, ale postaram się w przyszłym tygodniu na nowo pokazać Polcię na FB. Jest taka słodka i kochana, że najwyższy czas na nią :) Quote
jankamałpa Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 6 godzin temu, Tyśka) napisał: Mam strasznie zabiegany czas, ale postaram się w przyszłym tygodniu na nowo pokazać Polcię na FB. Jest taka słodka i kochana, że najwyższy czas na nią :) Czas najwyższy, a nikt się w Poli nie zakochał tak jak np. w Foreście :(. Quote
Aldrumka Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 32 minuty temu, jankamałpa napisał: Czas najwyższy, a nikt się w Poli nie zakochał tak jak np. w Foreście :(. Forest ma dom to wiadomość roku !! Pol mam nadzieję nie zabawi u Murki tylu lat co on. Quote
jankamałpa Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 10 godzin temu, Aldrumka napisał: Forest ma dom to wiadomość roku !! Pol mam nadzieję nie zabawi u Murki tylu lat co on. Trzeba wierzyć, że znajdzie dom niedługo. Przejrzałam dziś ogłoszenia. Pola jest widoczna na OLX. Quote
Tyśka) Posted October 3, 2020 Author Posted October 3, 2020 12 godzin temu, jankamałpa napisał: Czas najwyższy, a nikt się w Poli nie zakochał tak jak np. w Foreście :(. Ale Forest był u Murki ponad 3 lata! Pola jest u Murki dopiero od czerwca, głowa do góry :) Quote
Recommended Posts