Jump to content
Dogomania

Binio, dumny pies w swoim super Domu :) Binio - pies, a ze strachu porusza się jak gąsienica, pełza. Pomóżmy mu. Bez naszej pomocy ten strach go zabije :(

Recommended Posts

Posted

Rodzinka cala Biniowa Boooska poprotu serca raduja stokrosci

Bardzo bardzo serdecznie sciskam pozdrawiam

Pin on Love You Gifts

Posted

Tak na osłodę tego braku wygranej w lotto, filmik z paluszkami :) Sowa z góry przepraszam za złamanie z połowy Twoich rad w zakresie szkolenia, ale dobrze się wszyscy bawiliśmy :)

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

Spróbujcie Biniowi dać fajne zajęcie - szukanie 'zgubionych" zabawek czy kluczy w ogrodzie. Będzie miał radochę, a jak młody przewodnik na przyszłą jesień pokaże kolegom, jak jego pies znajduje ten jeden listek - trzymany przed chwilą w rękach i oznaczony - w stercie liści pod drzewem, to kolegom mowę odbierze z wrażenia...  

Posted
1 minutę temu, Sowa napisał:

Spróbujcie Biniowi dać fajne zajęcie - szukanie 'zgubionych" zabawek czy kluczy w ogrodzie. Będzie miał radochę, a jak młody przewodnik na przyszłą jesień pokaże kolegom, jak jego pies znajduje ten jeden listek - trzymany przed chwilą w rękach i oznaczony - w stercie liści pod drzewem, to kolegom mowę odbierze z wrażenia...  

Synciu na pewno będzie dumny z Binia, choć pewnie już jest dumny  :)  Ma powody.

Posted
54 minuty temu, Sowa napisał:

Przekazałem radę dalej, młody bardzo się na ten pomysł napalił. Choć na chwilę obecną mocno pracuje nad "przyjaźnią" Binia z kotem. Doprowadził do tego, że Binio pozostawiony sam na sam z kotem w jednym pokoju po komendzie "czekaj" grzecznie siedzi i nie goni kota - przez ograniczony czas. Stopniowo próbuje ten okres "przyjaźni" wydłużać. Na obronę Binia powiem, że kot nie współpracuje :). 

Posted

20 minut temu, Binio napisał:

Na obronę Binia powiem, że kot nie współpracuje :). 

To może równocześnie należałoby uczyć kota współpracy z Biniem  :)

• 3 weeks later...
Posted

Pin on Arts,Crafts & Sewing

Szczescia Spokoju Zdrowka 

Swiateczkowych Cudeniek  Zasylamy Dla Biniaczkow

Posted
14 minut temu, Sowa napisał:

A co dla Binia pod choinką?

Pewnie nie będzie zadowolony, ale dostanie pokrowiec na tylnią kanapę do samochodu na wspólne podróże. Bardzo czasochłonne jest czyszczenie sierści z kanap... więc to chyba raczej prezent sobie zrobiłem :) 

• 2 weeks later...
Posted

Nie chcę wchodzić tutaj w politykę a poniższy filmik zamieszczam tylko i wyłącznie po to aby pochwalić się sztuczką jaką nauczył Binia mój syn. 

Zresztą nie mam wpływu na sympatie Binia :)

P. S. 

Wszystkie imiona i nazwiska użyte w filmie są przypadkowe :)