Nesiowata Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Po raz kolejny od rana zapraszam do ślicznego malucha w potrzebie! 1 Quote
Havanka Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 9 godzin temu, Jo37 napisał: Elu - większość osób na forum ma adoptowane lub znalezione psy i koty. Pomagają też zwierzakom w schroniskach. A u pani Bożeny chowa się kura brojler która jako mały kurczak wypadła z transportu i została znaleziona na ulicy. Kurka jest zwierzakiem specjalnej troski bo brojlery prawie nie chodzą Nie wiedziałam o tym. To wspaniali ludzie. Oprócz pasji ogrodniczej, mają serca dla zwierzaków. W wolnej chwili zajrzę tam. 9 godzin temu, Jo37 napisał: Piszę w nowym poście. Źle napisałam. Pani Aneta wpłaciła 100,00 zł. Dodaj proszę jeszcze jeden domek w górach. Przelew zrobiony. Już poprawiam i jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję !!! 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Po raz kolejny od rana zapraszam do ślicznego malucha w potrzebie! Witaj Danusiu ! Cieszę się, ze wciaż jesteś i pilnujesz bazarku. Dobrego dnia kochana !!! 1 Quote
Havanka Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 Dzień dobry Livko ! Niestety nie mogę zacytować tej pachnącej, aromatycznej kawusi, ale z przyjemnością ją wypiję, bo już mi ślinka cieknie... Miłego dnia !!! 1 Quote
Jolanta08 Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 4 godziny temu, Livka napisał: Dzień dobry , mnie się udało zacytować Livkę więc jeśli pozwoli to od siebie dodam świeżutkie rogaliki i nie tylko. Miłego dnia :) 2 Quote
elik Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 To i ja zaproszę na świeżo mieloną kawę. Czujecie jak pachnie :) 1 Quote
Havanka Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Dzień dobry , mnie się udało zacytować Livkę więc jeśli pozwoli to od siebie dodam świeżutkie rogaliki i nie tylko. Miłego dnia :) 2 godziny temu, elik napisał: To i ja zaproszę na świeżo mieloną kawę. Czujecie jak pachnie :) Oj Dziewczyny, kusicie i to bardzo skutecznie. Sam widok kawy, na dodatek tak pieknie podanej, z cudownym aromatem a do tego jeszcze ciepła chałeczka... To uczta dla podniebienia ! W tak miłym towarzystwie, przyjemnie spędza się czas. Quote
Havanka Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 Nasza mała perełka Tycia, dostała dziś kolejne pieniążki na operację od: Bakusiowej, Karen116 - z solidnym procentem, Baltimoore, Tomcug,Toli, Pani Bożeny z forum Kompostownik, oraz z tego samego forum, od Pani Anety. Kochani, z całego serca dziękuję !!! Quote
Livka Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 A ja sobie podrzucę popijając popołudniową kawkę :) 1 Quote
Havanka Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 3 godziny temu, Livka napisał: A ja sobie podrzucę popijając popołudniową kawkę :) 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: To ja śpieszę z deserem do kawy To ja sobie pozwolę zaprosić wszystkich na pyszną kawkę Livki i smakowity deser od Joli ! 29 minut temu, Poker napisał: wpłacone Dzięki Pokerku !!! Quote
Tola Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Nie byłam tutaj rano i bardzo żałuję, kawcia wciąż pachnie, ciasta również ;). Dziękuję wszystkim odwiedzającym bazarek i zostawiam wieczorne cieplutkie pozdrowienia:) Quote
kado Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 13 minut temu, Tola napisał: Nie byłam tutaj rano i bardzo żałuję, kawcia wciąż pachnie, ciasta również ;). Dziękuję wszystkim odwiedzającym bazarek i zostawiam wieczorne cieplutkie pozdrowienia:) Tu można lasuchowac bezkarnie :) Jedz do woli i bez liczenia kalorii :) 1 Quote
Tola Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 6 minut temu, kado napisał: Tu można lasuchowac bezkarnie :) Jedz do woli i bez liczenia kalorii :) Łasuchuję, jeszcze jak łasuchuję, do słodkiego nie trzeba mnie namawiać :) Quote
Nesiowata Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 W słoneczny czwartek zapraszamy do chorego maleństwa z prośbą o pomoc. 1 Quote
Havanka Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 11 godzin temu, Tola napisał: Nie byłam tutaj rano i bardzo żałuję, kawcia wciąż pachnie, ciasta również ;). Dziękuję wszystkim odwiedzającym bazarek i zostawiam wieczorne cieplutkie pozdrowienia:) Oj, żałuj Tolu, żałuj... My również pozdrawiamy i trzymamy kciuki za Tycinkę ! 11 godzin temu, kado napisał: Tu można lasuchowac bezkarnie :) Jedz do woli i bez liczenia kalorii :) Widaj Kado ! Masz rację. Chociaz to nie bazarek kulinarny, ale pyszna kawka i słodkie ciacho, zawsze sie znajdą dla miłych gości ! 11 godzin temu, Tola napisał: Łasuchuję, jeszcze jak łasuchuję, do słodkiego nie trzeba mnie namawiać :) To tak, jak i mnie. 3 godziny temu, Livka napisał: Dzień dobry w czwartek :) 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: W słoneczny czwartek zapraszamy do chorego maleństwa z prośbą o pomoc. Livko, Danusiu, nawet nie wiecie, jaka to przyjemność, kiedy rano wchodzę na nasz bazarek, a tu juz krzątacie się: parzycie przepyszną kawę i zapraszacie gości ! Jakoś tak cieplej się robi na duszy. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze skorzysta z zaproszenia i pojawi się. Wszystkim życzę pięknego, słonecznego i udanego dnia ! Quote
elik Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 30 minut temu, Havanka napisał: Mam nadzieję, że ktoś jeszcze skorzysta z zaproszenia i pojawi się. Eluś na Twoje bazarki zawsze wpada się z przyjemnością Czarodziejko :) 1 Quote
tomcug Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Cześć dziewczynki! biegnę do pracy, a Wy się delektujcie. Jak wrócę to kawkę sobie strzelę :-) 1 Quote
Jolanta08 Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Witam i życzę miłego czwartku a do tak pysznej kawy proponuję świeżutkie pączki 1 Quote
Jadrann Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Dzień dobry poproszę domek nad morzem i serduszko na dłoni :) i nr konta 1 Quote
Havanka Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Eluś na Twoje bazarki zawsze wpada się z przyjemnością Czarodziejko :) Dziękuję Elu za miłe słowa. Myślę jednak, ze to Tycia i jej cierpienie poruszyło tak wiele wrażliwych SERC. A ja te SERCA zebrałam w jednym miejscu; tu na bazarku. 2 godziny temu, tomcug napisał: Cześć dziewczynki! biegnę do pracy, a Wy się delektujcie. Jak wrócę to kawkę sobie strzelę :-) Cześć Tomcużku ! Nie zapomnij o maseczce dzisiaj ! Miłego dnia w pracy i zapraszamy na popołudniową kawę ! Nasza Livka na pewno zaparzy świeżutką a Jola poczęstuje wspaniałymi pączkami ! 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Witam i życzę miłego czwartku a do tak pysznej kawy proponuję świeżutkie pączki Joluś, my też życzymy Ci dobrego dnia i dziękujemy, że dbasz o nasze podniebienia ! 47 minut temu, Jadrann napisał: Dzień dobry poproszę domek nad morzem i serduszko na dłoni :) i nr konta No, super !!! Jadrann, witamy pięknie na bazarku i bardzo serdecznie dziękujemy za zakup domku i serduszka ! Zarezerwuję dla Ciebie też kawałek prywatnej plaży przy domku. Niech Ci się w nim dobrze mieszka ! Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę pięknego dnia ! Quote
Livka Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 5 godzin temu, Jolanta08 napisał: Witam i życzę miłego czwartku a do tak pysznej kawy proponuję świeżutkie pączki Mniam ! Kawa dla państwa raz ! Quote
tomcug Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 3 godziny temu, Havanka napisał: Cześć Tomcużku ! Nie zapomnij o maseczce dzisiaj ! Miłego dnia w pracy i zapraszamy na popołudniową kawę ! Nasza Livka na pewno zaparzy świeżutką a Jola poczęstuje wspaniałymi pączkami ! Elu, nie zapomniałam. Muszę przyznać, że ma to dobre strony. Na widok mojej fryzury niektórzy mogliby stracić przytomność. A tak to przynajmniej mnie nie rozpoznali. A teraz siadam do kawki i pączusiów. 1 Quote
Recommended Posts