Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obudziła nas pierwsza w tym roku burza..., grzmi, niebo rozświetlają czerwone zygzaki i pada grad.

Rudzia leży  u siebie, chyba nie boi się burzy.

Noc minęła spokojnie..., panienka noska nie wysunęła z "budki"

Nie boi się psów..., boi się ludzi.

Nie umie chodzić na smyczy..., od razu próbowała wysunąć główkę z obróżki i przegryźć smycz. Pierwsze wyjścia z domu wyłącznie w szelkach.

Delikatna, smukła budowa, kształt i długość łapek, główka, uszki, sierść - panienka w typie pinczera

31662fef909987cdmed.jpg

16f57283a392d993med.jpg

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Lajki poszły ":w siną dal", jak zwykle.

A panienka śliczna, nawet troszeczkę podobna do mojej  Lali (co nieco większa - zwłaszcza uszy - pyszczek też dłuższy). W końcu naprawdę bezpieczna i szybko to zrozumie.

Posted
9 godzin temu, Moli@ napisał:

Bilety kolejowe Białystok - Warszawa - Białystok 60,00zł (mamy 2 bilety jutro powstawiam )

Piesek w kontenerku 0 zł

Moli@ podaj mi dane do przelewu,przeleję pieniążki za bilet aby trochę odciążyć pierwsze wydatki.

• Like 1
Posted

2082926aa7649b71med.jpg

b03292be9a2f8d75med.jpg

6b9a6c7ee02f4fecmed.jpg

c34ad68d38ddadbemed.jpg

Potrzebne są szelki dla uciekinierów!!!

Nie mamy..., są ale za duże.

Panowie...bardzo zainteresowani, niekastrowany Szaguś chodzi krok w krok..., panienka chyba przed cieczką! dlatego psy za nią biegały na wsi.

• Like 1
Posted
51 minut temu, Anula napisał:

Moli@ podaj mi dane do przelewu,przeleję pieniążki za bilet aby trochę odciążyć pierwsze wydatki.

Wysyłam na pw

Dziękuję :)

Posted

To dobrze ,że nie jest zabiedzona.  Pewnie pan ją karmił.  A może na ogródku na razie puszczać ją z długą smyczą ?

Wpłaciłam 5 dyszek na konto mdk8.

Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

To dobrze ,że nie jest zabiedzona.  Pewnie pan ją karmił.  A może na ogródku na razie puszczać ją z długą smyczą ?

Wpłaciłam 5 dyszek na konto mdk8.

Pan karmił dlatego do niego nabrała zaufania ...nie uciekała z szopki i dała się złapać :)

Bez odpowiednich szelek tylko w ogrodzie. Dopnę krótką smycz...łatwo złapać i zacznie przyzwyczajać się że coś się merda przy obroży ,)

Posted

Bardzo fajna suczka,młoda, delikatna, bez agresji, zachowuje czystość. Smyczkę z czasem opanuje. Ona chyba już się nauciekała, widać, że szukała bezpiecznego miejsca, początkowo, na posesję przychodziła z doskoku, z czasem jak zobaczyła, że nic jej nie grozi została na stałe i zamieszkała w tej szopie. Oczywiście porządne szelki są niezbędne, koniecznie trzeba jej kupić, mi na odległość byłoby ciężko trafić z rozmiarem, może uda Ci się w Białym dostać, a jak nie to zamów przez Internet.

Posted

cc0b3fe04b150c9emed.jpg

Reklamówkę przygotowaną przez Mta82 i seramarias, która przyjechała z Rudzią wyjęłam z samochodu przed chwilą ...

ręcznik, trzy podkłady, trzy saszetki 500g Doliny Noteci..., szpulka sznurka, trytki, nożyce

obserwuje ,)

eb06fad63aec272cmed.jpg

Posted
24 minuty temu, seramarias napisał:

Bardzo fajna suczka,młoda, delikatna, bez agresji, zachowuje czystość. Smyczkę z czasem opanuje. Ona chyba już się nauciekała, widać, że szukała bezpiecznego miejsca, początkowo, na posesję przychodziła z doskoku, z czasem jak zobaczyła, że nic jej nie grozi została na stałe i zamieszkała w tej szopie. Oczywiście porządne szelki są niezbędne, koniecznie trzeba jej kupić, mi na odległość byłoby ciężko trafić z rozmiarem, może uda Ci się w Białym dostać, a jak nie to zamów przez Internet.

OK

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim na forum za pomoc i zaangażowanie w zorganizowaniu pomocy! Sam bym nie wiedział co robić. Pozdrowienia serdeczne!

• Like 5
  • Upvote 2
Posted
51 minut temu, Moli@ napisał:

cc0b3fe04b150c9emed.jpg

Reklamówkę, która przyjechała z Rudzią wyjęłam z samochodu przed chwilą ...

ręcznik, trzy podkłady, trzy saszetki 500g Doliny Noteci..., szpulka sznurka, trytki, nożyce

obserwuje ,)o

eb06fad63aec272cmed.jpg

Nie no zupełnie inną sunia, widać zaciekawienie i bystrość w oczkach :)

Posted
Przed chwilą, MFB napisał:

Bardzo dziękuję wszystkim na forum za pomoc i zaangażowanie w zorganizowaniu pomocy! Sam bym nie wiedział co robić. Pozdrowienia serdeczne!

Witamy pięknie :)

c592f0abce616acemed.jpg

Posted

A, i poproszę o dane do przelewu, rozumiem że zbiera mk8, ale nie mogę nigdzie jej znaleźć w wątku. Mogę poszukać chętnych do wpłat wśród znajomych (no ciesze sie, że takie szybkie postępy, najlepsza jak widać jest dogoterapia)

• Like 3