Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Iwo! :loveu:

Dodałam sunię na strony:
ale.gratka.pl
zoonet.pl
bono-polska.pl
pajeczyna.pl
przygarnijzwierzaka.pl
kokosy.pl
pineska.pl
neeon.pl
dwukropek.pl
telezoo
animalia.pl
vegie.pl
petsy.pl
eoferty.com.pl
gumtree.pl
petworld.pl
adopcjapsa.pl
ojoj.pl
zwierzeta.i-bazar.pl
kupiepsa.pl
aleokazja.pl
rozglos.net
oglosze.pl
anonseogloszenia.pl
wa.stacja.biz
fistak.pl
najpewniej.pl
ogloszenia.jard.pl
oglosili.pl
darmobranie.pl
afisze.pl
mamoferte.pl

Posted

Isadora7 napisał(a):
Się melduję na wąteczku.
Kasiu allegro tez mogę jej zrobić jak tylko zdjątka sie pojawią.

no to się przypominamy...... foteczki już są....

już widze oczyma wyobraźni jakieś śliczne dziewczęce tło w stokroteczki albo różowe wstążeczki..... już Dorotka wyczaruje jej coś ślicznego....

Posted

ani jednego telefonu w sprawie księżniczki...

a wygląda dziewusia coraz gorzej...
a tak bardzo zasługuje na rodzine,
jest taka urocza jak naprawde mało który psiak....
taka wyjątkowa
z duszą....

Posted

majqa napisał(a):
Niech ten czas przestanie grać na Twoją niekorzyść maleńka...:-(

Ja się jutro dołoże ze swoim allegro. Na nowej maszynie, cały dzień dzisiaj siedzę i instaluje, ustawiam, rozmawiam z panami z BOK mojego dostawcy netu. I tu jest fajnie bo na pytanie:

"nie mam połaczenia z netem bo komputer nie mozę znaleźć sterownikó do modemu"

mam odpowiedź....
"można ściągnąć z netu|"

No ale generalnie już z górki, ale co się naklełam dzisiaj to moje. Jestem programistą, a nie sprzętowcem. Ale ąmiga mi to teraz cuuuudnie.

Posted

uwaga!!!

jest domek dla Lili

szukamy kogoś na wizyte przedadopcyjną w Bydgoszczy oraz transportu - Pani nie ma samochodu!!!

proszę o pomoc!!!

Posted

Już jestem, Mogę sprawdzić domek, ale dopiero po 15 maja. Co do transportu to 25 maja będę wracała z Bielska Białej mogę pojechać trochę naokoło przez Wrocław. Ale ktoś musiałby mi ją podrzucić na dworzec. Ale nie chcę nic obiecywać, bo różnie może być.
Na dzień dzisiejszy tyle mogę zaproponować.

Posted

ja ewentualnie mogę ją wyczesać i wykąpać przed wyjazdem i w miarę możliwości dowieźć na dworzec, jeżeli to się stanie do 23.05, potem wyjeżdżam..
ale najpierw wizyta..

Posted

Z Bielska będę wracała 25 maja dopiero.
majga ale o co chodzi? Napisałam wyżej, że po 15stym mogę przeprowadzić wizytę :roll:
Co do transportu to moja propozycja to ostateczność, dużo drogi nadkładam i w pociągu różnie może być z obcym psem. Więc proszę szukajcie czegoś. Jeśli nic nie będzie, a mi plany się nie zmienią, to wtedy psicę wezmę.

Posted

Estera napisał(a):
(...) majga ale o co chodzi? Napisałam wyżej, że po 14stym mogę przeprowadzić wizytę :roll:

Wiem, wiem, tylko sądziłam, że Kasia potrzebuje kogoś na cito, na już, stąd podpowiedziałam Izmir.

Posted

majqa napisał(a):
Wiem, wiem, tylko sądziłam, że Kasia potrzebuje kogoś na cito, na już, stąd podpowiedziałam Izmir.

chyba nie mamy co się strasznie spieszyc z wizytą skoro i tak nie ma jeszcze transportu... :shake:
szukamy... ale Bydgoszcz jest ciutke daleko....marnie idzie na razie,
ta sunia jest bardzo grzeczna, wiec nie powinna sprawic kłopotu ewentualnie w podróży, a skoro Xmartix obiecała, że nawet by ją wykąpała ...to nawet nie byłoby problemu ze schroniskowym zapaszkiem....