Alvenka Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 15 godzin temu, Havanka napisał: Odnalazłam wątek Cyganka dzięki cioci Elik, która opowiedziała mi o nim. Rzadko bywam teraz na dogo z powodu problemów zdrowotnych i innych. Ale kiedy przeczytałam wątek Alvenki, moje kłopoty zbladły w porównaniu z Jej problemami. Alvenko, jesteś niesamowita ! Dla Takich Ludzi jak Ty mam ogromny szacunek. Spróbuję pomóc bazarkiem. Może uda się zebrać trochę kasy dla Cyganka. Wkrótce pomogę też w ogłoszeniach. Bardzo dziękuję za pomoc Havanka no cóż, samo życie. 14 godzin temu, elik napisał: Wielgachne dzięki Elżuniu Wiem, jak wiele różnorakich problemów masz na głowie i dlatego tym bardziej dziękuje Ci za to, że pochyliłaś się nad losem biednego Cyganka. A tak po cichy powiem, że znając Cię, Twoje wrażliwe serduszko, miałam nadzieję, że nie odmówisz. Jestem Ci Eluś niezmiernie wdzięczna Ze swej strony obiecuję bywać na bazarku i gdy Ty nie będziesz mogła, postaram się bywać częściej. Jeśli w jakiś sposób Ci to pomoże, mogę być skarbnikiem bazarku, żeby chociaż w tym Cię wyręczyć. Mogłabym na wątku na I stronie zrobić rozliczenie i codziennie podawać wpłaty na konto bazarku. Oczywiście o ile uznasz, że Ci to w jakiś sposób pomoże w pracy nad bazarkiem. Dziękuję kochane cioteczki za pomoc Cyganiowi, jestem naprawdę szczęśliwa, że los Cyganka wzruszył tak wiele serc. Quote
Havanka Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Wszystkich fanów czarnego księcia, zapraszam na bazarek z pysznymi potrawami wielkanocnymi: GOTUJEMY DLA CYGANKA ! 1 Quote
Alvenka Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 24 minuty temu, Havanka napisał: Wszystkich fanów czarnego księcia, zapraszam na bazarek z pysznymi potrawami wielkanocnymi: GOTUJEMY DLA CYGANKA ! Super bazarek, bardzo dziękujemy Havanko. Quote
Tyśka) Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Już byłam na bazarku. Wesprzeć groszem nie mogę, ale wysyłam moc ciepłych myśli. Quote
Alvenka Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 14 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Już byłam na bazarku. Wesprzeć groszem nie mogę, ale wysyłam moc ciepłych myśli. Dziękujemy, ciepłe myśli też potrzebne. Quote
Alvenka Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 Cyganek prosi o kciuki na jutrzejszą operację korekcyjną nóżki. 4 1 Quote
dwbem Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Dziewczyny, jesteście wspaniałe. W tym miesiącu już wspomogłam parę psów więc nie dam rady bo jestem samotną emerytką ale na początku kwietnia postaram się coś wpłacić na operację Cyganka więc poproszę o konto. 1 2 Quote
elik Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 7 minut temu, dwbem napisał: Dziewczyny, jesteście wspaniałe. W tym miesiącu już wspomogłam parę psów więc nie dam rady bo jestem samotną emerytką ale na początku kwietnia postaram się coś wpłacić na operację Cyganka więc poproszę o konto. Dzięki wielkie dwbem. Jeszcze jest Alvenka więc Ci poda konto Quote
Havanka Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Kochany psiaczku, myślami będziemy jutro z tobą ! Każdy będzie trzymal kciuki, więc musi się wszystko udać. Jeszcze tylko ten jeden raz... Quote
Nadziejka Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Witajze Alveniu witaj cudny ksiaze Cyguniu Czarnusiu kokany z calego serca calun czas sciskam tulam za wszystko Anusiu serdecznosci wielkie zasylam calej gromadce Quote
elik Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Dnia 10.03.2020 o 14:23, Alvenka napisał: Cyganek prosi o kciuki na jutrzejszą operację korekcyjną nóżki. Alvenko czemu nic nie piszesz jak poszła operacja? Quote
Havanka Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 42 minuty temu, elik napisał: Alvenko czemu nic nie piszesz jak poszła operacja? Miejmy nadzieję, ze operacja się udała... Bo zaczynam się niepokoić. Quote
elik Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 1 minutę temu, Havanka napisał: Miejmy nadzieję, ze operacja się udała... Bo zaczynam się niepokoić. Ja też :( Quote
Alvenka Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Alvenko czemu nic nie piszesz jak poszła operacja? Cyganek wczoraj miał operację/zabieg korekcyjny nóżki. Nie rozmawiałam z lekarzem operującym ale z tego co wiem wszystko jest dobrze. Dzisiaj jak zawiozłyśmy mojego męża do szpitala WAM w Łodzi to zadzwoniłam, że jadę po Cyganka. Niestety po przyjeździe okazało się, że piesek musi zostać w szpitalu bo ma podawany antybiotyk dożylnie i nie mogę go zabrać, choć jeśli bym dojeżdżała tam codziennie na kroplówkę co w ogóle nie wchodzi w grę, to mogłabym. To około 25 kilometrów w jedną stronę, ale sama z psem na tylnym siedzeniu nie zaryzykuję jazdy. Może w sobotę albo w niedzielę go odbiorę, sobotę mam napiętą bo mam jechać (z córką) kawał drogi z kotem na adopcję, o ile wszystko pójdzie dobrze. Cyganek wczoraj już po. Jest bardzo grzeczny i to nie ten sam piesek jaki był podczas pierwszego pobytu w szpitalu, w ogóle nie szczeka. Dziękuję Kochani za zbiórki dla Cyganka, jestem Wam wszystkim naprawdę bardzo wdzięczna za pochylenie nad losem tego biedulka. 3 Quote
Alvenka Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Przypominam się z pytaniem :) Nie!!! Proszę tam nie wpłacać bo już ta poprzednia operacja spłacona w całości. Teraz faktura za operację będzie na mnie i ja muszę ją uregulować. Quote
Alvenka Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 Dnia 10.03.2020 o 14:52, dwbem napisał: Dziewczyny, jesteście wspaniałe. W tym miesiącu już wspomogłam parę psów więc nie dam rady bo jestem samotną emerytką ale na początku kwietnia postaram się coś wpłacić na operację Cyganka więc poproszę o konto. Dziękujemy serdecznie Quote
Alvenka Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 7 godzin temu, Havanka napisał: Miejmy nadzieję, ze operacja się udała... Bo zaczynam się niepokoić. Wszystko dobrze, dziękuję za troskę kochana Havanko 1 Quote
Alvenka Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 17 godzin temu, Nadziejka napisał: Witajze Alveniu witaj cudny ksiaze Cyguniu Czarnusiu kokany z calego serca calun czas sciskam tulam za wszystko Anusiu serdecznosci wielkie zasylam calej gromadce Witaj Nadziejko i Tobie też zasyłam wiele serdeczności i przesyłam moc buziaków od naszej całej ferajny. 1 Quote
Havanka Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 1 godzinę temu, Alvenka napisał: Wszystko dobrze, dziękuję za troskę kochana Havanko No to kamień z serca. Oby teraz wszystko się szybko zagoiło, rehabilitacja i następny etap - ogłoszenia i domek ! Quote
Recommended Posts