Jump to content
Dogomania

Żegnaj CUDNY CUKIERKU.... (') No i co ja robię!!? Co ja robię? Kolejny pies ma szansę na nowe życie - to jest najważniejsze - PIES JUŻ MA NOWE ŻYCIE :)))).

Recommended Posts

Posted

Łapka mogła być równie dobrze stłuczona. Miałyśmy ostatnio taką Finke w przytulisku, wyrzucona z auta, kulała na łapke, dostała leki przeciwbólowe, przeciwzapalne i po 2 tyg łapka jak nowa ;) albo cokolwiek z opuszkami i już by ją niechętnie stawiał.

Na pewno białasek ma sporą nadwagę ;) ale to szybciutko zgubi. To pod szyją dziwniejsze...

Za hotelik płacisz z góry, tak? 400 zł to jest za m-c czy jak?

Posted

Z góry płacę, bo pani z hotelu mnie nie zna jeszcze, to hotel polecony przez inną osobę, ja tez go jeszcze nie znam. Dopiero w weekend bede miwc czas zeby tam pojechac

• Like 1
Posted
2 minuty temu, agat21 napisał:

Z góry płacę, bo pani z hotelu mnie nie zna jeszcze, to hotel polecony przez inną osobę, ja tez go jeszcze nie znam. Dopiero w weekend bede miwc czas zeby tam pojechac

no tak, faktycznie. Jasne.

Posted
21 godzin temu, Olena84 napisał:

Jestem i ja i podziwiam Agato!

17 godzin temu, Maciek777 napisał:

Poproszę nr konta:)

1 godzinę temu, beataczl napisał:

co nowego u Kropka?

Dziękuję Wam najserdeczniej za odwiedziny, za dobre słowa i chęć pomocy. Przepraszam, ale tydzień mam bardzo bardzo zajęty w pracy, praktycznie nie ma mnie w domu, dopiero dziś pierwszy dzień pełny w biurze i nawał zaległości po wyjazdach. Nie mam czasu na pisanie na dogo, postaram się nadrobić wszystkie zaległości w weekend. W weekend też wybieram się do hotelu, gdzie jest psiak, żeby osobiście go poznać i poznać też hotel.

• Upvote 4
Posted
3 minuty temu, agat21 napisał:

Dziękuję Wam najserdeczniej za odwiedziny, za dobre słowa i chęć pomocy. Przepraszam, ale tydzień mam bardzo bardzo zajęty w pracy, praktycznie nie ma mnie w domu, dopiero dziś pierwszy dzień pełny w biurze i nawał zaległości po wyjazdach. Nie mam czasu na pisanie na dogo, postaram się nadrobić wszystkie zaległości w weekend. W weekend też wybieram się do hotelu, gdzie jest psiak, żeby osobiście go poznać i poznać też hotel.

konto właśnie Twoje posłałam

Posted
19 godzin temu, Olena84 napisał:

Przelew właśnie poleciał:)

Przesłane pieniądze nie są moje, a jest to spadek po, nieżyjących już, Klusce i Pandzie >>>KLIK<<<. Ten wątek do obdarowania wskazała Olena84.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 7.02.2020 o 16:48, Olena84 napisał:

9 godzin temu, Maciek777 napisał:

Przelew właśnie poleciał:)

Przesłane pieniądze nie są moje, a jest to spadek po, nieżyjących już, Klusce i Pandzie >>>KLIK<<<. Ten wątek do obdarowania wskazała Olena84.

Bardzo bardzo Wam dziękuję!!

z24368063V,-.jpg

Posted

A teraz kilka słów o psiaku. Rozmawiałam wczoraj wieczorem z panią z hotelu, miałam dziś się tam wybrać, ale musiałam awaryjnie dziś lecieć do weta z moim psem, a dodatkowo i u pani w hotelu była smutna rodzinna uroczystość, więc nie za bardzo bym tam dziś pasowała. Pojadę w poniedziałek po pracy.

Piegusek (tak go roboczo nazwałam) wcale nie jest otyły. Pani powiedziała, że on ma taką specyficzną budowę, że ma masywny tułów (wielkości jak u boksera) i łapki jamnika. W związku z tym psiak wygląda na grubiutkiego, tymczasem jest dość wychudzony. Żołądek ma skurczony, nie był w stanie zjeść porcji, które w hotelu jedzą małe psiaki. :( Dopiero dziś zjadł więcej. Jest spokojny, nawet trochę lękliwy, ale mam nadzieję, że szybko przekona się, że nie ma już powodu się bać. Na razie został odrobaczony, niedługo będzie zapoznawany z innymi psami, jak minie niebezpieczeństwo, że mógłby im coś sprzedać.

85016702_3430597530347774_33293739768739

• Like 2
  • Upvote 3
Posted
Dnia 5.02.2020 o 13:37, Mazowszanka13 napisał:

Agatko, mam jeszcze sporo słoików do sprzedania.

Jakby byli jeszcze chętni, to chętnie przekażę.

Dzięki :)))

Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

A teraz kilka słów o psiaku. Rozmawiałam wczoraj wieczorem z panią z hotelu, miałam dziś się tam wybrać, ale musiałam awaryjnie dziś lecieć do weta z moim psem, a dodatkowo i u pani w hotelu była smutna rodzinna uroczystość, więc nie za bardzo bym tam dziś pasowała. Pojadę w poniedziałek po pracy.

Piegusek (tak go roboczo nazwałam) wcale nie jest otyły. Pani powiedziała, że on ma taką specyficzną budowę, że ma masywny tułów (wielkości jak u boksera) i łapki jamnika. W związku z tym psiak wygląda na grubiutkiego, tymczasem jest dość wychudzony. Żołądek ma skurczony, nie był w stanie zjeść porcji, które w hotelu jedzą małe psiaki. :( Dopiero dziś zjadł więcej. Jest spokojny, nawet trochę lękliwy, ale mam nadzieję, że szybko przekona się, że nie ma już powodu się bać. Na razie został odrobaczony, niedługo będzie zapoznawany z innymi psami, jak minie niebezpieczeństwo, że mógłby im coś sprzedać.

to juz go sobie wyobrażam - ma taką budowe jak nasz Czokus przytuliskowy, masywny, mocny, niskołapkowy :)
Czekamy na relacje poniedziałkową z zapoznania :)

Posted

Udało mi się dziś dojechać do hotelu, chociaż akurat była niezła ulewa i gooowno było widać w tej miejscowości, gdzie jest ten hotel :DDD Psiaczek jest na razie w domu, pani obserwuje czy wszystko z nim ok, w przyszłym tygodniu będzie zaszczepiony i wtedy zapozna się z pozostałymi psiakami. Na początku się mnie bał, nie chciał podejść, wręcz chciał uciec z domu. Ale po chwili kiedy trochę do niego poprzemawiałam, podszedł i wsunął łepek mi pod rękę!! A potem to już było tak:

86292964_877899196003041_573549589539953

86280334_2193030530993149_44234757669231

86268529_478371269737280_979865989371920

86348445_185377359220428_845208589864796

No i próba wchodzenia na kolana!

• Like 5
  • Upvote 3
Posted

Jest masywny, wygląda przeuroczo na tych swoich króciutkich łapkach. Ale brzuszek niestety przyrośnięty do kręgosłupa :(

Dopiero powoli nabiera apetytu, przy mnie nabrał ogromnej ochoty na chrupki i domagał się, żeby mu dawać.

Test na kota super - w sumie to lepiej, żeby kot nie niego nie patrzył, bo wtedy psiaczek jest lekko niepewny :D

86269241_901564360297225_773049467524454

86174762_576981576216364_251068957602086

Posted

Bardzo dziękuję za 100 zł, które dotarło na prośbę Oleny84 od Maćka777. Bardzo dziękuję!

Jutro zrobię rozliczenie wieczorkiem, jak już dojadę do hotelu.

Posted
2 minuty temu, Aldrumka napisał:

A pod bródką ma coś nie ciekawego czy tylko zdjęcie zniekształciło widok ?

Pod bródką jest luźna skóra po schudnięciu pewnie dość gwałtownym :(