Nadziejka Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Szczescia Spokoju Zdrowka Cudnosci Swiateczkowych Calej Rodzince Cukiereczkowej Quote
agat21 Posted December 22, 2020 Author Posted December 22, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Szczescia Spokoju Zdrowka Cudnosci Swiateczkowych Calej Rodzince Cukiereczkowej Dzięki Nadziejko! ❤ Pani od Cukierka napisała mi, że ciasteczka zawieszone na dolnych gałązkach choinki zostały w nocy schrupane... Nie wiadomo absolutnie przez kogo, bo wszyscy rano mieli miny aniołów, a Cukierek najbardziej :D 1 Quote
agat21 Posted December 23, 2020 Author Posted December 23, 2020 Cukierek ufa swoim już bezgranicznie. Do niedawna nie można było go objąć za szyję (może złe wspomnienia po hyclu :( A teraz.... :))) 3 Quote
agat21 Posted January 13, 2021 Author Posted January 13, 2021 Dzisiaj rano obudził mnie taki portret otrzymany na messengerze ;) 3 Quote
agat21 Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 Pani Cukierka wczoraj źle się czuła, leżała w łóżku, a przy niej cały dzień czuwał i nie chciał ruszyć się na krok kto? Najcudowniejszy przyjaciel, kochany słodki pyszczuś :) 3 2 Quote
Tyśka) Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Przepraszam za prywatę, ale suczka trafiła na bruk i od dzisiaj nie ma dt. Szukam hoteliku w Lublinie, Warszawie i okolicach... Macie jakiś pomysł? https://www.dogomania.com/forum/topic/353165-zabierajcie-ją-natychmiast-dt-albo-hotelik-potrzebny-na-wczoraj-3-lata-na-łańcuchu-i-rodzenie-co-cieczkę-dzieci-a-teraz-trafia-na-bruk-łatka-w-typie-parson-terriera/ Quote
agat21 Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Cukierek ma książkę o sobie :DDD Widzicie, jaki dumny ;) 2 Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 12 minut temu, agat21 napisał: Cukierek ma książkę o sobie :DDD Widzicie, jaki dumny ;) Quote
agat21 Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 Chcecie poznać najbardziej oczytanego psa w Polsce? Oto on :))) 5 Quote
agat21 Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 1 godzinę temu, Livka napisał: Ten to ma życie :) Luksus :) No! Zaopiekowany materialnie i intelektualnie :D A przy okazji dowiedziałam się, że owinął sobie pańcia wokół pazurka. Ze spaceru z panem nie wchodzi po schodach, tylko czeka aż pan go wniesie. Wystarczy, że jęknie mruknie, stęknie - pańcio już leci na spacerek lub po smaczka, żwaczka itp. Pani nie dała sobie aż tak wejść na głowę :D Ale pan jest jednak za swoje oddanie piesowi wynagradzany - jutro jak będę przed kompem, postaram się przesłać filmik jak Cukier śpiewa panu sto lat na urodziny : )) 2 Quote
agat21 Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 42 minuty temu, Tianku napisał: Czekamy na śpiewającego Cukierka :) Oj zapomniałam!! :D Dzięki za przypomnienie :) Zaraz spróbuję. Quote
Recommended Posts