Jump to content
Dogomania

Żegnaj CUDNY CUKIERKU.... (') No i co ja robię!!? Co ja robię? Kolejny pies ma szansę na nowe życie - to jest najważniejsze - PIES JUŻ MA NOWE ŻYCIE :)))).

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

U Cukierka na szczęście bez zmian, czyli pełnia szczęścia. To zdjęcie dostałam z podpisem: "No i to jest ten moment, kiedy budzisz się, zwracasz się do męża, a w odpowiedzi słyszysz szczeknięcie :D "

obraz.png.d932db163b730da9b7a922b07936d60d.png

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 26.08.2020 o 20:47, agat21 napisał:

A dzisiaj taki cudny romantyczny portret został mi wysłany ;)))

Brak opisu.

Nie sądzicie, że jako blondyn w afro też jest uroczy :DD

Rozliczony dla Balbinki i dla Aureliuszka Dziekuje!Kolejne obnizeczki z  naszej poleczki! Poducha shaggy.Avon parfum ,ksiazki,skarbonka,spodnie  letnie,roznosci ..Aureliuszkowi i Balbince !dedykuje sercem calem do 6  marca godz 24.00 Zapraszam Dobreduszki ...

Posted
7 godzin temu, Nesiowata napisał:

Szczęściarz...

Nio... Naprawdę psina rekompensuje sobie wszystkie złe rzeczy, jakie spotkały go wcześniej w życiu :D

Posted
16 godzin temu, Nesiowata napisał:

Mądrala...

Rozbisurmanił się chłopaczysko :DD Ale jak tak lubię takie historie gdy nasze zwierzaki mogą się bisurmanić :D

20 psów z Disneya, które każdy chciałby mieć w domu.

• Like 1
Posted
Dnia 2.09.2020 o 22:04, agat21 napisał:

Rozbisurmanił się chłopaczysko :DD Ale jak tak lubię takie historie gdy nasze zwierzaki mogą się bisurmanić :D

20 psów z Disneya, które każdy chciałby mieć w domu.

należy im się, to jak...psu buda :)

• Upvote 2
Posted

Weekend pora zacząć! Ale nie tam jakąś imprezą, libacją czy cuś w tym rodzaju! Z dziecięciem przy boku natomiast, z intelektu rozrywką książkową i sapiącym psem pod ręką :DD

obraz.png.3385986d7f394082444abe9a606d389e.png

• Like 1
Posted
10 godzin temu, Poker napisał:

Z cukierka zrobil sie serdelek.

On zawsze miał taką budowę. Bardzo masywny tułów i króciutkie już mniej masywne łapeczki. Wyglądał na grubaska nawet jak był wychudzony. 

• 3 weeks later...
Posted
3 minuty temu, agat21 napisał:

Co za kulturalne życie prowadzi teraz Cukierek! :D

Wycieczki, muzea, parki, książki... :D Czekam na zdjęcia z teatru! ;))

Brak opisu.

A jaki dumny z tego!

Posted
12 godzin temu, helli napisał:

Ale niech zacznie dbać o linię, może cos że stołu spada za często

Po raz kolejny biorę w obronę chłopaka i jego rodzinę. On nie jest gruby, ma bardzo specyficzną budowę ciała - bardzo masywny korpus i króciutkie łapeczki. On nawet jak był zachudzony po radysach wyglądał na grubego. Tymczasem pod skórą były same kosteczki. Wiem, bo sama go wiozłam do hotelu do Agi.

A teraz prowadzi naprawdę intensywne życie i ma dużo długich spacerów. Dba więc i o duszę i o ciało :)

• Like 1