agat21 Posted May 24, 2020 Author Posted May 24, 2020 Relacje z domu Pieguska są rewelacyjne, często poprawiają mi humor, więc nie gniewajcie się, że tak zasypuję nimi wątek, ale chcę się z Wami dzielić tą radością :) Dzisiaj rano dostałam od pani zdjęcie z podpisem mówiącym o pobudce spowodowanej mocnym chrapaniem ze strony męża... :D 5 1 Quote
Nesiowata Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 O znów lajki poszły e sina dal. A pies przecież musi pilnować porządku. To i ciszy nocnej również. Quote
agat21 Posted May 24, 2020 Author Posted May 24, 2020 Przed chwilą, Nesiowata napisał: O znów lajki poszły e sina dal. A pies przecież musi pilnować porządku. To i ciszy nocnej również. Zdecydowanie! Tylko on ma prawo tę ciszę nocną przerywać... bo to on chrapał! :DDD Quote
Nesiowata Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: Tylko on ma prawo tę ciszę nocną przerywać... bo to on chrapał! :DDD Zupełnie odwrotnie zrozumiałam. Quote
Livka Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 Lubię tu zaglądać - taki pozytywny wątek :) Piegusek jak król :) 1 1 Quote
Mazowszanka13 Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 Takie info i zdjęcia uskrzydlają i dają napęd do dalszych działań. Quote
Gabi79 Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 7 godzin temu, agat21 napisał: Relacje z domu Pieguska są rewelacyjne, często poprawiają mi humor, więc nie gniewajcie się, że tak zasypuję nimi wątek, ale chcę się z Wami dzielić tą radością :) Dzisiaj rano dostałam od pani zdjęcie z podpisem mówiącym o pobudce spowodowanej mocnym chrapaniem ze strony męża... :D Agatko, fotek szczesliwego Pieguska nigdy za wiele, zasypuj nas proszę jak najczęściej. Cudny piesio i wspaniali ludzie. Czy przypadkiem Piegusek nie miał zakazu wstępu na łóżko? 1 1 Quote
agat21 Posted May 24, 2020 Author Posted May 24, 2020 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Agatko, fotek szczesliwego Pieguska nigdy za wiele, zasypuj nas proszę jak najczęściej. Cudny piesio i wspaniali ludzie. Czy przypadkiem Piegusek nie miał zakazu wstępu na łóżko? He he, no pewnie, że miał ;)) Ale co mu tam zakazy... On byle zakazu się nie boi :D Quote
agat21 Posted May 24, 2020 Author Posted May 24, 2020 W dodatku zrobił się bardzo światowym i bywałym psem! Już nie tylko wycieczki krajoznawcze - dziś była wycieczka kulturoznawcza... 1 1 Quote
agat21 Posted May 24, 2020 Author Posted May 24, 2020 .. oraz kulinarna! Bo Piegusek był z państwem nawet w restauracji! A co! 4 1 Quote
Gabi79 Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 8 minut temu, agat21 napisał: He he, no pewnie, że miał ;)) Ale co mu tam zakazy... On byle zakazu się nie boi :D Chyba zakaz już nieaktualny i taki obrót sprawy rozumiem 1 Quote
Nadziejka Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 Cuda cudenka Stokroc pozdrawiam piegunia i Jego ludeczkow Quote
agat21 Posted June 3, 2020 Author Posted June 3, 2020 Piegusek vel Dropsik zwany też cukierkiem niebawem wybiera się nad morze, a potem w góry. Chłopak to praedziwy światowiec ! Na osiedlu też już ma sporo znajonych, i psich - szaleje z nimi zapamiętale, i ludzkich - jest już wręcz legendarny w miescie, i ludzie za nim się oglądają. Pani napisała, że trafił im się pies celebryta :D 5 2 Quote
Tianku Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 buziaki dla Pieguska Dropsika :) ależ mu się trafiła wspaniała Rodzinka :) Quote
agat21 Posted June 5, 2020 Author Posted June 5, 2020 Piegusek odkrył jeszcze jedną życiową pasję: kopanie w ziemi. Na wieczornych spacerach robi mnóstwo dziur w ziemi. Dobrze, że nosi świecącą obrożę, bo inczej ciężko by go było odnaleźć :D Ale kolejna cecha jakiegoś pradziada baseta się ujawniła. 1 Quote
Nadziejka Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 13 godzin temu, agat21 napisał: Piegusek odkrył jeszcze jedną życiową pasję: kopanie w ziemi. Na wieczornych spacerach robi mnóstwo dziur w ziemi. Dobrze, że nosi świecącą obrożę, bo inczej ciężko by go było odnaleźć :D Ale kolejna cecha jakiegoś pradziada baseta się ujawniła. haha ale cudnie az czlek ryczy z radosci zycia nowego dalej i dalej razem badzcie szczesliwi ponad wszystko Piegunkowa calutka Rodzinko Quote
agat21 Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 Kolejne zdjęcie wieczorne zatytułowane "Młody czyta, cukierek słucha" :D 3 Quote
Tyśka) Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Ojej <3 agat21, może pora zmienić tytuł wątku? :) Quote
agat21 Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 Ogólnie wszystko super, ale na ostatnich filmikach, które dostałam było słychać jak Piegusek dość mocno charczy i sapie. W pozycji leżącej. Trochę mnie to zaniepokoiło. Poprosiłam panią, żeby skonsultowali to z wetem, może będzie potrzebne badanie serducha. Nie wiadomo co on biedak w radysach przeżył, może był mocno przeziębiony, spędził tam zimę, a sierść ma dosyć krótką :( Pani obiecała, że się wybiorą sprawdzić to. Quote
agat21 Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 A zeszły weekend też był ciekawy. Piegusek tym razem szkolił się w ... lotnictwie! 2 Quote
agat21 Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 23 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Ojej <3 agat21, może pora zmienić tytuł wątku? :) No fakt :) Zmieniam ;) Quote
Nadziejka Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 O matuniu ale raj! sciskam ogromnie za zdrowenko kropunia moze trzeba echo serduszka i wszystko zbadac caly zestawik badan ale to juuz Panciowie wiedza napewno Quote
agat21 Posted June 10, 2020 Author Posted June 10, 2020 Dziś od rana w domu Cukierka było pakowanie, cała rodzina odwozi synka nad morze do babci. Nasz łapek podobno chodził za panią krok w krok i patrzył w oczy jakby chciał się upewnić, że jego też spakują. Spakowali :) 2 1 Quote
Recommended Posts