elik Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 2 minuty temu, jola&tina napisał: Ooooo nieeeeeeeee. Nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego nie??? To takie relaksacyjno-edukacyjne zajęcie. W dodatku relaks na świeżym powietrzu, pod warunkiem zaopatrzenia się w odpowiednią maseczkę. 1 Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 7 minut temu, rozi napisał: Ty, ale to JEGO spacer. 5 minut temu, elik napisał: Nooo nie wiem, czy on ma takie samo zdanie. Nie wiem. Ale my się nie ruszamy od schodów wejściowych do bloku. Chcę pokazać mu że świat to więcej niż krzak pod blokiem. Zanikną mu mięśnie od niechodzenia. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 5 minut temu, elik napisał: Dlaczego nie??? To takie relaksacyjno-edukacyjne zajęcie. W dodatku relaks na świeżym powietrzu, pod warunkiem zaopatrzenia się w odpowiednią maseczkę. Ja chyba zacznę grzebać. Szukam fajnego radia lampowego z zielonym oczkiem. Quote
elik Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 4 minuty temu, uxmal napisał: mięśnie od niechodzenia. To przygarnij jeszcze jednego pieska, który będzie chciał chodzić na długie, szybkie spacery i sie wyrówna ;) Quote
elik Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 4 minuty temu, uxmal napisał: Ja chyba zacznę grzebać. Szukam fajnego radia lampowego z zielonym oczkiem. Ooooo to były wspaniałe radyjka. Piękny przód materiałowy, piękna politurowana skrzynia. Było na co popatrzeć, nie tylko posłuchać. Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 17 minut temu, uxmal napisał: Ale my się nie ruszamy od schodów wejściowych do bloku. Chcę pokazać mu że świat to więcej niż krzak pod blokiem. Zanikną mu mięśnie od niechodzenia. To weź go NA RĘCE z początku, potem dopiero puść, kilometr dalej :D Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 11 minut temu, elik napisał: Ooooo to były wspaniałe radyjka. Piękny przód materiałowy, piękna politurowana skrzynia. Było na co popatrzeć, nie tylko posłuchać. Nooooo i ten piękny dźwięk bez ścinania i bez masteringu. . Teraz wzmacniacze chyba tylko na lampach robią Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: To weź go NA RĘCE z początku, potem dopiero puść, kilometr dalej :D :) hihihihi on waży 10 kilo. Padnę. Quote
Tyśka) Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: :) hihihihi on waży 10 kilo. Padnę. Ale jak sobie wyćwiczysz mięśnie :-) Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: :) hihihihi on waży 10 kilo. Padnę. A widzisz! To czepiasz się ludzi, co mają pieski na rękach, ze zwykłej zazdrości. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 1 minutę temu, rozi napisał: A widzisz! To czepiasz się ludzi, co mają pieski na rękach, ze zwykłej zazdrości. Nie czepiam się, zagryzam zęby choć mam ochotę powiedzieć. Puść go/ją kobieto na trawę niech się wysiusia, kupkę zrobi i powącha ( kolejność odwrotna) Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Ale jak sobie wyćwiczysz mięśnie :-) To zaraz drugi (Tobi) będzie chciał na rączki.. Znam te numery Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 59 minut temu, jola&tina napisał: Z tym wysypiskiem nic się nie da zrobić :( Trawę trzeba posiać i już! Za 1000 lat archeolodzy będą mieć frajdę !!!!! Jolu, czy Cię dobrze zrozumiałam... Chcesz zasiać trawą wysypisko. ? trawa (2 zł). Jeden trawnik czy więcej? Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 9 minut temu, uxmal napisał: Nie czepiam się, zagryzam zęby choć mam ochotę powiedzieć. Puść go/ją kobieto na trawę niech się wysiusia, kupkę zrobi i powącha ( kolejność odwrotna) No właśnie, a może on niesie z takich samych przyczyn, jak Ty byś niosła ten kilometr od schodków. A ktoś by na Ciebie krzywo patrzył :D Ja czasem Kulkę niosę. Jak mi sapie (za gorąco), albo dygoce (za zimno), albo ma słaby dzień, a chcę, żeby sobie choć popatrzyła na świat, skoro za ciężko dla niej normalnie iść :) Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 1 minutę temu, rozi napisał: No właśnie, a może on niesie z takich samych przyczyn, jak Ty byś niosła ten kilometr od schodków. A ktoś by na Ciebie krzywo patrzył. Ja czasem Kulkę niosę. Jak mi sapie (za gorąco), albo dygoce (za zimno), albo ma słaby dzień, a chcę, żeby sobie choć popatrzyła na świat, skoro za ciężko dla niej normalnie iść :) No i wszystko zależy od wagi psa. :) Ten co lekko dociagnie psa żeby ruszył nie może wziąć go na ręce bo za ciężki. W trudnych sytuacjach są wózki. Widziałam starszą panią, która miała psiaka w takim wózku. Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Dobra, ja poproszę grabie. Można tak dla własnych potrzeb? Bo nie mogę prosiaków spod kaloryfera powyciągać, a chcę im zmienić kocyk 1 1 Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 1 minutę temu, rozi napisał: Dobra, ja poproszę grabie. Można tak dla własnych potrzeb? Bo nie mogę prosiaków spod kaloryfera powyciągać, a chcę im zmienić kocyk Można :)) Może im zimno? Może kaloryfery są na jedynce? Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Podsumowanie dzisiejszego dnia : 1.Trwają prace nad rekultywacją przemysłowej hodowli zwierząt. 2.Rozpoczęliśmy rekultywację wysypiska śmieci 3. Mamy jedną maskę porzeciwsmrodkową 4. grabie do prac na wysypisku i wyciągnięcia prosiaków spod kaloryfera 5. łopatę do wykopania radia lampowego jeśli takowe będzie. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 ku pokrzepieniu serc... Wałbrzych jako pierwsze w Polsce miasto wprowadziło całkowity zakaz używania jednorazowych opakowań, to efekt akcji STOP PLASTIK. Zakaz dotyczy wszystkich instytucji miejskich i ma być przykładem dla wszystkich mieszkańców. https://www.whitemad.pl/walbrzych-mowi-stop-zakaz-uzywania-jednorazowych-naczyn-z-plastiku/?fbclid=IwAR1FxsyBm1H8K1BAOVsTjaAA8CquxWyCDLb-m0AwTwmACFngStzK6Pvzxo0 Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 12 minut temu, uxmal napisał: Można :)) Może im zimno? Może kaloryfery są na jedynce? Na piątce są, ale wieje od okien, ja mam uchylone cały czas. Dam do robót te grabie, jak tylko przestanie tak pi....ić. No albo jak się zaczną słuchać prosiaki. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: Na piątce są, ale wieje od okien, ja mam uchylone cały czas. Dam do robót te grabie, jak tylko przestanie tak pi....ić. No albo jak się zaczną słuchać prosiaki. Spróbuj targetowaniem je wyciągnąć. Na ziemniaka albo jabłko??? Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Spróbuj targetowaniem je wyciągnąć. Na ziemniaka albo jabłko??? A cośty! Się zwijają w kłębki i chrapią i mają gdzieś resztę świata. Może im tam, w przemysłowej, było zimno. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 44 minuty temu, rozi napisał: A cośty! Się zwijają w kłębki i chrapią i mają gdzieś resztę świata. Może im tam, w przemysłowej, było zimno. Napewno było im zimno dogrzewają się. Za dwa tygodnie zaaklimatyzuja się i będą sobą. Poczekaj. Quote
jola&tina Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 2 godziny temu, uxmal napisał: Jolu, czy Cię dobrze zrozumiałam... Chcesz zasiać trawą wysypisko. ? trawa (2 zł). Jeden trawnik czy więcej? Dobrze zrozumiałaś. 5 trawników proszę, bo to wysypisko jest olbrzymie! Tylko żebyście mi tych trawników nie rozkopały w poszukiwaniu skarbów. Kopcie sobie z drugiej strony :) 1 Quote
Recommended Posts